че те нашите присъди отдавна са написани, подпечатани, че даже и антикварна стойност придобиха

подобни присъди трудно могат да засегнат самооценката ми или да променят оценката ми в очите на моите приятели и на хората, на които държа... за тези, на които не държа, просто е без значение, и за мен, и за тях...
вероятността да има 0.00001% искреност в поставяните въпроси, заслужава някакъв отговор

разбира се, ако станат предтекст единствено на демонстрация на някакво си превъзходство в какъвто и да е аспект, отговорите ще секнат - логично... както и ако просто ми стане досадно да отговарям

(жените са непостоянни - ноторно известни истини)
въпрос на избор и за едните, и за другите, а това - свободата на избор във всичко, е нещо, което лично аз много ценя...
Muad_Dib, от Близард не са измислили още изкуствен интелект, който да ме замести и да движи моята нарисувана героиня

харесва ли ми/ти/ви/им или не - зад нея стои човек и това съм аз... както зад всяка една рисувана фигурка стои друг такъв... живи хора - точно в това е силата на ММО-тата...
и не ме плаши ти мене с открадване на акаунта - преживяла съм го два пъти и два пъти съм започвала от абсолютната нула... както казах - пикселите за мен не са толкова важни, колкото явно са били за теб...
и пак да попитам кое не съм аргументирала?? ако толкова неясно се изказвам, ето синтезирано основните от тях - доставя ми удоволствие, релаксирам, имам създададени приятелски отношения, на които държа, харесвам приказния свят, който ми предлагат...