За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън
Moderator: AlDim
Този naked bug е просто любим:). Случва ми се да тичам през инстанса, битка след битка и да се заливам от смях, докато гледам голото ни гномче с розови плитки да подскача жизнерадостно наоколо. Или пък двата хюман мейджа, един до друг, кастват в синхрон, облечени само по някакво оскъдно бельо. Страхотия:))) Но да видиш танк как тича по гащи към бос, това си е вече грандиозно:)))
И браво за Йоги:)
И браво за Йоги:)
Юда, егоист, луда и wow-холик 

честито за Йог и от мен
и ние го гътнахме Йоги миналата седмица, както и двата боса в ТоС 25, но на нормал мод, а не на хероик... а за битката с Лорда - ти кога имаш време да гледаш цифри бре, жено?
аз станах разногледа да Спелстийлвам, да Кантърспелвам, да бия аддове и следя боса за бързо сменяне на таргета, че и да търча от Флейма... но пък обичам по-адреналинести битки с много работа за нас...
аз да се похваля (то не знам дали е за хвалба де), че минах на аркейн... ама ми е още мнооого тегаво, защото не съм свикнала с ротациите и пак редовно застъргвам маната... иначе за момента успях да докарам 589 хейст, което е що годе прилично за аркейн... дано скоро да свикна... иначе като си погледнах аркейн-билда онзи ден, се оказа, че е за промяна... та пренаредих точките
снощи правихме Айрън Консил в Улдуар 25 на хард мод и бяхме трагедия... убиваме един от тримцата и след това, на около 70% на втория бос, хилърите не успяват да удържат танка жив и уайпваме... да не говорим, че през цялото време рейда е полу-умрял...
ще го мъчим де...

и ние го гътнахме Йоги миналата седмица, както и двата боса в ТоС 25, но на нормал мод, а не на хероик... а за битката с Лорда - ти кога имаш време да гледаш цифри бре, жено?

аз да се похваля (то не знам дали е за хвалба де), че минах на аркейн... ама ми е още мнооого тегаво, защото не съм свикнала с ротациите и пак редовно застъргвам маната... иначе за момента успях да докарам 589 хейст, което е що годе прилично за аркейн... дано скоро да свикна... иначе като си погледнах аркейн-билда онзи ден, се оказа, че е за промяна... та пренаредих точките

снощи правихме Айрън Консил в Улдуар 25 на хард мод и бяхме трагедия... убиваме един от тримцата и след това, на около 70% на втория бос, хилърите не успяват да удържат танка жив и уайпваме... да не говорим, че през цялото време рейда е полу-умрял...

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
А ти ми се смееше, Таис, че са ни много маджетата
Играем средно с 3-4 и си има работа за всеки, не лудваме да вършим всички всичко едновременно.
Ние направихме "I choose you, Steelbreaker" миналата седмица на 10. От първи път. Чак се облещих защо е толкова лесно.
Предполагам че на 25, обаче, и ние ще циклим

Играем средно с 3-4 и си има работа за всеки, не лудваме да вършим всички всичко едновременно.
Ние направихме "I choose you, Steelbreaker" миналата седмица на 10. От първи път. Чак се облещих защо е толкова лесно.
Предполагам че на 25, обаче, и ние ще циклим

Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius
Blood Elf
Xavius
те и нашите го направиха хард-мода на Улдуар10 (аз тогава не бях в рейда), но сега за пръв път го мъчим на У25
а за бройката на магетата в рейда, напоследък и ние играем с по 3-4 в рейда, щото просто нямаме хора... но като бихме Лорда бяхме 3 магета... едното обаче каза, че не може да разбере кога боса се бъфка
и съответно то не СС-ваше... (не мога да си обясня как така не знае кога да спел-стийлва, като ДБМ реве на умряло, ама негова си работа)... та само 2 магета СС... гадното бе, когато на другото маге му се наложи за един от опитите да ходи до магазина, та бе афк... сбърках се от рефлекси, че сама трябваше да СС и 10-тте стака 

а за бройката на магетата в рейда, напоследък и ние играем с по 3-4 в рейда, щото просто нямаме хора... но като бихме Лорда бяхме 3 магета... едното обаче каза, че не може да разбере кога боса се бъфка

Ах, кажи ми какви цифри видя с десет стака, нека ме заболи
Ти остави, че пищи ДБМ, ама и Лордчето свети в лилаво като коледна елха, та трябва да си и сляп, освен глух, за да пропуснеш.
Това, което мен ме издразни неимоверно в ДБМ-а е истеричния звук, който възпроизвежда при Легион флейма май, така и не можах да разбера защо звука намалява и се увеличава - може би като си близо или нещо от сорта. Издразни ме, защото така и не разбрах за какво ме предупреждава

Ти остави, че пищи ДБМ, ама и Лордчето свети в лилаво като коледна елха, та трябва да си и сляп, освен глух, за да пропуснеш.
Това, което мен ме издразни неимоверно в ДБМ-а е истеричния звук, който възпроизвежда при Легион флейма май, така и не можах да разбера защо звука намалява и се увеличава - може би като си близо или нещо от сорта. Издразни ме, защото така и не разбрах за какво ме предупреждава

Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius
Blood Elf
Xavius
ами защото ти пищи на ВСЕКИ Флейм, независимо кой го получава... дано да го фикснат, че да пищи САМО когато ти си във Флейм, защото иначе е лудост... но забелязах, че като крада стакове от бъфа му, намалява и пищенето за това... а може и да си въобразявам...
още ДБМ е бъглив за новия инстанс... снощи докато се бъфкахме след уайп продължаваше да си пищи за бос-абилитита от свършилата вече битка, но ще го оправя вероятно...

- The Dragon
- Elder God
отличници! адреналинестите битки най се помнят
то ние трябва да правим Фрея на хард мод в Улдуар 25 и не ми се мисли каква веселба ще е... иначе нашите я убиха на хард мод в У10...
хубаво е, че най-сетне започнахме с хард-модовете, че да има челиндж някакъв... искам и първите босове да направим в ТоС 25, но на хероик мод... в тази връзка искам да попитам нещо, че не съм наясно... може ли рейда, дето е направил първите 2 боса достъпни до момента в ТоС 25 да влезе да ги направи и на хероик мод или е нужно да чакаме да разчистим първо целия инстанс на нормален мод и чак тогава да можем да влезем да го правим на хероик?

то ние трябва да правим Фрея на хард мод в Улдуар 25 и не ми се мисли каква веселба ще е... иначе нашите я убиха на хард мод в У10...
хубаво е, че най-сетне започнахме с хард-модовете, че да има челиндж някакъв... искам и първите босове да направим в ТоС 25, но на хероик мод... в тази връзка искам да попитам нещо, че не съм наясно... може ли рейда, дето е направил първите 2 боса достъпни до момента в ТоС 25 да влезе да ги направи и на хероик мод или е нужно да чакаме да разчистим първо целия инстанс на нормален мод и чак тогава да можем да влезем да го правим на хероик?

Снощи мъчихме сума време iron council на хард моуд. Трагедия! Три хийлъра (два паладина и един дисциплиниран поп) пазим пала танка на Steelbreaker и пак си мреше човекът. Това, че от време на време диспелът отказваше едно на ръка - не се случваше чак толкова често. Обаче далеч по-отвратителното е да гледаш как танкът пада рязко на под 20% и в този момент да се задава fusion punch. Имаше моменти, в които се чудех другите кастват ли, защото това hp почти не мърдаше. Общо взето си пазех комбото shield-dispell-penance точно за FP, обаче в такава ситуация пускаш всичко, което може да спаси. А съм убедена, че момчетата си хийлваха с пълна сила. В това време сам носиш стабилен демидж. Аз гледах да наливам binding heal, когато ми трябва, но това пък е мана ламя - 1к мана с намалената от тринкета "цена". А другите хийлъри не ги мисля как им е било. Като гледах на мен само колко hp ми сваляше един тик, и като знам, че това е било на всички останали, не се изненадвам, че им е било трудно да го outheal-нат. Предполагам, че е имало проблем с интеръпт, което допълнително е качвало демиджа, но не знам дали е само това. Чух по едно време гилд мастъра да се проявява във вербалния еквивалент на ядосано размахан показалец по отношеине на хора, дето не се бяха разпръснали добре. Но и явно ще ни трябва добра координация за различните кулдауни.
Та, някой който е минавал на хард моуд IC - идеи някакви?
О, и най-после си смених обувките - повечко мана/5 и към 30-40 спелпауър отгоре.
Та, някой който е минавал на хард моуд IC - идеи някакви?
О, и най-после си смених обувките - повечко мана/5 и към 30-40 спелпауър отгоре.

снощи не успяхме да убием Айрън Консил на хард мод в Улдуар 25...
но поне имаме напредък - най-доброто ни постижение бе да убием 2-та по-малки боса и вече да сме на големия бос... но танка умря и онзи ни попиля... нищо де, да се надяваме, че тази седмица ще направим ачийвмънта...
а аз да се оплача... зарязах аркейна...
не зная какво не ми е наред, но пробвах какви ли не ротации и дпс-то ми падна здраво... бяхме 4 магета, от които само аз на аркейн, а другите - на дийп-файър и на фрост-файър... от останалите магета, само офицера ми е по-добре гиърнат от мен... но докато бях на аркейн ВСИЧКИ магета ме подминаха по дмж... а в най-добрия случай стигах дпс от 5.2к, маната свършваше... то вярно, че битката с Айрън Консил на хард-мод е доста дълга, но все пак хабях 3-те си джема + 2 Евокейшъна + 1 мана пот.... и пак застъргвах дъното с маната... два пъти се наложи по време на битката да минавам на мейдж-армър за мана-регенерация... стрес и мъка... оревах маге-канала, докато накрая не издържах и минах на фрост-файър... върнах си и стария гиър (отсвирих шоудърките от Йоги и сложих Т 8.5 от Накс, че са с 53 крит), едното маге ми метна Фокус маджик и заедно с аурата на буумкин се възрадвах да видя 48.10% крит...
подхванахме битката и егати кефа... дпс-то ми хвръкна на 5.8к, като за известно време даже бях първа по дмж... но не това бе важното, а че вече дмж ми бе адекватен на гиъра и нямах мана-проблеми... веднага издухах двете по-зле облечени магета в Рекаунта...
моят офицер подметна, че просто гиъра ми е събиран за файър-билд и е прав, разбира се... та така... продължавам на фрост-файър, като евентуално може да пробвам и аркейн с дийп-файър... но преди пач 3.2.2 и преди да съм събрала адекватен гиър, няма да минавам на аркейн май... иначе веднага оревах маге-канала, че само аз нямам Окото-тринкет и колко ми трябва, и ги заплаших и тях, и Шанди (рейд-лидера), че тази седмица ще ида да правя соло Разорскейл в У10, за да ми пусне тринкета! 
Едит: яя, тя Ланито писала!
иначе снощи хилърите пак се задъхваха, ама поне като цяло хийлинга бе по-добре от предната вечер... просто много масов дмж тече, а аурата тика за 3к върху НР на всеки... но да, на няколко пъти мелеетата изпускаха интеръптите, за което определено бяха за бой!
само дето подозирам, че просто са били далече, за да интеръптнат, ако се е случило онзи да каства веднага след Overload...
аз честно казано не разбирах, защо нашия холи-прийст там толкова рядко каства СоН... когато умрях на два пъти поради липса на хийл, като втория път дори влезнах в Айс-блок на 1к НР и стоях за целия му период на действие на 1к, а после си умрях от аурата, та тогава реших да разгледам в Рекаунта какво правят хилърите (аз редовно шпионирам всички така
)... и ми направи впечатление, че Трууп (холи-прийста ни) е много далече назад по хийлинг, което при неговите възможности за масово-хийлване ми бе необяснимо... погледнах го какво е каствал и видях, че на първо място е ПоМ (дотук добре), после му бе ПоХ (това не проумях защо е така, щото то гълта ужасно много мана и е на каст), след това бе БХ (както Ланис спомена - още повече мана, а с него хийлва само 1 таргет + себе си) и чак след това бе - СоН...
може малко да играя с холи прийст, ама все ми се струва, че на тази битка, дето аурата на боса тика за по 3к на ВСЕКИ в рейда, той трябваше да блъска СоН на всеки КД! при моя прийст, дето има 2.4к СП само като холи, онова критва за 4к и е инстант каст, а ако има и глифа за него, хваща 6 таргета, а не мога да си представя при гиъра на Трууп за колко би хийлвало... но може и да греша де... Гошко по-добре да каже за тази битка как е хийлинга...

а аз да се оплача... зарязах аркейна...

не зная какво не ми е наред, но пробвах какви ли не ротации и дпс-то ми падна здраво... бяхме 4 магета, от които само аз на аркейн, а другите - на дийп-файър и на фрост-файър... от останалите магета, само офицера ми е по-добре гиърнат от мен... но докато бях на аркейн ВСИЧКИ магета ме подминаха по дмж... а в най-добрия случай стигах дпс от 5.2к, маната свършваше... то вярно, че битката с Айрън Консил на хард-мод е доста дълга, но все пак хабях 3-те си джема + 2 Евокейшъна + 1 мана пот.... и пак застъргвах дъното с маната... два пъти се наложи по време на битката да минавам на мейдж-армър за мана-регенерация... стрес и мъка... оревах маге-канала, докато накрая не издържах и минах на фрост-файър... върнах си и стария гиър (отсвирих шоудърките от Йоги и сложих Т 8.5 от Накс, че са с 53 крит), едното маге ми метна Фокус маджик и заедно с аурата на буумкин се възрадвах да видя 48.10% крит...

Едит: яя, тя Ланито писала!

аз честно казано не разбирах, защо нашия холи-прийст там толкова рядко каства СоН... когато умрях на два пъти поради липса на хийл, като втория път дори влезнах в Айс-блок на 1к НР и стоях за целия му период на действие на 1к, а после си умрях от аурата, та тогава реших да разгледам в Рекаунта какво правят хилърите (аз редовно шпионирам всички така

Пускайте некой и друг шот де, така е скука да чете човек само ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Вчера цяла вечер мъчихме Мимирон 10 hardmode. И най-доброто ни постижение беше да влезем в трета фаза. Първо сума време не можехме да се разберем как точно да се движим. Миналия път, като се юрнахме без да го мислим много, нещата вървяха по-добре. Вчера Шанди реши да пробваме разни тактики и то ставаше пълна манджа. На първо място не виждам особен смисъл да стартирме всички от една точка. Т.е. разбрах, че идеята е първият огън да се изсипе там и ние всички да се разпръснем, но това не печели чак толкова много май - до края на фазата Мими си пуска и останалите огньове, а ние само губим време да търчим и да се опитваме да си идем на позиция. Като в това време Мими вече обстрелва с напалм и на хийлърите им става печално. Да не говорим напалма колко гълта - мрях няколко пъти от напалм - просто падне ли върху теб, нямаш почти никакъв шанс да правиш нещо друго, освен да се хийлваш. А мен редовно ме нацелваше по време на плазма бласт... Пробвахме някакви тактики на постоянно кайтване, ама тогава стана още по-зле за хийлинг. Ще трябва да се поразгледат тактики по-подробно.

а аз си взех найт-офф и съм много доволна
бяхме с Боби и Илийката на вечеря край езерото в Дружба, говорехме си за игри и много се разтоварих...
като се прибрах, взех дейлито (беше ДТК) и с Илийката и Дзверо направихме парти да го минем... взехме с нас Пепи от бг-канала + рендъм паладин, дето небъфнат бе с 34 к НР... Илийката го пита в каква функция иска да играе, а онзи вика "предпочитам да танквам"... и като тръгнахме... онзи младеж направи целия инстанс на чеин-пуул... егати кефа!! дори не ме затрудни с хийлинга... макар малко да се притесних, защото като тръгнахме към третия бос - раптора, той просто си влезе в кошарите там и пулна боса барабар с каквито дребни динозавърчета имаше за агросване... но на големите удари на боса този младеж почти не носеше дмж!
аз за всеки случай му наблъсках де що хотове имам, за да може след фиър да ги Суифтмна, но аз влезнах на практика само в един фиър (подозирам, че Дзвера ми бе турил Фиър Уорд, както направи и по-късно на фиърващите групи траш преди последния бос), а от него си излезнах с Уинтърсграспския тринкет, та проблем нямаше никакъв... и така за по-малко от 15 мин, ние претичахме ДТК-хероик за дейлито... аз после се офф-нах, защото ме задискънектваше нещо и минах да си направя бижутерското и фишинг-дейлито с ордата ми, но там много се изнервих, защото нета ми изчезваше през 2 мин. и ме ДК постоянно, че и все докато се биех, та все търчах от гробището като влезех на линия...
но е добре да пропусне да рейдва човек поне една вечер в седмицата, по-отпочинал се чувства... 

като се прибрах, взех дейлито (беше ДТК) и с Илийката и Дзверо направихме парти да го минем... взехме с нас Пепи от бг-канала + рендъм паладин, дето небъфнат бе с 34 к НР... Илийката го пита в каква функция иска да играе, а онзи вика "предпочитам да танквам"... и като тръгнахме... онзи младеж направи целия инстанс на чеин-пуул... егати кефа!! дори не ме затрудни с хийлинга... макар малко да се притесних, защото като тръгнахме към третия бос - раптора, той просто си влезе в кошарите там и пулна боса барабар с каквито дребни динозавърчета имаше за агросване... но на големите удари на боса този младеж почти не носеше дмж!

- The Dragon
- Elder God