За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Aug 19, 2009 3:56 pm

тъй като ми е доста скучно днес, а Ланито ми даде един линк да се позабавлявам, като шпионирам :twisted: ето го и на вас:
http://be.imba.hu

и аз съответно изшпионирах Пагането и сега ще я бия :twisted:
жено, каква е тази стамина по джемовете бре??? всички лилави джемове дето са ти със спел-пауър и стамина, веднага ги замени със спел-пауър и спирит!! спирита ти е чист крит на тебе! и как може да туриш камък за 16 крит, като в същото време развалиш 6-тте крит сокет бонус - да се поправи! :evil: ако е на мястото на жълт камък, сложи онзи със спел пауър и крит, така пак ще си докараш 16 крит (като се сметне сокет-бонуса), но вече ще имаш и 12 СП - от камъка...
и хита ти е доста... трябва някак да го редуцираш...
:roll:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Pag
Merchant

Post by Pag » Wed Aug 19, 2009 4:31 pm

Не ми позволяват за спирита, Таис :(
А хита идва от гиъра, нищо не мога д анаправя в момента
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Aug 19, 2009 4:39 pm

как така "не ти позволяват, бре"?? :shock: :shock: :shock:
не знаят ли що е то спирита за един файър мейдж?? а съм сигурна, че ползваш и Молтън Армър, дето пак ти обвързва крита със спирита... а вероятно дори и глифа за Молтън Армър, дето пак води къмто това да събираш спирит!! стамина не ти е нужна! гиъра ти ти дава абсолютно достатъчно стамина да понесеш битките в У25... я да им се скараш на твоите офицери и да им обясниш що е то спирит и колко прекрасен е същия за файър-магето! :evil:

Едит: аз имам близо 2к по-малко НР от тебе, а правим хард-моудс в У 25 вече... но затова пък 3% повече крит от тебе... колко ти стана вече дпс-то?
бтв, от втория бос в ТоС25 пада един безумен офф-хенд, дето ти го препоръчвам (моя офицер миналата седмица го взе, ама аз бях на аркейн и затова го пас-нах, но сега мисля да го забърша и аз):
http://eu.wowarmory.com/item-info.xml?i=47053

Pag
Merchant

Post by Pag » Wed Aug 19, 2009 6:26 pm

Уф, не мога да едитна толкова късно, затова само ще спомена, че не мога да ползвам бонуса от 6 крит, защото джема който не съответства е този със спел сложен в син спот.
Мислех си тихомълком да си сменя стамината със спирит и навярно ще го направя, пък каквото ще да става :)
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Aug 20, 2009 2:35 am

Пробвахме 3тия бос в Trial of the Crusader - 10 man normal, мега-забавен енкаунтър, играете 10има срещу 6има буквално ПвП, евала на Близард за хубавата идея, междувременно събрах вече 30 триумф емблеми та го виждам бързото пръстенче в края на седмицата:)

Goshko
Misting

Post by Goshko » Thu Aug 20, 2009 10:01 am

И ние направихме третия бос само че на 25man където е 25vs10.

Паднаха ни се Subtlety Rogue, Arms warr, Deathknight, Enh Shaman, Shadow priest, Disc priest, Hunter, Resto Druid, Holy Paladin, Aflliction warlock.

Доста лесно беше, на третия опит паднаха, но наистина беше много забавно (макар че умрях на кила някъде в средата - rogue-a ми скача, аз го fear-вам и в този момент DK-то ме дърпа между него и warr и със все Pain Suppresion-a за 3 секунди точно ме сплескаха).

TS беше пълна анархия "Вдигам rogue-a(сиреч Cyclone)... вдигам го пак .... вдигам го пак ... ама айде някой да помогне малко" "Айде стига ги чупихте тия овце бе" "Стънна ме гадината" "Ама те имат PvP тринкети !" "DK-то гони priest някой от нашите да го дръпне" "Бягай от въртележката сега ... БЯГАЙ ОТ ВЪРТЕЛЕЖКАТА БЕ" "БАНИШ ДРУИДА И КОЙ Е НА ПОПА МАХАЙТЕ ГО ТОВА RENEW" ... и така нататък.

Един от малкото босове който с нетърпение очаквам да ги направя пак следващата седмица :)

Освен това събрах 50 емблеми и купих uber trinketa

P.S. В рейда имаше 10-12 човека на над 2к rating и 4 или 5 на над 2350 та това помогна малко сигурно :)
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Aug 20, 2009 10:20 am

аз имах тежка вечер снощи, за която в момента не ми се говори... като резултат лефт-нах гилдията и Бога ми, без извинение там няма да се върна... но в момента, честно казано, не зная дали мога да понеса гилдия... минах на ордата си, и то на нисколевълен герой... забравила съм колко успокояващо действа това... мейджа ми бе паркиран в инн-а в Арати и за един час стана почти 39 лвл (една кутийка остана)... после си легнах, не спах, естествено, и в 8:30 вече бях на работа предсрочно... поне съм в пълен блокаж, та да мога да работя...

Pag
Merchant

Post by Pag » Thu Aug 20, 2009 10:52 am

Мале, Танче, в какво се забърка за има няма няколко часа, какво толкова е станало?

Ние гътнахме снощи третия бос в Trial of the Crusader 25. И при нас се падна същия състав като при Гошко и вярно, супер забавно беше.
Ако не ми бяха чупили овцете постоянно, можеше и на втория опит да ги гътнем, ама не - половината гилдия се изреди да се пробва как се чупи прасенце в случая. Скорчиото пищя, пищя, та накрая го изключих, и без това никой не ми обръщаше внимание.
Аз нямам търпение да се срещна другата седмица с близначките - битката изглежда доста интензивна и интересна.

След като приключихме за половин час се отправихме към Консула за хард мод на 25, но не би :( Първите двамца си падат за норматив без проблеми, но голямото говедо на 60% от хелта си инстантно избива мелетата ни. В единия опит попиля 10 човека за 2 секунди. Ще го мъчим, то се е видяло, а така лесно направихме харда на 10.
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Aug 20, 2009 11:12 am

ами то не е нужно много време да се окажеш скочила в кочина и да се омажеш здраво... както и да е...

за битката, за която говорите с Гошко, а и Muad_Dib е правил на нормал, и за която само съм чела исках да вметна нещо... битката е замислена като пвп-битка и вероятно и СС-ла е сет-нат като за пвп... а доколкото си спомням в Арена моята овца траеше 6 сек. само... та чупенето на СС може и да не е било по вина на останалите играчи в рейда ви :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Aug 20, 2009 11:38 am

Дочух че се вдигало опит с PvP . Вярно ли е това нещо :shock: ?

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Aug 20, 2009 11:43 am

да :)

Ако правилно разбрах, има начин да изключиш тази опция.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Aug 20, 2009 11:45 am

Да , я изключвам :shock: - аз заради тази опция мисля да си подновя играта :) Дали могат да ми възстановят героя или са ми го изтрили - сптях да играя 2008 в началото?

Pag
Merchant

Post by Pag » Thu Aug 20, 2009 11:47 am

Баш си беше класическо чупене. Имам адон показващ кой и с какво ми е направил тази мизерия :D
А това за 6-те секунди сефте го чувам. Аз приключих с пвп-то в секундата, в която си екипирах пълния S2 сет в ТБЦ-то, теглих една звучна на Бг-тата, яхнах си метлата и отлетях да рейдвам :mrgreen: А Арената, не знам защо, но все още ме плаши до смърт. Влизала съм два три пъти по погрешка
Все още имам толкова много хонър и значки, които обаче не ми носят и капка удоволствие.
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Aug 20, 2009 11:51 am

Неподготвен за арената човек умира точно 5-6 секунди наистина.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Aug 20, 2009 12:05 pm

Арена правех с Анну през ТВС само колкото да се сдобия с нужното количество точки, за да си купя безумния стаф, дето бе по-добър от всичко предлагано от ПвЕ тогава... но Арената я мразех и преди, и докато я правех, че и завинаги ще е така... аз принципно не обичам пвп-то...

за експириънса в ПвП - дойде с пач 3.2, ето избран откъс да прочетеш:

"Battlegrounds
Battleground experience has arrived!
Players will now be awarded experience for completing objectives and actions that yield honor in Battlegrounds (honorable kills not included).
Players who do not wish to gain experience through PvP can visit Behsten in Stormwind or Slahtz in Orgrimmar - both located near the Battlemasters in either city - and turn off all experience accumulation for the cost of 10 gold.
Disabling experience gains will prevent a player from gaining experience through any means available in the game.
Players with experience gains turned off who compete in Battlegrounds will face off only against other players with experience gains turned off.
Behsten and Slahtz can reinstate experience gains for players, for a 10 gold fee of course. Any experience that would've been accumulated if experience gains were enabled cannot be recovered."

пълните пач-ноутс можеш да намериш тук:
http://www.wow-europe.com/en/patchnotes/

за героя ти, вероятно ще те разочаровам, но вероятността да се пази още клони към дроп-рейта на коня на Барона... все пак попитай Близард...