Е, поне Спарчо е понапреднал с английски, има само няколко грешки този път.Marfa wrote:То нямаше нужда от пояснения. На света има точно един човек, който е в състояние да напише подобно нещо и това е он.
"A Feast for Crows" - E-book :)
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Interpreter
- Forsaken
strike back... hit back...
А как точно ще става това - с аутодафе, с "форумни войни" или просто на paintball?
Казвах аз на Прокопий Еретик да вдигне черните форумни изверги на отпор, ама той се ослушва. Сега Воините на Светлината като ви изгорят на клади, избият и наклепат с блажна боя, ще видите скверно фентъзи на кукуво лято

А как точно ще става това - с аутодафе, с "форумни войни" или просто на paintball?
Казвах аз на Прокопий Еретик да вдигне черните форумни изверги на отпор, ама той се ослушва. Сега Воините на Светлината като ви изгорят на клади, избият и наклепат с блажна боя, ще видите скверно фентъзи на кукуво лято

- Lubimetz13
- Mistborn
- Interpreter
- Forsaken
Night Wanderer
Нека да има всякакви ревюта и мнения (то бездруго си ги има). Но чак пък "I do believe that there is a conspiracy against RS"...
И да се вживяваме като пълководци едва ли не на кръстоносни походи срещу издатели и читатели на литература, която на нас не ни допада - ами просто ми идва в повече.
Познаваме се със Спар, уважавам го, даже ме е защитавал от зли критици на времето
, когато като прощъпулник в нета се изнервях от мнения, които не са ми угодни, но... колкото по-малко се взимаме насериозно, толкова по-добре 

Нека да има всякакви ревюта и мнения (то бездруго си ги има). Но чак пък "I do believe that there is a conspiracy against RS"...
И да се вживяваме като пълководци едва ли не на кръстоносни походи срещу издатели и читатели на литература, която на нас не ни допада - ами просто ми идва в повече.
Познаваме се със Спар, уважавам го, даже ме е защитавал от зли критици на времето

Уважаваш го? Айде, разбирам да си му благодарен, че те е бранил от злите... ъъ... мен, но все пак да го "уважаваш"?!
Впрочем, ако не друго, явно до такава степен е влязъл под кожата на ИнфоДАР, че ги е навил да издадат пустия Станек тук. Чакаме го всеки миг...
Впрочем, ако не друго, явно до такава степен е влязъл под кожата на ИнфоДАР, че ги е навил да издадат пустия Станек тук. Чакаме го всеки миг...
And you can't dance with a devil on your back...
- Lubimetz13
- Mistborn
Не си приписвай всички заслуги :РRoland of Gilead wrote:Айде, разбирам да си му благодарен, че те е бранил от злите... ъъ... мен, но все пак да го "уважаваш"?!
Well, I'll be damned. Ама сериозно ли?Roland of Gilead wrote:Впрочем, ако не друго, явно до такава степен е влязъл под кожата на ИнфоДАР, че ги е навил да издадат пустия Станек тук. Чакаме го всеки миг...
- Interpreter
- Forsaken
Любимец13 е прав, той също има заслуги човекът. Колко пъти съм си го представял на Коледната трапеза
Роланд, идеята ми е, че го уважавам като човек, с правото му да отстоява позиции. Но не съм длъжен да уважавам самите позиции или начина, по който ги отстоява, елементарно.
Нито бих могъл да се съглася примерно с позиция, според която "абе ти си признай грешките, дори да не си съгласен, за да бъде светът едно по-добро място за живеене", ако се сещаш за какво ти намеквам
В махалата имам много приятели атакисти, спорим с тях, но в споровете не включваме непременно свободно преведени изрази от френското арго.

Роланд, идеята ми е, че го уважавам като човек, с правото му да отстоява позиции. Но не съм длъжен да уважавам самите позиции или начина, по който ги отстоява, елементарно.
Нито бих могъл да се съглася примерно с позиция, според която "абе ти си признай грешките, дори да не си съгласен, за да бъде светът едно по-добро място за живеене", ако се сещаш за какво ти намеквам

В махалата имам много приятели атакисти, спорим с тях, но в споровете не включваме непременно свободно преведени изрази от френското арго.
- Lubimetz13
- Mistborn