@Litz, ами виж сега, Стоян по време на кампанията си се съсредоточи върху най-важните проблеми на града - изграждането на втори Аспарухов мост, АМ Хемус и Черно море, ТЕЦ-а на Доган, разораването на пристанището, инфраструктура, доходи и пр. Организира приемна и всичко. Стела обяви, че Слави обича Варна и ще ни построи магистрала, направи изказване срещу ЕС, та после ѝ се наложи да се снима увита в знамето на Обединена Европа, изтърси, че тя приемна нямало да прави, щото щели да идват всякакви луди... Гаф след гаф. И за хейта срещу Стоян е персонално виновна, и тя, и Кристи. Винаги на първо място в листите е бил някой с лидерска позиция. Да, когато Радан се кандидатира, беше удобно, че е родом от Варна, но това си беше чиста случайност. Иначе и Атанас Атанасов е бивал на челна позиция, и кой ли не. Това на Стела беше жалко. Излезе, че не вярва в способността си да натрупа достатъчно преференции, за да влезе, та трябваше да е задължително на първо място. А на първите места са Стоян, Митковски - шеф на ДСБ във Варна, после тя. На достатъчно избираема позиция. И цялата ѝ кампания беше построена на "как ни прецакаха лошите от София, та не съм на първо място", докато Стоян говореше за конкретни проблеми на града и техните решения. Не му знам фракцията, но кампанията му беше абсолютно адекватна, а поведението му след нея - също.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

<-
Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви 
Уук.