За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън
Moderator: AlDim
аз да се похваля, че снощи дойде момче от Пауърнет (доставчика ми) и после цяла вечер нямах проблем с Интернета
вероятно рутера си отива и ще трябва да го сменяме скоро, но да видим кога
иначе изкарах мързеливо вечерта - направих си турнирните и дейли кестите ми с прийста, а после минах на магето и овършах Арати, докато не станах 40 лвл
после се телепортнах в Силвърмуун да си взема портала и новите умения, както и епична кокошка
сега се чудя дали да инвестирам отсега в дуъл-спек, но май е рано... все пак не е като при друида да взема с дуъл спека и друга функция... после минах на шамана си на Зенедар (щото той е абсолютно инкогнито за хора от гилдията) за 2 мин. колкото да ес похваля за мейджа и си легнах като никога преди полунощ...
обаче от нервите само за последните 2 дена съм смъкнала един килограм

иначе изкарах мързеливо вечерта - направих си турнирните и дейли кестите ми с прийста, а после минах на магето и овършах Арати, докато не станах 40 лвл

обаче от нервите само за последните 2 дена съм смъкнала един килограм

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- RRSunknown
- Elder God
честито ти за дрогата
значи ордичка ще подкараш, а? на кой сървър?
аз мисля този уикенд да се отдам на нещо шантаво - ще обикалям нисколевълни територии да правя куестите там, че да посъбера репутация към столиците на различните раси, за да видя най-сетне пустия нов вендор на турнира
ама не е честно така - най-старите ВоВ играчи да сме прецакани по този начин... останалите, само докато левълват и обиколят фракциите с дейлита за турнирните куести и вече станали екзалтед... а моята Таис като е левълвала със стартирането на Вов, когато репутацията бе много скъпо нещо, дето се даваше по малко и бавно или се откупуваше с цената на тонове руунклод, е доста ощетена в момента
екзалтед съм само със Стормуинд и Дарнасус... 

аз мисля този уикенд да се отдам на нещо шантаво - ще обикалям нисколевълни територии да правя куестите там, че да посъбера репутация към столиците на различните раси, за да видя най-сетне пустия нов вендор на турнира

ама не е честно така - най-старите ВоВ играчи да сме прецакани по този начин... останалите, само докато левълват и обиколят фракциите с дейлита за турнирните куести и вече станали екзалтед... а моята Таис като е левълвала със стартирането на Вов, когато репутацията бе много скъпо нещо, дето се даваше по малко и бавно или се откупуваше с цената на тонове руунклод, е доста ощетена в момента

- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
е, то не е като да не знаеш къде играем май и от коя фракция, та ти ще си решиш
аз като се сетя на колко места имам разхвърляни герои, не е истина направо... за някои от тях направо ме е жал, че не ги доразвих...
като моята Таис на Дарксороу, където е паркирана Дзверовата Шамила
редовно ходех там да го шпионирам кой бос в Сънуел са подкарали 

аз като се сетя на колко места имам разхвърляни герои, не е истина направо... за някои от тях направо ме е жал, че не ги доразвих...

- The Dragon
- Elder God
аз не бих дала, дори и да имах герой с инженерство, и то не за друго, а защото много трещят
та няма хич да му се изкефя... ама аз съм глезена и държа на тези неща... то и затова това ползвам само определени животни за предвижване (тигъра - по земя и ската - за летене), щото другите много друсат... но пък ако колекционираш маунти за ачийвмънт, си направи и мотор... те пари се правят така бързо, че макар цената да е шокираща, не е кой знае какъв проблем, ако играеш редовно и спекулираш в АН 

- The Dragon
- Elder God
мамута е практичен, ама в случаите, когато ми затрябва, винаги се намира някой наоколо, дето да го има, та ползвам намалението
но истината е, че и не ми трябва особено...
аз искам да си съмънвам лична пощенска кутия, ама затова ми трябва новия турнирен вендор, а пък него ще го видя чак като стана екзалтед със столиците, пък с тях ще стана екзалтет, само след като влезна да понаправя маса лоу-левъл куести, а влезна ли, ще ме полазят с уиспъри, на които не ми се отговаря и агррррррррр...
омагьосан кръг!

но истината е, че и не ми трябва особено...
аз искам да си съмънвам лична пощенска кутия, ама затова ми трябва новия турнирен вендор, а пък него ще го видя чак като стана екзалтед със столиците, пък с тях ще стана екзалтет, само след като влезна да понаправя маса лоу-левъл куести, а влезна ли, ще ме полазят с уиспъри, на които не ми се отговаря и агррррррррр...

- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God