DIABLO III
Moderator: AlDim
Точно така си е...никъде не се говори за друго освен потъмняване...първата петиция бе точно за това:) Пълен абсурд...искат да се потъмни и те им казват, че е възможно, защото изисква пререндериране на всичко с няколко гами по-тъмно и изостряне на останалите детайли....но това ще намали качеството(детайлността) на графиката. Ще заприлича на D2, където както и да си говорим графиката още при излизането му е зле:) Точно защото не е имало възможността да се направи по-добра, а да върви на всичко и всички. Сега има тази възможност. D3 ще върви на всички, но това не е причина да се унищожава дтайлността. А те по-мрачна атмосфера няма да направят, защото най-малко ще им забави играта с много...а с този енджин не могат да си позволят да я пуснат след повче от година, година и половина максимум.
- The Dragon
- Elder God
Аз рабирам набити на кол трупове, плискаща се кръв, реалистични рани по зомбитата и брони и оръжия които са функционални - виж двата шота и ще разбереш.dellusion wrote:Как да няма? Когато разполагаш с по-малка цветова гама, става по-трудно да направиш даден детайл да изпъква. Един вид всичко се слива в една сивокафява маса. Гледаш стена, няква сива. А ако имаш повечко цветове - гледаш стена, с ясно изразени тухли, с дефектите по тях... и така.
Незнам. Или е така или аз не разбирам, какво хората разбират под потъмняване.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
RRSunknown wrote:тоя се оказа фейк - направил си с муви мейкъра филмче с което се чуват звуци все едно че играе, и с което се появява менюто, това което играе е едно към едно с това което е на близард
Пуснали са петиция за по дарк визия- каквото всички искаме - засега са гласували към 4500 човека а е само на един ден.
http://www.petitiononline.com/d3art/petition.html
призовавам да се гласува.
ето за каква разлика става дума:
- Spoiler: show
Ето тези два. Става дума за тъмен feel на играта. Трябва да бъде брутална, депресираща, подтискаща.
+666Muad_Dib wrote:Добре, а ако аз просто искам да кликвам некви неща и те да ми дропят некви неща проблемът в мен ли си е?
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Ами неMuad_Dib wrote:Добре, а ако аз просто искам да кликвам некви неща и те да ми дропят некви неща проблемът в мен ли си е?

The Dragon wrote:RRSunknown wrote:тоя се оказа фейк - направил си с муви мейкъра филмче с което се чуват звуци все едно че играе, и с което се появява менюто, това което играе е едно към едно с това което е на близард
Пуснали са петиция за по дарк визия- каквото всички искаме - засега са гласували към 4500 човека а е само на един ден.
http://www.petitiononline.com/d3art/petition.html
призовавам да се гласува.
ето за каква разлика става дума:
- Spoiler: show
Ето тези два. Става дума за тъмен feel на играта. Трябва да бъде брутална, депресираща, подтискаща.
десните шотове = шарп филтър + спекюлър абюз = по-детайлни текстури + по-дълги шейдъри = по-високи изисквания към хардуера = няма да стане
- The Dragon
- Elder God
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
С това темпо до излизането на играта ще излезе, че 3/4 от писалите по темата изобщо не бива да си я теглят от *специализираните магазини*, да не говорим за купуване...
Ми като ви прилича твърде много на ВоВ, купете си него, или си активирайте акаунтите или продължавайте да играете на него. Като ви е твърде древна графиката, си пуснете някоя от последните ДХ10 игри.
Що ли чета и аз изобщо

Що ли чета и аз изобщо

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE