Само се надявам да не съм вързан с нещо важно за пощата която дадох че може да се случи така че да нямам достъп до нея (писах си фирмената поща).
От озоне - май от няколко месеца нямат нито точки нито голд , даже чета че хора роптаят против това а от шефчетата - мълчание.
gamerscore

- не го знаех, не знам от какво се определят но ако трябва да правя някакви исиотски и цикльорски неща в игрите - няма да натрупам много защото ще си играя за кеф.
Да видим сега по препоръките

GTA4 - Ами аз я имам , даже в момента я инсталирам
Crackdown - нещо не михареса като гледах разни филмчета не знам защо , имах я от един пакет и я размених за Assasin Creed
Conan - мислех я за тъпичка но сега като казваш и като се знам колко съм изциклил на тема GOW 1 и 2 ако ми падне ще я взема.
Batman - много ми е скъпа за момента , може би като е появи втора ръка.
Rainbow Six: Vegas - за тук ще се позамисля
Fight Night Round 4 - Сори ама тази поредица нещо не ми влиза - играх тройката на първия бокс и не ме грабна ама грам
Dead Rising - и нея я имам , даже някъде по-горе писах че нямам проблеми с шрифта
The Darkness - в графата пореден шутър - само ако няма друго
Marvel Ultimate Alliance - не играя кооперативки
Lost Planet Colonies - това е в списъка
Call of Juarez 1 & 2 - Мне, нито едно нито две ми харесаха.
Midnight Club LA - тази ще я скипна. Концепцията за оупън уърлд рейсър не ми харесва (те и старите части не ми харесаха)
Chronicles of Riddick: Dark Athena - Ридик го изиграх с кеф в оригилната версия и забравих, не ми се повтаря при наличие на толкова нови игри
Too Human - Имах я , размених я за Биошок
Overlord - средна работа
Timeshift - Видях я за PC - не ми хареса
Viking - тази току що ми се качи в списък , а мислех че е тъпа
Farcry Instincts: Predator - дази я имам за първия бокс
Dark Sector - не я бях чувал - ще проверя
Naruto: Rise of a Ninja и The Broken Bond - тук ще съм кратък - мразя всичко свързано с наруто без значение колко качествено е.
Burnout Revenge - имам я за първия бокс
NFS: Most Wanted - тази игра ми е толкова противна в каквито и да е свои версии че си бях счупил един пад заради нея. Особено в мисиите тип - издръж 45 минути без да избягаш и без да те хванат.