Sword Art Online II ep. 11 - ъъъ, това че са двама не трябваше ли да го имат, като хипотеза още при първия разговор, с човекът от агенцията? Сцената където го сгащиха в "стаята за почивка" - що за глупост. Пичът можеше просто да откаже да отговаря. Защо въобще са замъкна там?
Shirogane no Ishi: Argevollen ep. 11 - едно от стабилните неща през сезона. Кара си добре.
Rokujouma no Shinryakusha!? (TV) ep. 10 - най-накрая интересен епизод. Арковете с призрачката и махо шоджото бяха отврат. Хайде да видим какви ще ги измъдрят с "надарената" подземна обитателка. Тези новите защитници са големи скици.
Persona 4 The Golden Animation ep. 10 - малко по-любопитен замисъл от обикновено, но развитието пак е мизерно. Но все пак имаше няколко нови гладни точки към Маргарет и това е нещо!
Majimoji Rurumo ep. 10 - прозяяяв. Само котката радва донякъде.
Mahouka Koukou no Rettousei ep. 24 - добър екшън. А дано се окаже, че терористите са след нещо друго (както героите предположиха), а не след тъпия научен тезис, дето професионалистите вече трябва да са го разкостили след откриването на основния принцип.
Унищожаването на макети, които приличат на уголемена версия на схеми от учебник по физика за 4-ти клас, звучи напълно безпредметно. (Е, гигантската кристална топка май не е от там

)
Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns ep. 23 - от драма превключваме на ужас. Не знам, не мен някак ми е комично, понеже е ясно как нашите хора са застраховани.
Detective Conan ep. 735-740 - арката с Когоро Мори в бара беше готина и дори си помислих, че за по-голям майтап няма да дадат обяснение как е извършено убийството. Но все пак го дадоха. Най-накрая си спомних и откъде ми е толкова познат гласа на играчката войник (Kyros) в настоящата арка на One Piece, това е новото сею на Мори: Rikiya Koyama. Старото сею: Akira Kamiya им струвал прекалено скъпо.
Aldnoah.Zero ep. 11 - ъъъ, вече ме мързи да го плюя. Руската база малко приличаше на подобни подземни съоръжения в Macross и Uchuu Senkan Yamato.
Корабът освен на Ямато ми напомня малко на едни космически кораби от Super Robot Taisen OG: Divine Wars.
ПП
Няааа работи отново!