Имам си X360!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Oct 04, 2009 4:11 pm

Абе подкарах го ама се налага да вадя кабела от компютъра и да го слагам в бокса защото мрежата ми позволява само едно IP.
За зла участ се оказа че като съм си правил регистрация миналата година за Gears of War и съм заел и пощата която по принцип ползвам и името RRSunknown. Естествено бях забравил паролата. Затова си направих регистрацията с друг мейл - силно се надявам че няма да ми трябва реално за нещо или да мога да си я сменям.
Понастоящем тага ми е RRSunknown1 - ако някой иска да ме добавя.
С Live успях да изтегля демото на Brutal Legend :metal: , да разгледам менютата и да си ъпдейтна Prince of Persia което ми ЗАТРИ СЕЙВА ДА ИМ *** М*****А.
Сега има един въпрос - какава точно е разликата между GOLD и SILVER акаунта като изключим че с GOLD мога да играя мултиплеър. По конкретно мога ли със SILVER да тегля демотата и да си ъпдейтвам игрите защото главно това ме вълнува?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Oct 04, 2009 4:22 pm

Със Silver можеш да теглиш демота, само че понякога ще трябва да поизчакаш няколко дни (поне в Европа). За ъпдейтването - не е толкова важно, да не кажа, че аз почни не съм ъпдейтвал игра на бокса. Важното е даунлоуд кънтента за игрите, а той така и така си се плаща отделно с точки независимо дали си на Силвър или Голд. Въоще пачовете при игрите на конзола въобще нямат значението като при игрите на комп, особено ако не ти пука за мултито - както е при мен.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Oct 04, 2009 4:29 pm

Вече ме наплашиха с бъгове които имало в бая игри ако не си ъпдейтнал.
Супер кофти обаче си активирах месеца ГОЛД и то по средата на играта ми на WOW.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Oct 04, 2009 4:32 pm

Няма какво да страдаш. Аз с ръка на сърцето си признавам, че мулти освен с два джойпада на моята си конзола не съм играл, нито съм изпитал нужда да играя.

Това за бъговете е крайно безумно, макар и да ги има са много нарядко. Въобще при конзолите вариантът да се натъкнеш на неиграема от бъгове игра е рядко срещан, поне в моя опит.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Oct 04, 2009 4:48 pm

A има ли безплатни аркадки и адони понякога ?
б.т.в. Това с демотата много ми хареса :)
Изобщо AlDim беше прав - големия хард си има смисъл макар да не жизненоважен.

между другото пробвах Dead Rising - никакви проблеми с шрифта , даже е по добре от Mass Effect.

Мултиплеър със сигурност ще пробвам на Team Fortress 2, Street Fighter 3 , Halo 3 - може да не се запаля но поне ще видя как е :).

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Oct 04, 2009 4:55 pm

На какъв телевизор и по-важно - на какво разстояние седиш от него, че нямаш проблеми с буквите? Не искам да знам какво се случва с очите ти :).

За демотата е все тая ту би онест, моднеш ли си бокса ще ти пука за тях точно никога, аз не съм дърпал демо от половин година.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Oct 04, 2009 5:05 pm

виж какво ми написаха:
От време на време сменявам хардовете на конзолата, която работи.
И голямата ми изненада беше, че тази с непълната инсталация, но пачната през лайв, се играе по-добре - време на зареждане, текстури и т.н
Иначе не - няма да модвам , аз съм параноик на тема сигурност и искам да са вързани гащите ако стане нещо. Пък и честно казано да търся двуслойни качествени дискове, че да ги търся и да ги тегля в нета с бавния ми е нет е нещо с което честно казано просто не ми се занимава. Друг е въпроса че тъй като нямам време да играя всичко ми стигат игрите които съм си събрал (за година напред ХАХА).
А и както знаеш - понякога ценя мултиплеъра и има възможност да се запаля по мулти на някой шутър или биткажийска игра. А също чувам и добри думи за кооперативната игра при някои игри.

За телевизора - аз и преди казах - стоя на метър и половина до към два метра от екрана. А Телввизора ми в 22 инчов САМСУНГ CW-21Z453N

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Oct 04, 2009 8:01 pm

Сега има един въпрос - какава точно е разликата между GOLD и SILVER акаунта като изключим че с GOLD мога да играя мултиплеър. По конкретно мога ли със SILVER да тегля демотата и да си ъпдейтвам игрите защото главно това ме вълнува?
Gold user-ите вече получават всякакви бонуси. От разни кефещи нови идеи като зарибяващата тривия игра 1 vs 100 до седмични намаления (обикновено 33-50%) на разни неща от marketplace-а. Играта онлайн и доста по-ранното получаване на демота е ясно. За мен определено си струва 5-те канадски на месец, дори при положение че онлайн играя сравнително рядко.

Иначе ето и списък с още препоръки:

Някои от тия може и да си играл на PC, но все пак:

Grand Theft Auto IV
Crackdown - може би първата игра, които направи нещо наистина различно с GTA формулата и то по страхотен начин
Conan - играта е много яка, нищо че е окрадена от God of War
Batman: Arkham Asylum
Rainbow Six: Vegas - честно казано първата част ме кефи най-много
Fight Night Round 4 - най-добрата част дотук, гениална поредица!
Dead Rising - абсолютно задължителна!
The Darkness
Marvel Ultimate Alliance - убер яката кооперативка!
Lost Planet Colonies - ъпдейтната версия на Lost Planet с по-добър фреймрейт и много мулти добавки
Call of Juarez 1 & 2
Midnight Club LA - любимия ми open world рейсър таз генерация
Chronicles of Riddick: Dark Athena
Too Human - туй е малко лъв & хейт да предупредя
Overlord
Timeshift - доста приятна и забавна игра, макар и да не е шедьовър
Viking - има доста проблеми, но кефи много, деба
Farcry Instincts: Predator - алтернативна версия на PC оригинала с някои интересни идеи; върви с експанжъна
Dark Sector - много добър Gears клонинг
Naruto: Rise of a Ninja и The Broken Bond - учудващо приятни заглавия
Burnout Revenge
NFS: Most Wanted - най-добрата версия

XBLA:
Braid
Shadow Complex
Castle Crashers
Assault Heroes 1 & 2
Geometry Wars 1 & 2
Castlevania: Symphony of the Night
Pac-Man CE
Lumines Live
Puzzle Quest: Challenge of the Warlords
Rez HD
Last edited by AlDim on Sun Oct 04, 2009 9:00 pm, edited 1 time in total.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Oct 04, 2009 8:59 pm

Работата е там че не видях как от България може да се плати ГОЛД акаунт нито майкрософт точки.

Един въпрос - като вляза във Dasgboard-a и отгоре вдясно до тага ми пише 90G - не можах да разбера като е това 90 G :shock:

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Oct 04, 2009 9:01 pm

90 Gamerscore. Приготви се за голяма зарибявка (туй от човек с почти 31000 точки). :P

Иначе Gold и MS Points - от Ozone. А аз сега ще те адна.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Oct 04, 2009 10:12 pm

Само се надявам да не съм вързан с нещо важно за пощата която дадох че може да се случи така че да нямам достъп до нея (писах си фирмената поща).
От озоне - май от няколко месеца нямат нито точки нито голд , даже чета че хора роптаят против това а от шефчетата - мълчание.
gamerscore :) - не го знаех, не знам от какво се определят но ако трябва да правя някакви исиотски и цикльорски неща в игрите - няма да натрупам много защото ще си играя за кеф.
Да видим сега по препоръките :)
GTA4 - Ами аз я имам , даже в момента я инсталирам
Crackdown - нещо не михареса като гледах разни филмчета не знам защо , имах я от един пакет и я размених за Assasin Creed
Conan - мислех я за тъпичка но сега като казваш и като се знам колко съм изциклил на тема GOW 1 и 2 ако ми падне ще я взема.
Batman - много ми е скъпа за момента , може би като е появи втора ръка.
Rainbow Six: Vegas - за тук ще се позамисля
Fight Night Round 4 - Сори ама тази поредица нещо не ми влиза - играх тройката на първия бокс и не ме грабна ама грам
Dead Rising - и нея я имам , даже някъде по-горе писах че нямам проблеми с шрифта
The Darkness - в графата пореден шутър - само ако няма друго
Marvel Ultimate Alliance - не играя кооперативки :wink:
Lost Planet Colonies - това е в списъка
Call of Juarez 1 & 2 - Мне, нито едно нито две ми харесаха.
Midnight Club LA - тази ще я скипна. Концепцията за оупън уърлд рейсър не ми харесва (те и старите части не ми харесаха)
Chronicles of Riddick: Dark Athena - Ридик го изиграх с кеф в оригилната версия и забравих, не ми се повтаря при наличие на толкова нови игри
Too Human - Имах я , размених я за Биошок
Overlord - средна работа
Timeshift - Видях я за PC - не ми хареса
Viking - тази току що ми се качи в списък , а мислех че е тъпа
Farcry Instincts: Predator - дази я имам за първия бокс
Dark Sector - не я бях чувал - ще проверя
Naruto: Rise of a Ninja и The Broken Bond - тук ще съм кратък - мразя всичко свързано с наруто без значение колко качествено е.
Burnout Revenge - имам я за първия бокс
NFS: Most Wanted - тази игра ми е толкова противна в каквито и да е свои версии че си бях счупил един пад заради нея. Особено в мисиите тип - издръж 45 минути без да избягаш и без да те хванат.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Oct 04, 2009 10:25 pm

За email-а - тук можеш да си го сменяш: https://accountservices.passport.net/pp ... 50&lc=1033

Gamerscore-а е гениална работа. В много игри те мотивира или ти подсказва да правиш разни интересни неща (Fable 2 е много добър пример) и въобще на мен лично значително ми завишава удоволствието от повечето заглавия.

Conan я изиграх за 2-ри път наскоро и си ме кефна още повече от първия, така че давай смело, особено ако я намериш за малко кинти. The Darkness определено е много далече от "поредния шуутър". Не е перфектна, но си носи духа на Starbreeze. Marvel-a - ще заиграеш кооп, повярвай ми. Било то покрай таз игрица или Gears-овете. :) Но и за самостоятелна игра в един момент става престъпно зарибяваща. За Viking - http://gamerzhut.com/games/review.php?gid=863

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Oct 04, 2009 10:58 pm

gamerscore Smile - не го знаех, не знам от какво се определят но ако трябва да правя някакви исиотски и цикльорски неща в игрите - няма да натрупам много защото ще си играя за кеф.
Всички говорят точно така в началото, и аз бях такъв, после си оставих бокса 7 часа включен, за да ми се натрупат пари от наеми на Фейбъл 2 само за да бодна замъка и ачийвмънта за един милион :lol:

Conan си е мощно задължителен, аз съм писал за него даже в тази тема, но много отдавна. АлДим май е забравил да спомене, че ще се насладиш и на гласа на култовия Рон Пърлман като Конан:).

От горния списък не съм минал само Crackdown, но ще го направя преди да излезе двойката, играта е страхотна, сигурно най-добрият ГТА клонинг след Saints Row 1 i 2 (които аз ти препоръчвам, АлДим май не ги харесва, но са супер заглавия, двойката даже си има и мини игра със зомбита:))).
И Даркнесът е много далеч от поредния шутър. Не е краят на всичко, но е много, много добра, аз я изиграх на един дъх.

За двете Наруто-та, понеже си ги отписал с лека ръка - игрите са прекрасни, много кадърно направени action-adventure-и със страхотна бойна система и приятен за окото сел-шейдинг. Това ти го казва човек, който не обича Наруто и аниметата по принцип.

Dark Sector - много приятна, има няколко много приятни иновации спрямо Гиърс като ДИСКЪТ БАТЕ:).

Баси покрай тия постове осъзнавам, че боксът вече е с един много стабилен каталог заглавия зад гърба си. Но ексклузивите, заради които си заслужава ако трябваше да избирам между него и ПС3 са само тези: Fable 2, Gears 1 и 2 (и трите никога няма да ги портнат за ПС3), Dead Rising (не съм сигурен дали е ексклузивна), Halo 3, Halo 3 ODST, Halo Wars (де факто доста слаба) и Mass Effect.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Oct 05, 2009 12:53 am

Баси как се прецаках - помните ли къде написах
да си ъпдейтна Prince of Persia което ми ЗАТРИ СЕЙВА ДА ИМ *** М*****А.
Оказа се че сам съм се прецакал защото съм си създал офлайн акаунт и отделно съвсем друг онлайн акаунт. Докато го осъзная това и затрия офлайн акаунта вече бях стигнал Дамакс на Асасин Крийда - прогрес който уви загубих. Мда , поне го разбрах сега а не след няколко дена.
Интерсен факт обаче е че при всички екслузиви и т.н. досега циклих на Orange Box - първо 1 час стръвен Team Fortres 2 (в който почнах зле но след 20 мин за свикване почнах да се справям ) , после си пуснах HL2 и откарах до сега - ебати манията е Халфа , забелязъл че седна ли да показвам на някой или просто да видя някъде HL2 - откарвам премоного време наведнъж - някак си точно тази игра е много мой тип и се играе много флуидно.
Само за протокола да отбележа че веднага след като изключих конзолата я проверих дали не е нагрята или нещо напечена - за щастие - топлина изобщо не се усеща - все едно че не съм я пускал.
П.С. Графиката изглежда просто перфектно - не знам как са го постигнали Valve но разликата е видима на фона на Gears of War 2 където графичните дефекти ги виждам.
П.П.С. Ако намеря как да си пусна GOLD акаунта ще го направя - мултиплеъра си е сила при това има и доволно много шутъри на които мога да играя.
П.П.П.С.
При мене специално голям фактор са игри които ги има за компютър но които аз не мога да играя защото компютъра ми е слаб. И тъй като нямам средства хем за силен компютър хем за конзола избрах конзолата тъй като за нея има доста екслузиви които ценя докато за компютър - само Red Alert 3 играя от една година и нищо друго не ме влече от новите игри. В този ред на мисли - яд ме е че Witcher не я направиха за конзоли.
Last edited by RRSunknown on Mon Oct 05, 2009 1:02 am, edited 1 time in total.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Oct 05, 2009 12:56 am

Според мен няма по-красиви игри на бокса от Batman и Gears of War 2 (тествани и двете на 32-инчове FullHD тв).

Баси колко са различни хората значи:) Ориндж бокса така и не го довърших, а за мен вторият халф (сигурно съм единствен на света) беше една разочароваща игра, особено на фона на месианските очаквания към него. Не че няма да разцъкам епизод едно и две....някога:)