Moridin wrote:МРАЗЯ ТЕ ЕПЪЛ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боже толкова съм нещастен, че споделям една вселена с теб!!!!!!
Бях си сложил айпода да се зарежда на мака. ЗАЩО НАПРАВИХ ТАКАВА ТЪПОТИЯ НЕ ЗНАМ И АЗ! Все пак толкова близко до ума е НИКОГА да не пускаш мп3 плейърите на Епъл на компютър на Епъл... КЪДЕ МИ БЕШЕ УМЪТ!
Вкратце, опитах се да завлача някакъв ДОК файл до скайп. На МакОС това не е толкова тривиално колкото звучи. Няма бутон да показва десктопа, трябва да знаеш някакви не ужасно интуитивни клавишно-тъчпадови комбинации. Нейсе показах го. Обичайно трябва да звлачиш иконката до таскбара, да изчакаш да помига, да ти се отворят сичките скайп прозорци като малки, да изчакаш да помига тоя който искаш, па накрая да се отвори и ти да дропнеш файла. Тази ужасно удобно и към 20 секундна процедура принципно ме изкарва извън нерви, но днес бях в добро настроение.
САМО ЧЕ ОТ ВСИЧКИ ТИЯ МЕСТЕНИЯ НА МИШКАТА ПО СТРАННИ НАЧИНИ СИ ДРОПНАХ НЯКАК ФАЙЛА В АЙТЮНСДори не беше отворен деба, но чакаше като акула
Извади ми бутон дали иска да ми синкне айпода - ВСЕКИ ПЪТ ГО ВАДИ ДА ЕБА, НЕ МОЖЕ ЛИ ДА МУ КАЖА ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ, ЧЕ НЕ ЩА!
КАЗАХ МУ КЕНСЪЛ и докато разбера какво става, идиотът започна да синква! ЗАЩО БЕ КОЖАТА ТИ НЕДНА! УМРИ КОПЕЛЕ МРЪСНО НЕНАВИСТНО!
Изтръгнах веднага кабела, мп3ките ми (или поне неустановима част от тях) са спасени от напълно безумния тотален затрив (да, това става като си синкнете айпода на нов мак - прелестно нали???), но успя да ми унищожи всички обложки на албумите от базата данни.
СЪБИРАХ ГИ С МЕСЕЦИ БЕ НЕЩАСТНИК СМОТАН! ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ЧАСОВЕ ПОТУРЧИХ ДА ГИ ТЪРСЯ, РИСАЙЗВАМ И НАЛАГАМ НА МП3КИТЕ, БЕ ШИБАНО ПОДОБИЕ НА ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА ТАКОВА!
УМРИ!
ИЗЧЕЗНИ!
АРГХ!!!
Георги, рандъм баба клошарка се оправя с компютрите по-добре от тебе.