За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)
Moderator: Moridin
- Invisible Child
- E'lir
Не, хората искат спокойствие. Или поне малко от малко факти.
Last edited by Xellos on Wed Jan 18, 2006 11:15 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Не съм съгласна, поне не и с такова генерално заключение. Има си хора и хора. Може българските медии да не предлагат достатъчно информация, но не е като да е едното нищо, което се опитвате да го изкарате. Помислете и за единия куп държави от Третия свят, където хората живеят целия си съзнателен живот без и да са подушили що е това информираност.
Всъщност ако човек иска повече има откъде да си 'набави'.
Едит: Поста ми бе в отговор на Invisible-а.
Всъщност ако човек иска повече има откъде да си 'набави'.
Едит: Поста ми бе в отговор на Invisible-а.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Тъй де, телевизията предлага Забавление. Новините какво полезно си извлякла от тях? Интернета си е вече източника на информация. И тук е сякаква и не винаги вярна но поне е по-свободна.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Amos Trask
- Aes Sedai
Мисля си, че може би тези хора са по-щастливи от нас. Какво му трябва на човек - вятъра в косите, звездите в очите, нещо за хапване и малко секс. Другото сичко е екстри.Elayne wrote:Помислете и за единия куп държави от Третия свят, където хората живеят целия си съзнателен живот без и да са подушили що е това информираност.

Feel the summer!
- Invisible Child
- E'lir
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Invisible Child
- E'lir
- lordsandro
- Merchant
- herairness
- Jaghut Tyrant
Ъм, ами здравейте
Попаднах тук чрез линк в Уикипедия-та, докато търсех някаква информация, вече не помня каква. И ми стана интересно, най-вече защото съм фентъзи фен, а и защото един от вас ми се стори познат. Засега все още съм на етапа на четенето предимно...
Иначе - казвам се Виолета, от София съм, занимавам се с ЛАН интернет (по-точно съпортвам разни юзъри да си намерят "иконката за интернета" и тем подобни...) Имам котарак, понякога ходя на латино танци, много рядко яздя по малко, обичам да чета, ей такива неща...

Попаднах тук чрез линк в Уикипедия-та, докато търсех някаква информация, вече не помня каква. И ми стана интересно, най-вече защото съм фентъзи фен, а и защото един от вас ми се стори познат. Засега все още съм на етапа на четенето предимно...
Иначе - казвам се Виолета, от София съм, занимавам се с ЛАН интернет (по-точно съпортвам разни юзъри да си намерят "иконката за интернета" и тем подобни...) Имам котарак, понякога ходя на латино танци, много рядко яздя по малко, обичам да чета, ей такива неща...