https://www.youtube.com/watch?v=cXZdEmvcFdU
Дори и да нямаше сорс матириъл и да беше нещо "чисто" ново, Джордана "Дъ скелетън" Брустър причинява главоболие, сравнимо с БГ актьорче. И това, на ниво трейлър; трите минути ми бяха достатъчно дълги.
Moderator: Moridin
Stargate: Atlantis, като изключим шефката - всички са 10-каAmelia wrote: Ненам, гледа ми се нещо с изкъртващо яки и симпатични персонажи, за които да ми пука. Дори не е нужно да е висококачествено - ПРОСТО ИСКАМ ДА СЕ КЕФЯ НА ЯКИ И СИМПАТИЧНИ ПЕРСОНАЖИ. ТОЛКОВА ЛИ МНОГО ИСКАМ???????????
Аргументите са еквивалентни на твоето повърхностно мрънкане по адрес на класацията. Няма къде да се слагаш като различен и алтернативен, при положение че собствената ти класация е пълна с мейнстрийм.трубадур wrote:Аргументите, победата, аргх!!!
Гледай първия. Тотална простотия е, обаче кефи много. Портос негър с кожено яке с капси...трубадур wrote:Доста се чудя дали да почвам и новата трактовка за Мускетарите, цели 3 сезона има даже.
soldtigermaster wrote: Гледай първия. Тотална простотия е, обаче кефи много. Портос негър с кожено яке с капси...
На това му гледах първия епизод и бая ми хареса. Изненадващо кървав и, на моменти, депресиращ обаче, в сравнение с предишния сериал поне. През цялото време се смях с глас, обаче някои неща, свързани с героя на Илайджа Ууд...alshu wrote:Гледам новото Dirk Gently и доста ме кефи, нищо че е някаква американизирана щуротия.
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests