Fallout 3
Moderator: AlDim
За KOTOR2 не мога да се съглася. Изобщо не мисля, че е претупана, но това не е тема за KOTOR2.AlDim wrote:KOTOR е шедьовър. Независимо от първоначалните намерения на Obsidian обаче KOTOR 2 е претупана и недовършена в почти всяко отношение, така че като продължение на първата игра е стабилно разочарование. Недоклатеният код бих го простил в уникално заглавие като Vampire Bloodlines, но тук въобще не опира само до това. В чисто личен план - на мен сюжетът и персонажите ми харесаха много по-малко от тези в KOTOR.
По отношение на идеи, мащаб, внимание към детайла, пък да не говорим за чисто техническата страна Fallout е няколко категории по-нагоре.
За разлика от Oblivion този път са наблегнали на качеството, а не на количеството. Освен това картата не е ЧАК толкова голяма. Според мен слагането на повече локации щеше да я направи излишно претъпкана. А и въобще ти какво очакваш? 200 часа геймплей??Това не е никак много за свят с такива размери.
А потемата, не искам 200 часа геймплей, но очаквах малко повече. Не може за 3 дни casual игра да взема всички куестове в играта. Недопустимо е за игра с такива претенции. За качеството съм съгласен, но количеството е твърде малко. Играх я играта и в един момент погледнах в Пип боя и видях, че нямам нищо друго освен да си завърша последния главен куест. Направо ме порази тоя момент! Когато взех перка за разкриване на картата потривах ръчички гладен за приключения, а се оказа, че съм приключил със всички куестове. Ами не обичам чак толкова много да обикалям безцелно.
Content пака нещо не го хвалят много в това ревю. И трябва и да плащам за него ли?
- RRSunknown
- Elder God
Да повъзкреся темата:
Днес гледах някъкъв изключително красив трейлър на новия адон "Mothership Zeta"
http://www.gametrailers.com/video/launc ... ut-3/53671
Което ме накара да се замисля какво стана с проекта Fallout 3. Гледам темата и виждам че основните критики са били че нямало достатъчно куести и играта свършвала нелепо
. Само една една година по късно имаме цели пет (5) адона с куести които са си направо мини експанжъни, интернета се пълни с роящи се модове а Бетесда нямат намерение да спират да пускат адони. Представям си след 3-4 години като теглим чертата какъв голям кънтент ще се окаже че има играта.
Ето за това са ценни Бетесда игрите - постоянно се добавя нещо което ги поддържа живи.
Днес гледах някъкъв изключително красив трейлър на новия адон "Mothership Zeta"
http://www.gametrailers.com/video/launc ... ut-3/53671
Което ме накара да се замисля какво стана с проекта Fallout 3. Гледам темата и виждам че основните критики са били че нямало достатъчно куести и играта свършвала нелепо

Ето за това са ценни Бетесда игрите - постоянно се добавя нещо което ги поддържа живи.
Да бе... Все неща, за които трябва да си плащаме. Как пък не... По смъртно няма да давам пари за нещо, което трябваше да е в оригиналната игра. Ако след 3-4 години теглят черата и ни предложат един завършен продукт, то ще се зарадвам. Но както е сега, не мерси. Купуваш си играта и после тук 10-20 долара, там 10-20 долара. Ми тя ще ми излезе златна бре. То хубаво да се дават пари ама това ми мирише на чиста кражба.
- RRSunknown
- Elder God
- Gunslinger
- Warmage
С риск да изглеждам като пернишки фешън ще кажа,че аз все още искам секс и автомобили в играта.Като гледам обаче няма да ги получа.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
- RRSunknown
- Elder God
Аз пък пак ти казвам принципно че не това въпроса, не говоря за това и айде да не подйващаме безидейната тема за това колко се плаща на час геймплей.Amikae wrote:Говоря принципно. Аз съм си купил Fallout 3 още с preorder. И не ми е проблем да дам пари за нещо, което е качествено и си заслужава. Проблем ми е когато някой очевидно се опитва да прави пари по нагъл начин.
Starcraft също си сцепиха кампанията на три части, примери с игри минаващи се за десет часа и струващи повече от F3 има много.
Това е съвсем друга и обширна тема която не и е мястото тука да изчисляваме и разсъждаваме.
б.т.в. Можем да хванем бас по колкото кажеш че ще има Fallout 3 : Game of the year edition на цената на нормална игра за Xbox360 / PS3/PC която ще е със всичките адони.
Но винаги е било така - екслузивноста се заплаща по скъпо.
А освен това - един аддон е десетина долара (800) точки и ти дава 10-15 часа геймплей - какво искаш повече? Рандъм игри за по 10-12 часа струват 60-100 лева. Баси таксата на рандъм ММО е повече от парите на аддон.
Като излезе това издание със всичко що са направили по играта до днес, тогава ще си го купя. За сега не съм сигурен, че искам да тръгвам по тоя път с купуването на всички адони. В озон ги има за 40 лева.
Между другото какво искаш да кажеш, че само единия от тия адони предлага 10-15 часа игра? Че какви адони са това? Тя оригиналната игра предлага не повече от 10 часа игра със всички странични куестове. (без да си се разходил безполезно до всички места на картата) Тези неща са по скоро експанжъни, отколкото адони. Та те имат повече игрово време от оригинала
Не не не.... Просто не ме зарибявайте, че като гледам скрийновете и започват да ме сърбят ръцете. Ще почакам и ще си взема финалното издание на играта.
И между другото аз самата игра я обожавам. Просто останах с един горчив вкус в устата, след като минах всичко в нея за 10-тина часа и от тогаз съм доста негативно настроен.
Edit: Атанасе, ти ли си бе? Всеки момент очаквам да чуя ПИСИГЕЙМЪР
Edit2: Хахахаха
Между другото какво искаш да кажеш, че само единия от тия адони предлага 10-15 часа игра? Че какви адони са това? Тя оригиналната игра предлага не повече от 10 часа игра със всички странични куестове. (без да си се разходил безполезно до всички места на картата) Тези неща са по скоро експанжъни, отколкото адони. Та те имат повече игрово време от оригинала

Не не не.... Просто не ме зарибявайте, че като гледам скрийновете и започват да ме сърбят ръцете. Ще почакам и ще си взема финалното издание на играта.
И между другото аз самата игра я обожавам. Просто останах с един горчив вкус в устата, след като минах всичко в нея за 10-тина часа и от тогаз съм доста негативно настроен.
Edit: Атанасе, ти ли си бе? Всеки момент очаквам да чуя ПИСИГЕЙМЪР

Edit2: Хахахаха

- RRSunknown
- Elder God
Абе не знам как си минал ВСИЧКО за 10 часа като всички в близкото ми обръжение които играха Fallout (само трима ама все Fallout маниаци) го играха по 50 часа ровичкайки по картата .
ХАХА
А иначе - и аз не съм се разбързал да я купувам - чакам точно това издание. Не съм луд да се прееба предварително с кулуване на парче като знам че иде пълна версия.
ХАХА
А иначе - и аз не съм се разбързал да я купувам - чакам точно това издание. Не съм луд да се прееба предварително с кулуване на парче като знам че иде пълна версия.
Ъъъ... не. Ума ми не побира защо все се намира някой, който да се оплаче, че някоя 60-часова игра едва ли не му е обрала паричките посред бял ден. Единственото нещо, което оплескаха, беше левъл капа и края. Тези експанжъни до един са тематично различни от оригинала и стоят най-добре като допълнително съдържание. Мога само да кажа евала на Bethesda, че ги пуснаха с чудесно темпо.Да бе... Все неща, за които трябва да си плащаме. Как пък не... По смъртно няма да давам пари за нещо, което трябваше да е в оригиналната игра.
Да, това е различен стил разширение от това, с което са свикнали ПеЦе геймърите, но точно там му е чара - кратки 3-5 часови историйки, които струват колкото четвърт стандартен експанжън, но излизат далеч по-често.
Е вече ставаш комичен.....Тя оригиналната игра предлага не повече от 10 часа игра със всички странични куестове
Аз лично вече съм играл 60 часа, без даже да съм видял края, и не мога да се оплача от липса на съдържание. Абсолютно невъзможно е да ти отнеме толкова, дори да си сложиш солюшъните на палитра до монитора и да скипваш всички диалози.
Амин!айде да не подйващаме безидейната тема за това колко се плаща на час геймплей
Нормално е човек да се чувства малко излъган, ако му дадат 4 часа шит за 60 долара, но аз лично силно предпочитам качествено и наситено изживяване за 8-10 часа пред 50 часа посредствен локум и намирам туй взиране в доларите на час за прекалено абсурдно.
Аз казвам за колко време минах всички странични куестове и ми остана последния главен куест. Има няма 10 часа, може би 11-12. 3 дни по няколко часа играх. Но аз и не обичам да се разхождам с празен куест лог по картата, та не съм и го правил. Та може и просто при мен да се получава това дразнене. Ако е така се извинявам.
Не си минал всичките, повярвай ми. Има много куестове, които не са фигурират в логовете и се откриват само с ровчене, четене и слушане на аудио записи. А и дори с по-големите - трябва да си ги минавал за по 30 мин всеки, за да се вместиш в тия десетина часа, което е чисто и просто невъзможно. Повечето отнемат минимум час всъщост, а някои като Riley's Rangers са по 2-3 часа и нагоре. Отделно от това е моткането из wasteland-а - дори за 50 часа трудно можеш да разкриеш повече от 1/3 от обектите из картата, а някои от тях са меко казано любопитни.