Не видях обаче коментар за истинската част от поста ми, за тълкуването на нормативните правила. В точка 4.20 няма никакво, ама никакво споменаване на нищо, свързано с обявяване.
Силно се надявам това, което написа за "полупрофесионалните правила", да НЕ значи, че няма да приемеш за нормативни никаква част от професионалните правила... основната причина силно да се надявам да е така е, че иначе ще излезе, че ти самият малко по-рано си говорил глупости, когато сам поиска цитиране на правило - цитиране на правило от къде? Ако признаваш някакви официални правила, поне кажи какви, иначе няма смисъл. Докато не кажеш какви, аз си карам по правилата на Световната асоциация, където ясно е казано, че това води до загуба на играта.
А дори да оставим правилата настрана - нещо, което точно в този случай хич не съм склонен да направя, поне не и по отношение на точка 4.20 - дори и да караме на "който каквото си знае", ми... какво да ти кажа... аз досега никога, ама никога не съм виждал това да се брои за спечелване на играта. Във всички случаи, когато съм виждал (или правил

Колкото до предизвикателството, видях го, склонен съм да го приема... само че в понеделник имаме краен срок за предаване на проект, което значи, че дотогава на практика не разполагам с времето си, независимо работно или не, а и че три-четири дни след това ще сме в силна bug-fixing фаза... така че за следващите 4-5 дни не мога да се ангажирам с нищо. За по-нататък нямам никаква представа как ще съм с времето, но ако падне случай - няма проблем.