Ами да поспамим малко:р - I'm with Canislav?
Moderator: Moridin
Култово, култово, да спасим произведението на Роулинг от лошия Максим! В смисъл, не че някой е чул за това въобще, ма Спар трябва да се пени. Интересно е , че обяснява колко е демократична католическата църква, защото не заклеймявала Хари Потър (имам спомени, че всъщност го правеше). От друга страна католичеката църква забранява например презервативите, но след като обичат Хари значи са демократични, дума да няма. Поне доколкото Спар имал впечатления от Папата (от дългите им разговори през ICQ, нали)...
Не, тъпо е да нарочват Потър-а за безбожно четиво, ама този патос и тези средношколски исторически анализи...
Не, тъпо е да нарочват Потър-а за безбожно четиво, ама този патос и тези средношколски исторически анализи...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- JaimeLannister
- Forsaken
- JaimeLannister
- Forsaken
- Lubimetz13
- Mistborn
- Daggerstab
- Arcanist
Ей, бях останал с убеждението, че тая тема е за забавни неща, не за предъвкване на стари вражди.
От скука, в опит да получа малко повече информация по въпроса, направих грешката да погледна "Българският християнски портал". Като повечето портали, има си каренце с горещи теми от форума. Заглавията ми привлякоха погледа, отворих, прочетох... и не се сдържах да не се разхиля. Какво да ви кажа - Средновековието е още живо. (Само някой от тия кретени да е написал още веднъж "хуманистична лигавост", лично ще се заема с него...)
П.С. Както виждате, оцелях след изпитите. Само днес обаче имам право на почивка, защото остана един много сериозен другия уикенд.
От скука, в опит да получа малко повече информация по въпроса, направих грешката да погледна "Българският християнски портал". Като повечето портали, има си каренце с горещи теми от форума. Заглавията ми привлякоха погледа, отворих, прочетох... и не се сдържах да не се разхиля. Какво да ви кажа - Средновековието е още живо. (Само някой от тия кретени да е написал още веднъж "хуманистична лигавост", лично ще се заема с него...)
П.С. Както виждате, оцелях след изпитите. Само днес обаче имам право на почивка, защото остана един много сериозен другия уикенд.
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Ми не знам, на мен лично ми беше адски забавно да чета писанията на човек, който си няма ни най-малка представа от история, от православие и айде да не изреждам, обаче ги критикува така убедено.Daggerstab wrote:Ей, бях останал с убеждението, че тая тема е за забавни неща, не за предъвкване на стари вражди.
Пък има толкова бисери в таястатийка, че просто си е за спама

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
- Daggerstab
- Arcanist
Творението несъмнено е забавно.
Говорех за последвалите коментари.
А някой ще го погледне ли оня сайт? Аз лично не смея без оловно стъкло пред очите, че знае ли човек какво може да му стане от всичката тая набожност... Даже се отказах да оставя някоя отровна забележка в книгата за гости... Нали знаете - неведоми са пътищата Господни

А някой ще го погледне ли оня сайт? Аз лично не смея без оловно стъкло пред очите, че знае ли човек какво може да му стане от всичката тая набожност... Даже се отказах да оставя някоя отровна забележка в книгата за гости... Нали знаете - неведоми са пътищата Господни

Дагърстаб. Точка.
Още съм в шок от видяното 

Правилата на бордгейминга:
- Lubimetz13
- Mistborn
- Lubimetz13
- Mistborn