Голямото Трио Тройки

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!

На кой от трите се точите най-здраво?

Пиратите
16
30%
Спайдърмен
6
11%
Шрек
20
38%
Холивудски бози
11
21%

Total votes: 53

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 21, 2007 4:03 pm

Да, все пак е Дисни филм. Сценаристите са ограничени. Обаче ако наистина направят както ти казваш, ще оттегля цялото доверие, което отпуснах на втората част и трилогията и ще си посипя главата с пепел. Както бях обещал още тогава, след двойката.

Просто не върви след всичко, което изкараха на масата. Ясно, че пиратският флирт беше само заблуда (оценявам факта, че ти не си се хванал - сигурно знаете, че мнозинството зрители искрено се надяват Лиз да се чифтоса с Джак :roll:), но Уил има и други сметки за уреждане освен с тях двамата. Пък и сценаристите трябва някак да спасят образа му от посредственост, сега им е последният шанс.

Не знам. В трейлъра наистина изглежда, че ще се женят и ще живеят щастливо заедно. :roll: В случай на тъп хепиенд от сорта, отсега признавам целия едногодишен спор за изгубен.

Но ако не това, поне може да съм уцелил, че вуду-магьосницата е нещо повече от това, което изглежда - може би дори изгубената любима на Дейви Джоунс, заради която е извадил сърцето си. Както и да го смятам, така излиза. :shock:

Остава само месец, а Паякът излиза по-другия петък и вече има няколко добри ревюта на Доматите, както се очакваше.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 21, 2007 4:05 pm

Е аз на паяка съм след 10-ти, няма как...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 21, 2007 4:12 pm

Що бре? :shock: На четвърти май е уърлдуайд!

http://www.rottentomatoes.com/m/spiderman_3/
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 21, 2007 4:26 pm

Защото до 10-ти съм извън София.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Apr 21, 2007 7:19 pm

Roland wrote:
shayhiri wrote:Гадино, успях да не прочета горното. Рол, веднага го спойлър-тагни, плс, в случай че наистина съдържа спойлъри! :evil: :roll:
Опитвай се все пак да отсяваш пълните абсурди, а?
Момчета,много грубо.Няма нищо трубадур 8-).За Рол си е нещо обичайно(явно мрази ginger gnomes :D ).Не го приемай лично.

рооллл,рол it girl,рол it girl
рооллл,control it girl,рол it girl :wink: [/b]

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Apr 21, 2007 9:43 pm

Не е вярно, бе, и той беше джинджър гном, пък не се мразеше:)
По великия спор (а и по няколко други подобни напоследък) - като човек говори нещо, а още повече - когато го пише, е хубаво да може да стои зад думите си. А не да се крие зад тях.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Apr 21, 2007 10:20 pm

Ако имаш мен предвид никога не се крия.Пък и не разбирам точно какво искаш да кажеш.Факт е,че тук хората те приемат доста трудно,особено ако не познаваш никого,опитвах се да дам едно рамо на трубадур :D

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Apr 21, 2007 11:41 pm

Зари, досегашните ти включвания са меко казано странни поне по моите комуникационни стандарти и затова не е чудно, че посрещането също не е първа хубост. Все пак заради учтивия ти отговор на личното ми, съм склонен да обяснявам още малко :) Та значи репликата на трубадура Е пълен абсурд, той самият я е написал НАРОЧНО да бъде такъв, така че бъди сигурна, че няма нужда от крехки дамски рамене :) Или поне не за това.

Колкото до горната реплика на Морвен, тя визираше досегашната дискусия на тема ултра личната трудова дейност на Шайхири, а не теб.
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Apr 22, 2007 12:09 am

Да, Зари, имах предвид епичния спор около филмите, които се превърна в някаква игра на затапване и игнориране. Съжалявам, ако си го приела лично, но наистина репликата нямаше нищо общо с теб:) Що се отнася до трубадур - не съм забелязала някой да има каквито и да е протести към него (освен Шайхири, ама той се беше объркал). Така че може би не сме чак толкова лоши към новите, просто явно комуникацията се дъни.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sun Apr 22, 2007 5:53 pm

Я, моята скромна персона била обсъждана, ласкаете ме, въпреки че идеята определено не е да ме ласкаете, ама както и да е. Колкото до нежните дамски рамене, не бих отказал, няма значение за какво става въпрос, но нека не простея. Но няма да се задълбавам да не стане спам-лавина, както става в повечето форуми по принцип в подобни ситуации. :wink:
zari, мерси, ние "гномите", мале кой ги е измислял тез дивотии, не заслужава много добро, трябва да се поддържаме.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Apr 22, 2007 9:23 pm

Е, вече е време за истинския Потъров трейлър. Зверете се:

http://www.youtube.com/watch?v=GLud6yM4 ... t%2Ecom%2F

Пускам го тука, щото до голяма степен допълва цитираната тройка - като премиера, тематика и ниво.

Казват, че изглежда по-мрачен и стилен, като тройката. Което би било чудесно, ако е вярно. Все пак Куарон го изпуснаха, идиотите.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Apr 23, 2007 10:40 am

Бива бива :)
Кат мръдне малко шефът, жго изгледам пак
дали го няма в датата с по-яко качество?
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Apr 23, 2007 11:24 am

Доста е як :). Кога, казвате, е премиерата?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Apr 23, 2007 11:34 am

7-ми или 6-ти юли, когато там се пада петъкът.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 24, 2007 3:57 pm

Филм за половин милиард:

http://www.radaronline.com/from-the-mag ... derman.php

Дали ще си струва парите?