Играно напоследък
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Не, те са цяла серия втора ръка 6 годишни машини за цялата фирма купени от точно тази лъжлива фирма която оплюваме 
ма в крайна сметка какво ми дреме - аз както казах 200 лева съм дал (имах си предишни части) си цъкам Battlefield 4 на High 60 кадъра 720p a тези които се самоубеждават, че трябва да налеят 700 лева за да цъкат доволно да си повтарят, че нямат пари и не могат да са геймъри -техен си проблем
.

ма в крайна сметка какво ми дреме - аз както казах 200 лева съм дал (имах си предишни части) си цъкам Battlefield 4 на High 60 кадъра 720p a тези които се самоубеждават, че трябва да налеят 700 лева за да цъкат доволно да си повтарят, че нямат пари и не могат да са геймъри -техен си проблем

- RRSunknown
- Elder God
Цъкам Devil May Cry HD Collection. Преди почти бях минал DMC 3 и бях стигнал може би до средата на DMC, а двойката въобще не я бях пробвал. Интересното е колко по-лесни са ми тези игри сега, въпреки че са считани за доста злобни заглавия. Опитът с Ninja Gaiden и Bayonetta помага доста май...
Реших да карам по хронологичен ред, та 3-ката я минах първа. Както очаквах беше в пъти по-добра от ужасната PC версия, които играх преди години. Играта има доста прилична историйка като за жанра си и персонажите са прилични. Дори младият Данте става по-малко дразнещ към края. Визията е чудесна като за PS2 порт и е доста по-ясно какво млатиш.
Сега играя първата част, която даже ме радва повече в някои отношения. Оръжията са по-интересни и смислени според мен, както и специалните умения. Също левъл дизайнът не вкарва толкова много бекгракинг засега.
Втората част я пуснах за проба от любопитство и в първия момент ми се стори ОК, но около 15 минути ми трябваха, за да се отвратя. Геймплейът е леко отегчителен и дървен, Данте е превърнат в поредния средностатистически геройски архетип, а нивата са по-големи, но ужасно семпли и безинтересни. Как са успели да прецакат толкова неща не знам...
Реших да карам по хронологичен ред, та 3-ката я минах първа. Както очаквах беше в пъти по-добра от ужасната PC версия, които играх преди години. Играта има доста прилична историйка като за жанра си и персонажите са прилични. Дори младият Данте става по-малко дразнещ към края. Визията е чудесна като за PS2 порт и е доста по-ясно какво млатиш.
Сега играя първата част, която даже ме радва повече в някои отношения. Оръжията са по-интересни и смислени според мен, както и специалните умения. Също левъл дизайнът не вкарва толкова много бекгракинг засега.
Втората част я пуснах за проба от любопитство и в първия момент ми се стори ОК, но около 15 минути ми трябваха, за да се отвратя. Геймплейът е леко отегчителен и дървен, Данте е превърнат в поредния средностатистически геройски архетип, а нивата са по-големи, но ужасно семпли и безинтересни. Как са успели да прецакат толкова неща не знам...
Минах Devil May Cry. Играта беше страхотна. Началото на този под-жанр на екшън адвенчърите определено е било ОГРОМНО. Единствените слабости на играта са продънената история и ужасното озвучение. Иначе геймплеят, визията (за времето си), музиката и цялостната концепция са невероятни.
Ето какво мисля за поредицата като цяло:
- DMC има най-добрият геймплей и най-добрата музика
- DMC 2 е най-голямото разочарование
- DMC 3 е с най-добрата история и най-добрите босове
- DMC 4 е с най-готината версия на Данте, но уви той се навърта само 1/3 от играта.
Сега остава само да пробвам рибуута, но ме съмнява да мине предишните части. Все се надявам Капком да се върне към тях някой ден.
Ето какво мисля за поредицата като цяло:
- DMC има най-добрият геймплей и най-добрата музика
- DMC 2 е най-голямото разочарование
- DMC 3 е с най-добрата история и най-добрите босове
- DMC 4 е с най-готината версия на Данте, но уви той се навърта само 1/3 от играта.
Сега остава само да пробвам рибуута, но ме съмнява да мине предишните части. Все се надявам Капком да се върне към тях някой ден.
Аз изиграх тия дни Spec Ops: The Line. Няма да коментирам, за да не наспойля някой, но ще кажа само че това е най - депресиращата и въздействаща игра, която съм играл от много време. Повлияна е доста от Heart of Darkness на Джоузеф Конрад и Apocalypse Now, но си има свой подход, атмосфера, сюжет и цели. Ако не сте я играли, направете го. Само предупреждавам, че откъм геймплей постнее леко/доста, в зависимост колко ви харесва сюжета, атмосферата и тематиката, но при все че на 2-3 места мрях доста. Пак едва я докарах до 11 часа. Сега чета една малка книжка с критически анализ на играта, ниво по ниво.
Last edited by Claymore on Wed Feb 11, 2015 9:56 pm, edited 1 time in total.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- RRSunknown
- Elder God
http://stolen-projects.myshopify.com/pr ... s-the-line
Сигурно и пиратска я има, още съм в началото, та не мога да кажа дали е добро четене на играта, но и да не е, то медиума няма да порасне без да се правят такива игри, и да се пробват геймжурналисти да пишат такива книги.
Сигурно и пиратска я има, още съм в началото, та не мога да кажа дали е добро четене на играта, но и да не е, то медиума няма да порасне без да се правят такива игри, и да се пробват геймжурналисти да пишат такива книги.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
Изпробвам Warframe. От една страна е силно гриндьорски фест с безкрайно биене на едни и същи врази. От друга страна запълва нишата на free to play Destiny for PC, а и има много интересна система за кустомизация на героите и оръжията.
Хем искам да я цъкам, хем ме мързи.
Ще видим.
Хем искам да я цъкам, хем ме мързи.
Ще видим.
There are no rules! I'm gonna get you!
Besiege се очертава да стане една от любимите ми игри, дори от малкото което разцъках вчера
.
http://store.steampowered.com/app/346010/

http://store.steampowered.com/app/346010/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”