Темата, в която Амелия и Вивиан да направят анализ на...

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sun Apr 12, 2009 11:10 am

Все пак съм длъжна да си попитам :D Не смяташ ли в такъв случай, че техническата приумица е свързана със сюжетния замисъл? А за тва, че филмът превъзхожда повестта, просто спор няма. (аз и не знам някой да предпочита повестта, бтв...)
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Sun Apr 12, 2009 5:10 pm

рийд сигурно си е мислел, че е свързана. но неслучайно са му подарили нивелир след филма. :)
той самият не смята тоя експеримент за особено успешен. не че е провал или нещо, просто е gimmick.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sun Apr 12, 2009 10:02 pm

Бе то не е само до Рийд, Грийн също го е подкрепил с идеята, че напрежението в чуждата среда или там квото щяло да се усети идеално така и зрителят щял да го почувства. Аз винаги съм смятала, че тъй или иначе влиянието на Уолъс върху Рийд му е дошло малко вповече в този конкретен случай. Мен не ме радва толкова историята с нивелира, колкото реакцията на Уелс след предварителната прожекция. :lol:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib