Random stuffec
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Напротив - Старкрафт 2 СЕ ИГРАЕ онлайн кампанията, иначе не ти зачита сейвовете и ачийвмънтите. Не съм срещал досега някой който специално да си изключва интернета докато играе Старкрафт.
И критериите за ММО не са мои а ги има в Уикипедия и къде ли не. И определено в тях не спада изкуствено задължение за онлайн игра.
Повечето хора смятат да си експлорват първата игра - ти ако си предварително запознат с нивата и босовете и смяташ да скипваш историята ринейки с парти,не съм сигурен че ще си мнозинство.
Не ми казвай само че World of Warcraft си вдигал левъли в парти и си обикалял само в парти фармейки и обикаляйки света.
Истинската кооператив игра на Диабло 3 ще почне на последна трудност както винаги е било.
И критериите за ММО не са мои а ги има в Уикипедия и къде ли не. И определено в тях не спада изкуствено задължение за онлайн игра.
Повечето хора смятат да си експлорват първата игра - ти ако си предварително запознат с нивата и босовете и смяташ да скипваш историята ринейки с парти,не съм сигурен че ще си мнозинство.
Не ми казвай само че World of Warcraft си вдигал левъли в парти и си обикалял само в парти фармейки и обикаляйки света.
Истинската кооператив игра на Диабло 3 ще почне на последна трудност както винаги е било.
То ние грешно подхванахме изобщо да го дефинираме, като ММО. Диабло 3 си е Диабло 3. Аз нямам претенции да е ММО и не ме интересува кой как гледа на него. Факт е, че играта ме вълнува и смятам да се забавлявам много с приятели, играейки я. И както казах, цялата игра се разработва с тази мисъл. Онлайн кооперативна игра. Арените ще дойдат най-късно месец след лаунча. Докато се осиферим, вдигнем левели и набараме итеми, вече ще я има.
- RRSunknown
- Elder God
Спора тръгна от Драгъна който твърди че има някаква огромна разлика между това да имаш един акаунт на Диабло 3 и да речем бъдещия Дарк Соулс 2. Щото един вид на Диабло 3 ще си пасеш героите, а на другите игри все едно нямаш статистики за следене и за пазене.
Ти представяш ли да вкараш 150+ часа на Гран Туризмо или Дарк Соулс да речем и да си загубиш акаунта.
Диабло 2 също се играеше в мулти (да напомня) , даже руните изначално изобщо не действаха в сингъл.
Ти представяш ли да вкараш 150+ часа на Гран Туризмо или Дарк Соулс да речем и да си загубиш акаунта.
Диабло 2 също се играеше в мулти (да напомня) , даже руните изначално изобщо не действаха в сингъл.
Нещо много сериозно ти убягва в цялата шитня, между другото. В момента големият аргумент на конзолите е, че купуваш играта, ръгаш диска и играеш, и имаш множество акаунти, за различните хора, които биха играли. Обаче, ако това го направят, ефективно елеминитрат повечето разлики с PC гейминга. PSN става, като Steam. The fuck? Купуваш си една игра и в момента, в който я използваш, тя става използваема само и единствено от теб. Всеки друг, който иска да ползва това копие, трябва да ти играе на акаунта, евентуално да ти разваля твоите лични статистики и да постига ачийвмънти, които си искал ти да постигнеш. Аз не познавам човек, който няма да има проблем с това. Ако пък от Сони си вярват, че ще си купуваме по 4-5 копия на една и съща игра, за да може всеки да си играе самостоятелно, нещо сериозно са се сбъркали. Ти представяш ли си, до PS4-ката ми седят 5 еднакви кутийки на Dark Souls 2. 

- RRSunknown
- Elder God
Всъщност май на теб ти убягва последната година от когато въведоха кодовете вързани за акаунт и лющят яки печалби , с което са решили да го правят масово.
Мен най-не ми харесва цялата работа защото си купувам предимно втора ръка но фактите са си факти. Там където статистиките са важни - мултиплеъра вече го въведоха, от последната година само Актишившън с MW3 нямат код вързан за акаунта с мулти.
Мен най-не ми харесва цялата работа защото си купувам предимно втора ръка но фактите са си факти. Там където статистиките са важни - мултиплеъра вече го въведоха, от последната година само Актишившън с MW3 нямат код вързан за акаунта с мулти.
Дай примери с игри и за какви ограничения говориш. Защото тук си говорим за нещо драстично - купуваш си Silent Hill(примерно), аддваш го, все едно в Steam, и можеш да го ползваш само онлайн с твоя акаунт. Имам чувството, че нарочно отбягваш същината на проблема. Тия са луди, разбираш ли? И това, което си мислят, ако стане, просто няма да им купя конзолата. Ебах ги.RRSunknown wrote:Всъщност май на теб ти убягва последната година от когато въведоха кодовете вързани за акаунт и лющят яки печалби , с което са решили да го правят масово.
- RRSunknown
- Elder God
Примери - Мортал Комбат, Батълфилд 3, Ънчартед 3, Килзон 3, ФИФА 12, Резистънс 3 - има и още.
Kingdom of Amalur, Mass Effect 3, - абе списъка е доста дълъг вече.
Всичките имат код - ако го нямаш (вързан към точно един акаунт) - няма мулти, няма пачове. Нещо което щеше да ОК ако бяха сингъл игри ама това са все игри разчитащи на мултиплеъра.
Kingdom of Amalur, Mass Effect 3, - абе списъка е доста дълъг вече.
Всичките имат код - ако го нямаш (вързан към точно един акаунт) - няма мулти, няма пачове. Нещо което щеше да ОК ако бяха сингъл игри ама това са все игри разчитащи на мултиплеъра.
С други думи, игрите все пак са използваеми. Просто загатват за говната, които наближават с PS4. Шантава работа. Колкото повече се разраства тази индустрия, сякаш толкова по-назле отиват нещата. Няма лошо, пиратствам и не харча.RRSunknown wrote:Примери - Мортал Комбат, Батълфилд 3, Ънчартед 3, Килзон 3, ФИФА 12, Резистънс 3 - има и още.
- RRSunknown
- Elder God
Какво им е използваемото - демо версии има и без това че да си ги купувам за 60 лева. Че тя Мортала примерно ако не я пачнеш забива на всеки 5 минути.
както казах само MW3 няма код, а обратно ЕА са такива мизерници че Батълфилд е първата игра с код за 360 , нищо че принципно Майкрософт са против и други игри с код за 360 няма.
Сингъла на Батълфилда е дори по безмислен от сингъла на Старкрафта само че капманията на Старкрафта е безплатна - достатъчно е някой притежаващ играта да ти пусне покана и можеш да играеш като Гост колкото си искаш сингъл (аз така дадох на трима приятели да пукат официално )
Ако това с акаунта не стига аз и друго предвиждам - ще направят всичко с облаци и онлайн без физически носител - ще падне голямото теглене. Който иска да тренира за експириънса - Гран Турисмо 5 тегли 2 гигабайта пачове за 5 часа реално време с някаква ужасно бавна скорост.
както казах само MW3 няма код, а обратно ЕА са такива мизерници че Батълфилд е първата игра с код за 360 , нищо че принципно Майкрософт са против и други игри с код за 360 няма.
Сингъла на Батълфилда е дори по безмислен от сингъла на Старкрафта само че капманията на Старкрафта е безплатна - достатъчно е някой притежаващ играта да ти пусне покана и можеш да играеш като Гост колкото си искаш сингъл (аз така дадох на трима приятели да пукат официално )
Ако това с акаунта не стига аз и друго предвиждам - ще направят всичко с облаци и онлайн без физически носител - ще падне голямото теглене. Който иска да тренира за експириънса - Гран Турисмо 5 тегли 2 гигабайта пачове за 5 часа реално време с някаква ужасно бавна скорост.
Аз пак да се повторя нали ама, ТРЯБВА големите компании да изядат големия, мазен *** за да се усетят че така не може да се прави. То бива печелбарство, но тяхното на нищо не прилича и това идва от принципно фен на Сони. Аз ви призовавам всички - не купувайте шит обвързан с доене от DLC-та, каращ ви да вкарвате разни кодчета за допълнителен контент и всякакви други подобни лайнарии. Знам че, малко се контрадиктвам с оглед на RAH в Диаблото, но вярвам че ме разбирате. Теглете на воля, не плащайте и давайте пари само на инди заглавията и игрите които, се правят с ясната визия да бъдат игри в истинския смисъл на думата или поне такъв какъвто го помним във времето, когато тия неща се правеха с цел да плийзнат а не да те доят.
- The Dragon
- Elder God
http://www.rockpapershotgun.com/2012/03 ... l-weekend/
Това ще се тества този уикенд. Ебати якия тотален Д2 клонинг.
Това ще се тества този уикенд. Ебати якия тотален Д2 клонинг.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Яко изглежда, за съжаление чак сега разбрах за бетата, иначе играта си я чакам от миналата година още.
Бтв това горе за кодовете е доста безумно - те само включват мултито или добавят малко куестове/предмети, не правят така, че да не можеш да пачваш е бати...
Друг е въпросът до колко дадени игри без мулти имат въобще някаква идея...
Бтв това горе за кодовете е доста безумно - те само включват мултито или добавят малко куестове/предмети, не правят така, че да не можеш да пачваш е бати...

- The Dragon
- Elder God
http://arstechnica.com/gaming/news/2012 ... dustry.ars
Малко диви спекулации за некст ген конзолите.
Малко диви спекулации за некст ген конзолите.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
Добре де, аз ли съм толкова зле или играта ми играе номера? Вече съм на 4-то ниво на Manhunt и не успявам да направя брутално убийство. Само в началото на нивото успях да удуша един изверг малко по - така. Оня дето сере в кенефа го примамих навън, извадих си ножа и го следвах като пате - майка си 30 секунди и маркера не се промени. ВТФ?!
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata