Moderator: Moridin
Хората с пари не ги броимRoamer wrote:Пъгсли, ти така си мислишЧудя се как ли ще реагираш, когато разбереш, че един твой почти-съсед е половин пазарджиклия, четвърт грък, осминка ловчанин и другата осминка пръсната из Лом, Монтана и други някакви такива неща из Северозападния резерват
Или вече си го знаеш?
Бе как са тръгнали със строежите натам активно не ви заблазявамPugsley wrote:Xellos wrote:Ех този студентски градВърти ми се из главата /кухата кухата припяват балканджи/ че в София вече няма софиянци /съгласно няколко поколения местоживеене/, ами по-рано или късно дошли от секви краища хора (на селяни се обиждат) носещи своите си ценности със самочувствие на килограм. Ненам, тва цялата тая напоритост и устатост от де ги генерират. Сигурно съпорта на многочислена рода, бурканите яка зимнина в сака влачен от някъде там, балимумата.
Аз си живея в кореняшко-Софиянския квартал и тука селтаците не припарват. Ма тва най-вероятно щото сме със статут близък до селския
Абсолютно съгласен с това мнение. Не най-лошият (имаше по-некомпетнентни министри), но твърдо сред най-лошите.zhivik wrote:Иначе аз отдавна смятам, че Румен Петков е един от най-лошите министри на вътрешните работи в последните десетина години поне, не толкова поради неговата компетентност, а защото по негово време МВР стана по-нагло от всякога.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 1 guest