Имаше някакъв бъг с настройките. При първия опит не ми ги смени наистина, само се изписа low в полето. От втория опит обаче стана, и тръгна на 60 фпс. Все пак Unity, колкото и да е добър, не е професионален енджин и трябва доста tweak като работиш с него. Надявам се новопридобитата му слава да помогне на авторите и финансово, и да го направят freeware версия на UDK, но все още е далеч от това качество. То се видя и във филмчето от Dreamfall, но там поне ще разполагат с бюджет, за да фикснат дървенията.Claymore47_Fen wrote:Графиката е идентична като качество с първия Торчлайт, а сече като стой та гледай. Верно че Ейсъра ми е пълен шит, ама Торчлайта си ми вървеше перфе.Martix wrote:Akaneiro - е не бета, ами алфа все още. Представете си Torchlight. Сега я забравете. Akaneiro е по-грозна и орязана откъм content версия на Warrior Epic. Има наченки на фиичъри, които е добре да имаш в играта си, но нито един не е донаправен. Все пак кикстартера беше успешен, така че я делкам и чакам да я направят. После пак.
Което ми напомня, че чакам и End of Nations, дано я фикснат, че нещо и на нея дизайнът й куцаше.
А и, както казах, Akaneiro е още алфа версия, надали performance-а им е първа грижа, при условие, че играта и без това не се цели в пазара на AAA технически изпипани заглавия. American откакто замина за Китай е чисто инди, и дори само Алисата да остави, пак е много повече, отколкото съм се надявал като качество. От там нататък всичко друго е бонус.