Абсурдистан: Възраждането
Moderator: Moridin
Re: Абсурдистан: Възраждането
Аве някой може ли да ми обясни хейта по Антоанета Цонева? Спаред мен в референдум Мангъра много повече се изложи. И тва с тениската на Сорос ае очевиден сарказъм. Аз ли нещо не разбирам?
Обяснявам. Тя е жена и не е прилично да разстройва клетия човечец, поведението ѝ (тоест да подариш дезинфенктант и маски) е обида и провокация.
И освен това прическата ѝ не е хубава и не импонира на естетическите чувства на средния чичка с бирено шкембе.
Мисля, че повече обяснения не са необходими.

Мисля, че повече обяснения не са необходими.
@Marfa мерси. То и аз тва разбрах, че е джендър Соросоид. Ма си викам не е възможно само тва да е. Може би има нещо друго. Все си мислех, че избирателите на дб са по-адекватни, но не би.
Надявах се да има по-дълбоки фактори, но как е възможно някой да гледа тва с Мангъров и да заключи, че тя е виновна и не в ред
Надявах се да има по-дълбоки фактори, но как е възможно някой да гледа тва с Мангъров и да заключи, че тя е виновна и не в ред

Ами по някаква причина страшно много хора напоследък откриха и прегърнаха вътрешния си Мангър, та не са ОК някой да им разклаща Вярата™.
Предизборната пародия и траш талкът стигат нови нива. Днес от ГЕРБ настояват Синода да отлъчел и анатемосал отец Дионисий (оня лудичкият, дето пусна заря за Великден и дето разправяше, че Европа ни храни с консерванти и ще спрем да се разлагаме) заради неква изчанчена демонстрация пред къщата на Вожда. Ма то...
Някой така може ли да обясни с каква цел ЦИК изнася трите имена на гражданите на сайта си, за хората които сме се регистрирали в чужбина? То оставаше и егнтата да ни сложат.
То останалото всичко го има в архива от НАП дет изтече.
Иначе на Слави евала, концертче извади от гащите ся петък предизборно в Арената, да буустне малко простолюдието дето му пали кандила пред телевизора вечер толкоз години, преди да превключи на Планета.
Неделята ще е мееега цирк. Таква сбирщина от мъгшотове с номера е всичкото, че чак не ми се отваря сайт тия дни. 
Иначе на Слави евала, концертче извади от гащите ся петък предизборно в Арената, да буустне малко простолюдието дето му пали кандила пред телевизора вечер толкоз години, преди да превключи на Планета.

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Не знаех къде точно да го пусна, понеже няма политическа тема (уж), та го пускам тук - https://conservative.bg/politicheski-test/
Мен ме изкара Десен популист
Мен ме изкара Десен популист

- tigermaster
- Elder God
Най-близко съвпадение: Либерален социализъм
Свързва се със социалните тенденции на доктрина за социална революция, нужна за постигането на структурни промени в обществото.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Аз пък някак изкарах: Най-близко съвпадение: Социално либертарианство.
Икономическа ос: Социален, Дипломатическа ос: Миролюбив, Гражданска ос: Либерал, Обществена ос: Крайно прогресивен
Икономическа ос: Социален, Дипломатическа ос: Миролюбив, Гражданска ос: Либерал, Обществена ос: Крайно прогресивен
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Най-близко съвпадение: Социален либерализъм
Социален либерализъм е вярата, че либерализмът трябва да включва и социална справедливост. Различава се от класическия либерализъм в настояването, че либералната държава трябва да осигурява работа, здравно осигуряване, образование, докато в същото време увеличава гражданските права. Под социалния либерализъм доброто за обществото е гледано като хармонично със свободата на индивида. Синоним на социалния либерализъм е ляв либерализъм.
Либерализъм ми се падна.
Социално либертарианство ми изкара, което ми се вижда странно, при положение, че по първата ос съм повече за равенство, отколкото за пазара.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

вие в коя "държава" пребивавате?