Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ммммф... Амелия, за Hairspray - бих ти препоръчал все пак някой път да издебнеш някоя прожекция на кино - с намаление, след време, във филмотечно кино без твърде много удобства и т.н., ако щеш - но все пак, ей така, за експеримента, да го гледаш на кино... мисля, че ще ти хареса поне малко повече 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Алекс, ако случилото се на задната седалка съвпада с обясненото от теб започвам да разбирам мистерията около цифричката под ника ти
В интерес на истината човекът по средата на задната седалка на автомобил е практически най-добре да е с вдигнати ръце, за да могат да се съберат още давама души от двете му страни. Въпросното действие би било прегръдка ако съществуваха още няколко допълнителни фактора, които сега обаче няма да описвам. По-скоро ще гушна Пенчев, щот ме докара 
Колкото до самия филм, беше наистина много хубаво и емоционално най-вече заради хубаво изпятите песни и добрата им връзка със случващото се на екрана. Леко сладникава Луси, но хубавка
А твърде сериозното зацикляне във Виетнам ми дойде малко в повече. Но ми хареса лудостта, идеите за живота, които толкова ми напомниха за "Джак някой си
(Керуак)" + Джо Кокър лайв
+ Ягоди и пирони, абе култово си беше 

Колкото до самия филм, беше наистина много хубаво и емоционално най-вече заради хубаво изпятите песни и добрата им връзка със случващото се на екрана. Леко сладникава Луси, но хубавка

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
A.Bat Garo Still Rots wrote:Алекс, ако случилото се на задната седалка съвпада с обясненото от теб започвам да разбирам мистерията около цифричката под ника тиВ интерес на истината човекът по средата на задната седалка на автомобил е практически най-добре да е с вдигнати ръце, за да могат да се съберат още давама души от двете му страни. Въпросното действие би било прегръдка ако съществуваха още няколко допълнителни фактора, които сега обаче няма да описвам. По-скоро ще гушна Пенчев, щот ме докара
![]()

Не присъстваш в "цифричката", спокс. Необходимо е да си от друг пол и да изпълниш поне d.t.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да бе, точно - просто не влизат в чарта. Така - странично, бонусче един вид.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Снощи изгледах The Ultimate Gift - с две думи: много топъл, човечен и хубав филм. Каращ те да се замислиш за нещата от живота и за това как да бъдеш по-добър човек. Знам че звучи травиално и клиширано но наистина ми подейства така. Въпреки че имаше няколко много тежки момента в филма (една от главните героини е момиченце болно от левкимия и тн) като цяло филма оставя те оставя с едно приповдигнато настроение и по-светъл поглед към света. Не си спомням от кога филм не ме беше разчуствал така.
Особено с настроенията покрай наближаващите празници препоръчвам горещо. 

- Bat Garo Still Rots
- Moderator