Xellos wrote:Ех, кой има време за телевизия. Валери - Утре в Ефремов?
За Ефремов не съм сигурен, щото съм я позакъсал със сроковете. Но ще резюмирам днешното, защото още съм под въздействие...
Значи, гост им беше Владо Даверов - редакторът на книгите на Г. Стоев. Обадиха се по телефона на градския прокурор, за да го питат защо не са разпитали Стоев след като той толкова настояваше миналата седмица по медиите и предупреждаваше, че ще посегнат на живота му. И защо не са се самосезирали по информацията от книгите му. Отговори, че той "отказал" и престанал да им бъде "интересен", а книгите му били измишльотини и не можели да се самосезират. Сега обаче, след убийството му, щели да го направят. Обади се и Виктор Вълков, бивш министър на МВР, който заяви, че става дума за жалко писателче, който си измисля и се прави на интересен... При което Даверов заяви в прав текст, че след като стрелят вече и заради написано, ние не сме никаква демократична държава, а скапана полицейско-соц простотия също като по сталиново време.
За капак, бяха поканили Цветелин Кънчев - лидер на Евророма - по повод празника на ромите, тва. Той обаче взе отношение и към предишната тема - убийството. Той също каза, че бивша мутра - писател няма какво да се коментира. Зададе риторичния въпрос
къде е вложил многото пари, които взел от хонорарите от книгите си и като е толкова благороден, защо не ги е подарил на някое сиропиталище

След което (
Цвети Кънчев това) заяви в прав текст, че ще е така:
Който много плямпа и не върви по правия път, изпада.
И те така...
Ще става още по-интересно, мисля аз