Beowulf
- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
А в България на Аймакс никога няма да го пуснат. Ще трябва да си го гледаме на олдскул обикновен екран.I just got back from seeing this on IMAX in 3D and all i can say is WOW! its truly memorizing and very well done and actually pretty gruesome in parts. the 3D really works and you will indeed be ducking and dodging many spears swords and Blood Throughout. go see it and if you can go IMAX. i cant see it having the same effect on a home screen so most definitely a cinema trip u wont feel the buzz of it at all unless u see it in full glorious 3D.

Остави се, сигурно ще ни накарат и сами да си въртим ръчката на прожекционния апарат на смени...
Не, щеше да е хубаво ако го пуснат на IMAX, но не е такава загуба. Освен за самия IMAX, който има по-боклучава колекция от заглавия, отколкото произволно селско кино от социализма.

Не, щеше да е хубаво ако го пуснат на IMAX, но не е такава загуба. Освен за самия IMAX, който има по-боклучава колекция от заглавия, отколкото произволно селско кино от социализма.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
- Interpreter
- Forsaken
Кино без виртимпланти изобщо не го признавамRoland wrote:Оф, да, напрао, и без симстим шлемове и вирт-импланти ще трябваЕбати ретрото
:(:(
![]()
![]()

А преди малко гледах по БТВ "Децата на суинга" - не лош филм.
Не знаех, че в 1939 г. в Германия е имало фенове на суинг, разбити от нацитата и пратени по трудови лагери, защото музиката е "нигро-еврейска". Нито че "Хитлер югенд" са ги карали да доносничат против родителите си. Затова пък у нас в 49-та са пращали феновете на суинга в трудови лагери, защото музиката е "на класовия враг", а като пионерчета помня, че дружинната ни караше да донасяме дали родителите ни имат "правилно отношение към народната власт".
Тия праисторически неща може и да са банални, но не е зле да се напомнят.
- Gunslinger
- Warmage
28 милиона за уикенда според АйЕмДеБил малко ми се струва!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Като за интелигентен филм на американския пазар е добре. Не му мърдат 300-350мил. общо по света.
Обаче предвид 150милионния бюджет (както се оказа), пак не е много добре.
Обаче предвид 150милионния бюджет (както се оказа), пак не е много добре.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Дюд, трябва се гледа отвъд трейлъра, който е само маркетингов инструмент.
Масовият американец е пословично тъп, както ще се увериш, ако погледнеш поне веднъж боксофиса.
И да разбирам ли, че спориш за сценария с единствения човек освен Ефо, който е гледал филма - и вероятно е в положение да оцени Геймън?
Масовият американец е пословично тъп, както ще се увериш, ако погледнеш поне веднъж боксофиса.
И да разбирам ли, че спориш за сценария с единствения човек освен Ефо, който е гледал филма - и вероятно е в положение да оцени Геймън?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Споря за това, което американецът, тъп или не, е очаквал.

Еми аз затва се и надявах на малко повече, но повечето хора поначало си бяха решили, че няма да гледат анимация за възрастни, ако ще великобританско да стане. Изключително интелигентно от тяхна страна, нали?

Но точно поради интелигентноста си филмът ще изкара много повече пари по света (ала Стардъст) отколкото идиотския американизъм "300".
Стига сте се заяждали, все пак от трейлъра беше повече от очевидно, че филмът е само за интелектуалци. В него нямаше нищо друго освен голи мацки, яки пичове с големи мечове, лоши чудовища и надъхващи крясъци, а кой друг освен крайните сноби се интересува от подобни неща.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Ам, във всичките трейлъри имаме Анджелина гола, едва ли някой е писал филма детски.Еми аз затва се и надявах на малко повече, но повечето хора поначало си бяха решили, че няма да гледат анимация за възрастни, ако ще великобританско да стане. Изключително интелигентно от тяхна страна, нали?
Ех, как само след няколко месеца мина от гледането 5 пъти и Спартааааааа-та с капс и огромен шрифт на "идиотски американизъм". Sic transit gloria mundi...

I don't wanna die