Официалният Supernatural топик
Стигнах до 3.05.
Историята лека-полека се заформя, всъщност особено яко става от края на втори - началото на трети сезон
Особено отличавам епизода със заешкото краче и оня от втори сезон, в който братята се описваха един друг (Tall Tales). Сцената, в която Сам вижда Дийн като някой, който муа здраво докато заприличва на хамстер в лицето беше доволно лол.
Все пак основната история продължава да е твърде малко като процент спрямо стендалоунките, с които могат и 10 сезона да я карат така. Нищо против тях, де - все още.
Историята лека-полека се заформя, всъщност особено яко става от края на втори - началото на трети сезон
- Spoiler: show
Особено отличавам епизода със заешкото краче и оня от втори сезон, в който братята се описваха един друг (Tall Tales). Сцената, в която Сам вижда Дийн като някой, който муа здраво докато заприличва на хамстер в лицето беше доволно лол.
Все пак основната история продължава да е твърде малко като процент спрямо стендалоунките, с които могат и 10 сезона да я карат така. Нищо против тях, де - все още.
Бела между другото трябва да е британка, но акцентът й звучи турбо фалшиво, смисъл тотално не е автентичен бритиш. При което с Емо смятахме, че просто актрисата толкова си може. Оказва се обаче, че това е ИСТИНСКИЯТ й акцент (вероятно някаква форма на австралийски все пак), понеже в The Vampire Diaries е точно същият.
And you can't dance with a devil on your back...
http://en.wikipedia.org/wiki/Lauren_Cohan

Абе баш бритиш си й е акцентът - като на Сафрън Бъроуз. Австралийският го чуй в Дънди Крокодила за сравнение, силно различни са.Lauren was born in Philadelphia and lived in Cherry Hill Township, New Jersey during her childhood before moving to the United Kingdom. Lauren graduated from the University of Winchester / King Alfred's College where she studied Drama and English Literature, before touring with a theatre company she co-founded at the University. Lauren then split her time and work between London and Los Angeles, working on several films as well as some non-commercial projects.

- herairness
- Jaghut Tyrant
Свърших и шести сезон, и междувременно и първия сезон на анимацията.
За първото какво да кажа - имаше добри моменти, като гаврата с Дивия Запад, но като цяло е слабичко, мисля, че е крайно време да го приключат сериала, защото ще стане като с Хаус
За второто съм тотално разочарована, защото целия куулнес на Дийн го няма, ама никак (плачещ с море от сълзи Дийн втф
), нито пък на баща му характера, за Боби да не говорим
Да, има си ги задължителните за анимета физиономии с очички, гневни изражения и т.н., но просто някак не се вързват. А и на мен лично хич не ми допадна претупването на случаите им и странният маниер на говорене, който са им сложили, па макар и с гласовете на Джаред и Дженсен (май единствения му плюс).
За първото какво да кажа - имаше добри моменти, като гаврата с Дивия Запад, но като цяло е слабичко, мисля, че е крайно време да го приключат сериала, защото ще стане като с Хаус

За второто съм тотално разочарована, защото целия куулнес на Дийн го няма, ама никак (плачещ с море от сълзи Дийн втф

3.11 - Mystery Spot
Страхотен!
Втори истински хумористичен епизод от-до след Tall Tales от втори сезон. Впрочем и двата са свързани
А и Сам беше добре показан
Чудесен епизод. Жалко, че твърде малко са като него.
Страхотен!

Втори истински хумористичен епизод от-до след Tall Tales от втори сезон. Впрочем и двата са свързани

А и Сам беше добре показан
Чудесен епизод. Жалко, че твърде малко са като него.
Стигнах до 4.01.
Много правилен край на трети сезон и още по-добро начало на четвърти.
И се изненадах, че
Адски здрав трети сезон и много обещаващо начало на четвърти.
П.П. Когато фебереецът в оня епизод от трети сезон каза

Много правилен край на трети сезон и още по-добро начало на четвърти.
И се изненадах, че
Адски здрав трети сезон и много обещаващо начало на четвърти.
П.П. Когато фебереецът в оня епизод от трети сезон каза

Сезон 5-ти, епизод 8-ми с Фокусника, когато Сам и Дийн влизат в ролята на Хорешо.
КОООЛКО Е ВЕЛИК ТОЯ СЕРИАЛ

едит
Следващият епизод - сбирката на феновете на Supernatural книгите. Ебаси, тоя сериал не само, че иронизира всичко що е ентъртеймънт, фолкор и митология, ами и брутално самоиронизира себе си.
Гениален е.
КОООЛКО Е ВЕЛИК ТОЯ СЕРИАЛ

едит
Следващият епизод - сбирката на феновете на Supernatural книгите. Ебаси, тоя сериал не само, че иронизира всичко що е ентъртеймънт, фолкор и митология, ами и брутално самоиронизира себе си.
Гениален е.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- herairness
- Jaghut Tyrant
Твърде е рано да се съди колко ще се омажат в седми сезон
Иначе в шести се гавриха най-много със себе си

Иначе в шести се гавриха най-много със себе си
Да, най-слабото в този сериале мелодрамата м/у Сам и Дийн и когато седнат да си говорят задушевно. Тогава ми иде да превъртам, ама ме мързи да стана от леглото...
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- herairness
- Jaghut Tyrant