Fallout 3
Moderator: AlDim
Ми аз не съм се моткал. Да ти кажа не съм ходил на кой знае колко места. Иначе знам, че съм ги минал защото проверих в един сайт списъка с куестове. Но така или иначе беше преди доста месеци и може и да бъркам с нещо друго. Може наистина да са били по-дълги, но помня, че имах някакви оплаквания content wise.
А то ще се преиграва със сигурност. Но ще почакаме. Пък и нова машинка ще вземам скоро и по-добре ще върви.
А то ще се преиграва със сигурност. Но ще почакаме. Пък и нова машинка ще вземам скоро и по-добре ще върви.
Това по принцип е била и моята стратегия с всички игри, които ценя.RRSunknown wrote:
А иначе - и аз не съм се разбързал да я купувам - чакам точно това издание. Не съм луд да се прееба предварително с кулуване на парче като знам че иде пълна версия.
Е, засега имам само колекционерското за 360, купено не с преордър, а с разхождане до магазина с лека тръпка - дали не се е свършило?

Но естествено, че ще чакам и GOTY - то - така, както направих с Oblivion и Morrowind.
По въпроса за преордърите.
Въпреки, че съм маниак на тема купуване на игри, ако питате жена ми, в последните десет години, никога не съм правил подобно нещо.
Според мен, не е възпитателно нито за създателите, нито за разпространителите.
Котка в чувал не се купува

Тоя Фелаут така и не го поразцъках както си трябва.
То не бяха крашове, фрийзове, бъгове, гличове.. И това с последният пач и всички DLC-та. Не можах да я изтърпя.
А от пръв поглед си личи класата на играта. Роул плея е покъртително добър. Но в сегашното си състояние, играта е неигруема, поне за мен. Ще покачам читава кръпка.
Бахти, Бетезда няма ли веднъж да пуснат завършен продукт
То не бяха крашове, фрийзове, бъгове, гличове.. И това с последният пач и всички DLC-та. Не можах да я изтърпя.
А от пръв поглед си личи класата на играта. Роул плея е покъртително добър. Но в сегашното си състояние, играта е неигруема, поне за мен. Ще покачам читава кръпка.

Не съм имал никакви проблеми с 360 версията и за PC не съм чувал да има кой знае какви, та не знам защо си имал тия ядове.walkearth wrote:Тоя Фелаут така и не го поразцъках както си трябва.
Краят беше зле, но го фикснаха по бързата процедура с DLC-тата (или по-точно - с Broken Steel), така че всичко е тип-топ. От тях силно препоръчвам всички без първата и последната добавка.Респект за Бетесда, ако и края да ми беше малко... странен като идея.
Аз го изиграх съвсем наскоро, не съм никакви проблеми с бъгове и крашове. Като цяло много добра игра, супер готино е да можеш да видиш в детайлно 3D света на Fallout. В един момент тотално се бях зарибил и всеки свободен момент прекарвах с играта. Ако диалозите не бяха толкова скучни, а героите безлични, играта щеше да е наистина велика, но не може всичко да е идеално.
А, и малко по-голямо разнообразие от противници също щеше да дойде добре, сигурно 3/4 от избитите от мен такива бяха Super Mutants. Доста глупаво е и колко немощна е Power Armor-a.
А, и малко по-голямо разнообразие от противници също щеше да дойде добре, сигурно 3/4 от избитите от мен такива бяха Super Mutants. Доста глупаво е и колко немощна е Power Armor-a.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Като излязат DLC-тата в един пакет, ще си ги взема. В момента нямам никакво желание да ги купувам едно по едно, и хич нямам желание да ползвам Windows Live.
@Дем
Енергийната броня наистина е много зле като статистики/защита. Тъпо е, защото просто няма смисъл от нея - аз взех бронята на Raily's Rangers и изиграх до края с нея без никакви проблеми.
@Дем
Енергийната броня наистина е много зле като статистики/защита. Тъпо е, защото просто няма смисъл от нея - аз взех бронята на Raily's Rangers и изиграх до края с нея без никакви проблеми.
Elves dig rocket launchers.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Risen ми е лично на мен много ценна игра която искам да играя да я наречем - Основна. И в момента като гледам клипчета и чета на Agemo мненето си бия главата в масата от яд.
Докато доста от другите са иначе добри но са ми периферни някакви и съм ги взел защото са признати и защото са качествени а не защото лично на мен са ми любими.
Иначе другите ми основни заради които още миналата година казах че ще си купя бокса са точно
Gears 2, Fable 2, GTA4, Forza 2. останалите са периферни.
Докато доста от другите са иначе добри но са ми периферни някакви и съм ги взел защото са признати и защото са качествени а не защото лично на мен са ми любими.
Иначе другите ми основни заради които още миналата година казах че ще си купя бокса са точно
Gears 2, Fable 2, GTA4, Forza 2. останалите са периферни.
Странно как Фейбълът ти е "основен" при условие, че се постара много стабилно в другата тема въобще да не го харесаш. Ако наистина си харесал тези 4 конзолата има една купчина други готини неща, които да ти предложи повярвай ме. Не вярвай на каквото и да е написано за Ризън-версията за бокс преди да си я пробвал. Например Обливиън беше масивно по-як на бокс отколкото на ПЦ, поне за мен.
- RRSunknown
- Elder God
Не ми се ме разбрал в другата тема - там питах дали са оправили нещата от първия Фейбъл - и съответно въпреки цялата плява успшях да извлека отговора че са ги оправили. А освен това искам игра с кучето
Fallout умишлено не го играх и го чаках именно заради тази версия. b.t.w Фаллоут ми е екстремно основна игра.
http://www.videogameszone.de/aid,696485 ... id=1201011

има МНОГО яки неща и аз съм ги събрал повечето дори, но не бих си купил конзолата заради тях. Както казва Снейка (ще го цитирам):(има една купчина други готини неща, които да ти предложи повярвай ме)
A за Райсън и да затворя темата с офтопика - просто виж линка и ще видиш изключително бързо какво имам предвидСъществуват игри, които докосват нещо в теб – разказват твоя тип истории, предлагат твоя тип предизвикателства, забавляват те по начина, по който ти е приятно да бъдеш забавляван; игри, за които не разсъждаваш в текстури и полигони, а които възприемаш като алтернативни реалности
http://www.videogameszone.de/aid,696485 ... id=1201011