Buffy the Vampire Slayer & Angel - SPOILERS
Ееее далече още. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Абе има си поредност доста, ма са ти си знаеш 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
The Girl In Question беше смешно, ама едновременно ужасно ме издразни навремето... Единственият епизод, който не съм гледала втори път от този сезон. Само не си прави илюзии, че останалата част на сезона е такава, по принцип е бая мрачен
(И наистина губиш, че не гледаш подред, но твоя работа наистина.)

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Купих си в крайна сметка 1ви и 5ти сезон (тук са ги пуснали по 20 кинта) и току що видях епизода Sanctuary (1ви сезон) та идвам да кажа:
ААААААААААААА!
Ейнджъл рути! Пичът напълно се реабилитира след като наряза Бъфи като кисела краставица. Ох, как си го просеше тая тъпа пачичка! Йессссссс бееееееееееее!

Ейнджъл с гръбнак е доста приятно явление, признавам. Сезонът беше много тъп до средата, но се подобри осезаемо и яко го захапах. В момента ми харесва повече от Бъфи, щото ги няма безкрайните количества ненужен емоционален крап. Дано не решат да развиват тежкогемийни взаимоотношения и тука, щото ще ми дойде в повечко.
ААААААААААААА!
Ейнджъл рути! Пичът напълно се реабилитира след като наряза Бъфи като кисела краставица. Ох, как си го просеше тая тъпа пачичка! Йессссссс бееееееееееее!

Ейнджъл с гръбнак е доста приятно явление, признавам. Сезонът беше много тъп до средата, но се подобри осезаемо и яко го захапах. В момента ми харесва повече от Бъфи, щото ги няма безкрайните количества ненужен емоционален крап. Дано не решат да развиват тежкогемийни взаимоотношения и тука, щото ще ми дойде в повечко.
Бе човека заслужава, ма и критика, не само фенбойщина. Са, Бъфи е много яко, но накрая наистина се изтощих от смърт, прераждане, лесбийки, трагични любовни истории и т.н. Беше се олял откровено. Може би затова 5ти сезон беше последният, който ми хареса наистина много, щото след него нещата отекоха прекалено. И остана един единствен екземпляр, чиито терзания да ме интересуват - този на аватара ми. А самата Бъфи взе да става все по-досадна и противна. Сега като я видях отново в тоя епизод на Ейнджъл с всичките й претенцийки, нацупената мутричка и т.н. изведнъж усетих колко малко я харесвам всъщност...
При мен се падаше горе-долу сезон и половина на месец и ми беше идеално. Бъфи и мен ме издразни в онзи епизод с Ейнджъл, за който говориш, но в светлината на предхождащия го епизод от нейния си сериал (тоя със смяната на телата), не е като да е без повод.
And you can't dance with a devil on your back...
Това да прави истерични пристъпи от ревност пред Ейнджъл докато междувременно прибодва Райли няма оправдание. Въобще, ужасна е в любовния си егоизъм. Много е истинска, но точно тоя тип жени ги ненавиждам страстно. Има си дума за тях - кучка.
Тя затова ги загуби всичките. Така й се пада като й е такава кашица типично женска в главата.
Тя затова ги загуби всичките. Така й се пада като й е такава кашица типично женска в главата.