Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Nov 17, 2007 5:48 pm

Последно ще го пускат ли по кината или който го е пропуснал на киноманията се е преебал? :shock:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Nov 17, 2007 10:18 pm

Снощи най-накрая гледах Hairspray. Много готино филмче, но след целия оувърхайп тука определено очаквах повече. На голям екран сигурно е било доста по-въздействащо.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Nov 17, 2007 10:19 pm

Беше, да...
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Nov 17, 2007 10:27 pm

Не виждам защо да е оувърхайп, Симеон си го каза най-добре - фийл-гууд мууви. И определено си беше за кинце.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Nov 17, 2007 10:37 pm

Мда. Това че половината форум имаше аватари с разни идиоти от филма и в продължение на дни се говореше основно за това ВЪОБЩЕ не беше оувърхайп. Ма изобщо. :lol:
Да не говорим за психоатаките на Роланд по ICQ... :lol:

Oui. Je suis garbage.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Nov 18, 2007 12:10 am

За мен този хайп е ограничен само до Симеон. Аватарите тук се сменят точно през ден на някои хора ениуей, не виждам защо страдаш :roll:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Nov 18, 2007 12:55 am

Не страдам. Щях да страдам, ако някой ме беше накарал да гледам нещото и то не ми беше харесало. После и оня "някой" щеше да страда. Просто казвам, че поради оувърхайпа очаквах повече.

Oui. Je suis garbage.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sun Nov 18, 2007 1:34 am

Ммммф... Амелия, за Hairspray - бих ти препоръчал все пак някой път да издебнеш някоя прожекция на кино - с намаление, след време, във филмотечно кино без твърде много удобства и т.н., ако щеш - но все пак, ей така, за експеримента, да го гледаш на кино... мисля, че ще ти хареса поне малко повече :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Nov 18, 2007 2:03 am

Алекс, ако случилото се на задната седалка съвпада с обясненото от теб започвам да разбирам мистерията около цифричката под ника ти :lol: В интерес на истината човекът по средата на задната седалка на автомобил е практически най-добре да е с вдигнати ръце, за да могат да се съберат още давама души от двете му страни. Въпросното действие би било прегръдка ако съществуваха още няколко допълнителни фактора, които сега обаче няма да описвам. По-скоро ще гушна Пенчев, щот ме докара :)

Колкото до самия филм, беше наистина много хубаво и емоционално най-вече заради хубаво изпятите песни и добрата им връзка със случващото се на екрана. Леко сладникава Луси, но хубавка :) А твърде сериозното зацикляне във Виетнам ми дойде малко в повече. Но ми хареса лудостта, идеите за живота, които толкова ми напомниха за "Джак някой си :) (Керуак)" + Джо Кокър лайв :) + Ягоди и пирони, абе култово си беше :)
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Nov 18, 2007 2:12 am

Bat Garo Still Rots wrote:Алекс, ако случилото се на задната седалка съвпада с обясненото от теб започвам да разбирам мистерията около цифричката под ника ти :lol: В интерес на истината човекът по средата на задната седалка на автомобил е практически най-добре да е с вдигнати ръце, за да могат да се съберат още давама души от двете му страни. Въпросното действие би било прегръдка ако съществуваха още няколко допълнителни фактора, които сега обаче няма да описвам. По-скоро ще гушна Пенчев, щот ме докара :)
A. :neutral: O. :idea: Е, радвам се тогава. :)

Не присъстваш в "цифричката", спокс. Необходимо е да си от друг пол и да изпълниш поне d.t. :? H.j. например не се брои.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Nov 18, 2007 2:19 am

Айде сега от друг пол, аз ако бех готин кат теб щех да си маам наред! :lol: :lol: :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Nov 18, 2007 2:21 am

Да бе, точно - просто не влизат в чарта. Така - странично, бонусче един вид.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 19, 2007 2:20 pm

Снощи изгледах The Ultimate Gift - с две думи: много топъл, човечен и хубав филм. Каращ те да се замислиш за нещата от живота и за това как да бъдеш по-добър човек. Знам че звучи травиално и клиширано но наистина ми подейства така. Въпреки че имаше няколко много тежки момента в филма (една от главните героини е момиченце болно от левкимия и тн) като цяло филма оставя те оставя с едно приповдигнато настроение и по-светъл поглед към света. Не си спомням от кога филм не ме беше разчуствал така. :oops: Особено с настроенията покрай наближаващите празници препоръчвам горещо. :wink:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Nov 19, 2007 2:32 pm

Гледал си го докато си Валерия, нормално е. :wink:

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Nov 19, 2007 2:36 pm

Време е да спреш хормоните според мен :idea:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE