Споделете
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Еми той и дядо ми се надяваше но му казаха че нямало клинични пътеки и сега чака да умре защото не му дават да си прави операция.Marfa wrote:Да, ама ако се надяваш? Ето на, колежката ми наскоро я оперираха от рак на гърдата и жената ще е в болнични някой и друг месец. През това време от какво се предполага да живее? Само от заплатата на дъщеря си? Кел файда, че ще й ги платят догодина по същото време, тяхната верица!
Системата е такава- погрешна.
За онкоболни процедурите са облекчени, стига наистина това да пише в болничния й. Много често обаче хората предпочитат да си взимат болничен с друг събджект, било заради запазване на застрахователни полици, било заради страх от реакции на работодатели и др. Та ако все пак на колежката ти пише именно това в болничния, нека да провери за облекченията. Дано да се възстанови бързо, но тва си е индивидуално.
VMITW!
- The Dragon
- Elder God
От известно време при мен отлежава някъв дебил, дето се изживява като поет и писател, и постоянно се регистрира в разни литературни форуми. Друг е въпросът, че не знае как да се регистрира, а след като се регистрира не знае кво да прай. Та тоя чвор дойде да ме пита думата "памфлет" с "н" или с "м" се пишела. Първо ми се прищя да му кажа, че се пише с "к", после, че се пише "пънфлед", ама се въздържах. Ми аман.
- Interpreter
- Forsaken
пънфлед е правилното 
Преди години имах един студент. Следваше славянска филология, обаче трябваше да вземе изпит по латински. И ми вика: "Виж какво, аз съм поет. Не ми трябва да знам разните му там пет склонения и нам колко си спрежения на латински." Аз му викам: "Ми добре, пиши си стиховете, що ти трябва да взимаш изпит по латински?"

Преди години имах един студент. Следваше славянска филология, обаче трябваше да вземе изпит по латински. И ми вика: "Виж какво, аз съм поет. Не ми трябва да знам разните му там пет склонения и нам колко си спрежения на латински." Аз му викам: "Ми добре, пиши си стиховете, що ти трябва да взимаш изпит по латински?"
Last edited by Interpreter on Thu Aug 28, 2008 6:26 pm, edited 1 time in total.