Fallout 3

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Aug 01, 2009 10:34 pm

Ми аз не съм се моткал. Да ти кажа не съм ходил на кой знае колко места. Иначе знам, че съм ги минал защото проверих в един сайт списъка с куестове. Но така или иначе беше преди доста месеци и може и да бъркам с нещо друго. Може наистина да са били по-дълги, но помня, че имах някакви оплаквания content wise.

А то ще се преиграва със сигурност. Но ще почакаме. Пък и нова машинка ще вземам скоро и по-добре ще върви.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Aug 02, 2009 12:27 am

Сейвовете съдържат информация точно колко си играл. А в Stats има инфо колко куеста си минал, колко места си открил, кое ниво си и т.н.

F242
Sorcerer

Post by F242 » Sat Aug 08, 2009 5:48 pm

RRSunknown wrote:
А иначе - и аз не съм се разбързал да я купувам - чакам точно това издание. Не съм луд да се прееба предварително с кулуване на парче като знам че иде пълна версия.
Това по принцип е била и моята стратегия с всички игри, които ценя.
Е, засега имам само колекционерското за 360, купено не с преордър, а с разхождане до магазина с лека тръпка - дали не се е свършило? :D
Но естествено, че ще чакам и GOTY - то - така, както направих с Oblivion и Morrowind.

По въпроса за преордърите.
Въпреки, че съм маниак на тема купуване на игри, ако питате жена ми, в последните десет години, никога не съм правил подобно нещо.
Според мен, не е възпитателно нито за създателите, нито за разпространителите.
Котка в чувал не се купува :)

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Mon Sep 14, 2009 9:32 am

Минах го най-накрая. Последния save показва 67 часа, а не съм разкрил и 2/3 от местата по картата :shock:
Респект за Бетесда, ако и края да ми беше малко... странен като идея.
Elves dig rocket launchers.

walkearth
Commoner

Post by walkearth » Mon Sep 14, 2009 1:37 pm

Тоя Фелаут така и не го поразцъках както си трябва.
То не бяха крашове, фрийзове, бъгове, гличове.. И това с последният пач и всички DLC-та. Не можах да я изтърпя.
А от пръв поглед си личи класата на играта. Роул плея е покъртително добър. Но в сегашното си състояние, играта е неигруема, поне за мен. Ще покачам читава кръпка.
Бахти, Бетезда няма ли веднъж да пуснат завършен продукт :evil:

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Sep 14, 2009 8:43 pm

walkearth wrote:Тоя Фелаут така и не го поразцъках както си трябва.
То не бяха крашове, фрийзове, бъгове, гличове.. И това с последният пач и всички DLC-та. Не можах да я изтърпя.
А от пръв поглед си личи класата на играта. Роул плея е покъртително добър. Но в сегашното си състояние, играта е неигруема, поне за мен. Ще покачам читава кръпка.
Бахти, Бетезда няма ли веднъж да пуснат завършен продукт :evil:
Не съм имал никакви проблеми с 360 версията и за PC не съм чувал да има кой знае какви, та не знам защо си имал тия ядове.
Респект за Бетесда, ако и края да ми беше малко... странен като идея.
Краят беше зле, но го фикснаха по бързата процедура с DLC-тата (или по-точно - с Broken Steel), така че всичко е тип-топ. От тях силно препоръчвам всички без първата и последната добавка.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Sep 14, 2009 10:04 pm

Аз го изиграх съвсем наскоро, не съм никакви проблеми с бъгове и крашове. Като цяло много добра игра, супер готино е да можеш да видиш в детайлно 3D света на Fallout. В един момент тотално се бях зарибил и всеки свободен момент прекарвах с играта. Ако диалозите не бяха толкова скучни, а героите безлични, играта щеше да е наистина велика, но не може всичко да е идеално.

А, и малко по-голямо разнообразие от противници също щеше да дойде добре, сигурно 3/4 от избитите от мен такива бяха Super Mutants. Доста глупаво е и колко немощна е Power Armor-a.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Tue Sep 15, 2009 10:03 am

Като излязат DLC-тата в един пакет, ще си ги взема. В момента нямам никакво желание да ги купувам едно по едно, и хич нямам желание да ползвам Windows Live.

@Дем
Енергийната броня наистина е много зле като статистики/защита. Тъпо е, защото просто няма смисъл от нея - аз взех бронята на Raily's Rangers и изиграх до края с нея без никакви проблеми.
Elves dig rocket launchers.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 09, 2009 6:17 pm

Понеже GOTY изданието на Fallout 3 излиза май тази седмица (в краен случай другата) - всичкият излязъл DLC ще бъде в това издание на играта, заедно с оригинала. С две думи - must have за всеки фен е.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Oct 09, 2009 6:21 pm

Аз ще си го взема със сигурност ама ще е след 18 -20 като взема заплата.
Все пак играта с 5 адона си е сила.
А Risen след разучаване стана ясно че за бокса е пълна тояга за съжаление с което не че съжалявам за покупката но се чуствам леко преебан защото именно Risen ме стимулира.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 09, 2009 6:24 pm

Човече, има една купчина велики игри дето не си изиграл за Бокс и се задават минимум половината на тях в близко бъдеще. Точно за ризън ли ще те е яд? :wink:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Oct 09, 2009 6:32 pm

Risen ми е лично на мен много ценна игра която искам да играя да я наречем - Основна. И в момента като гледам клипчета и чета на Agemo мненето си бия главата в масата от яд.
Докато доста от другите са иначе добри но са ми периферни някакви и съм ги взел защото са признати и защото са качествени а не защото лично на мен са ми любими.
Иначе другите ми основни заради които още миналата година казах че ще си купя бокса са точно
Gears 2, Fable 2, GTA4, Forza 2. останалите са периферни.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 09, 2009 7:51 pm

Странно как Фейбълът ти е "основен" при условие, че се постара много стабилно в другата тема въобще да не го харесаш. Ако наистина си харесал тези 4 конзолата има една купчина други готини неща, които да ти предложи повярвай ме. Не вярвай на каквото и да е написано за Ризън-версията за бокс преди да си я пробвал. Например Обливиън беше масивно по-як на бокс отколкото на ПЦ, поне за мен.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Oct 09, 2009 8:25 pm

Не ми се ме разбрал в другата тема - там питах дали са оправили нещата от първия Фейбъл - и съответно въпреки цялата плява успшях да извлека отговора че са ги оправили. А освен това искам игра с кучето :) Fallout умишлено не го играх и го чаках именно заради тази версия. b.t.w Фаллоут ми е екстремно основна игра.
(има една купчина други готини неща, които да ти предложи повярвай ме)
има МНОГО яки неща и аз съм ги събрал повечето дори, но не бих си купил конзолата заради тях. Както казва Снейка (ще го цитирам):
Съществуват игри, които докосват нещо в теб – разказват твоя тип истории, предлагат твоя тип предизвикателства, забавляват те по начина, по който ти е приятно да бъдеш забавляван; игри, за които не разсъждаваш в текстури и полигони, а които възприемаш като алтернативни реалности
A за Райсън и да затворя темата с офтопика - просто виж линка и ще видиш изключително бързо какво имам предвид
http://www.videogameszone.de/aid,696485 ... id=1201011

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 09, 2009 8:33 pm

Произнася се Ризън, i-то тук е кратко/заглушено или както там се казваше, филолозите ще бъдат по-конкретни. След това уточнение аз спирам офтопика тук, че стана много, а темата е за хубава игра.