Всички ги е мързяло да учат. Надали има някой, който да каже "обичах да уча". Виж, много хора може да обичали един или друг предмет, само че тогава научаването му не се възприема като учене, а по-различно.Claymore47_Fen wrote:Чакайте аз къде съм казал че моите приятели са неграмотни?! :shock: Казах просто че ги мързи да седнат да учат, не че не учат. .......
Иначе ми позволи да смятам, че приятелите ти са неграмотни, без да ги познавам. Понеже доколкото виждам, ти си един от най-добрите в класа, щом ходиш на олимпиада по английски, че дори и печелиш. Което вероятно значи, че останалите са по-зле от теб.
Не ги научаваш, а ги запомняш. Има доста голяма разлика. Повечето сме били така - четеш урока в междучасието преди часа и, общо взето, си готов. Само дето това не действа при учители, които си гледат работата....като не съм чел 5 урока и седна да ги чета, ги научавам след едно прочитане...
Иначе си спомням каква беше твоята философия - "аз ще ставам лекар, нищо освен биология не ми трябва". Не е разумна, обаче ще го разбереш след години :)