Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Tue Dec 04, 2007 7:06 pm

И все пак филма си остава на Уве Бол!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Dec 04, 2007 7:12 pm

Gunslinger wrote:И все пак филма си остава на Уве Бол!
Дори при това положение има някакъв шанс да не кърти, но съм склонен да поема риска. :wink:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Tue Dec 04, 2007 7:27 pm

Дори при това положение няма някакъв шанс да кърти, но съм склонен да поема риска и да го гледам!
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Dec 04, 2007 9:00 pm

Пък аз не възнамерявам да поемам вече квито и да било рискове с Уве...
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Dec 05, 2007 10:48 am

Аз пък бих рискувал. Малко мазохистично звучи, но все пак досега никога не съм гледал филм на Уве на голям екран. :shock:

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Wed Dec 05, 2007 11:30 am

DELgado wrote:Аз пък бих рискувал. Малко мазохистично звучи, но все пак досега никога не съм гледал филм на Уве на голям екран. :shock:
Щото наще хора като видат колко зле се представя филма в чужбина тука веднага го шитват на касетки и ДВД без да го пускат по кината!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Dec 05, 2007 11:31 am

Е не мога да ги обвинявам за което. :mrgreen: Все пак те си гледат в паничката. 8-)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Dec 05, 2007 1:01 pm

Ако пуснат този филм по кината - дори без подходяща реклама - ще изкара повече $ от половината измислени комедийки и драмици. Ако бях разпространител, го вкарвам одма.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Dec 05, 2007 1:24 pm

http://narniaweb.com/news.asp?id=1355&dl=14478175

Трейлъра за майската Нарния. Същата лъскава гадост като първата. Ше се гледа три пъти, ма с голям зор - само заради визията и звука. :roll: А дано поне "Анти-Нарнията" (Зл. Компас) да е нещо повече. Засега не му се радват особено критиците.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 05, 2007 2:49 pm

Да, наистина не изглежда твърде трилинг...
And you can't dance with a devil on your back...

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Wed Dec 05, 2007 3:11 pm

Ше се гледа три пъти, ма с голям зор - само заради визията и звука.
:mnia:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Dec 05, 2007 3:57 pm

Аз доста разочарован от първата Нарния, се чудя дали да не обадя едно бойкотиране и мощно скипване на втората част. :?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Dec 05, 2007 3:59 pm

Darkling wrote:
Ше се гледа три пъти, ма с голям зор - само заради визията и звука.
:mnia:
Който може, гледа. И Валери е прав с бойкота, де.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Dec 05, 2007 4:07 pm

Аз също няма да гледам Нарния, не заради християнската пропаганда или каквото и да е там, а просто защото първата част ми се стори твърде детска, и не очаквам втората да е по-различна.
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Dec 05, 2007 4:15 pm

А тук, днес е премиерата на D.O.A.P. И смятам обезателно да го гледам, веднага!!! :twisted:

Добавка:
Току що получих следната информация: Анжелина Жоли ще играе Кейти Лин Остин във филм по нейният живот. Не можах да намеря информация за тази жена!! :shock: Но знам, че е била най-успешният и ловък таен агент на ООН!! :lol:
Инфомацията е на френски, но ако някой намери нещо по-обширно, моля да постне.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!