За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Megaa
Ми не съм пробвал да мина, мислех че изисква 58 нещо условие?

Ми не съм пробвал да мина, мислех че изисква 58 нещо условие?

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Ех връзки с магета секви ;р ма ся поне мое се разходя и извън шатра без да ме спукат на мига
поне ми е отворена гаргата там вече 
къф беше линка на флинтлоке?

къф беше линка на флинтлоке?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- PrivateRaio
- Misting
мда, колкото по-бързо в Outlands, толкова по-добре 
моито локче на 61 левъл се промъква в Шадоумоон и прави шадоуклот :Д е умирам, ма то соулстона за кво е
като си от Скрайерс кацаш на метри от олтара и направо съм машина за парички
права и примал муунклот, само трябва да изнуда някой батко от гилдията да ме съмонне и в Ареа 52 та и третия клот да вида каде се прави та да работи манифактурката
хехе, ивъл лок рулз

моито локче на 61 левъл се промъква в Шадоумоон и прави шадоуклот :Д е умирам, ма то соулстона за кво е

хехе, ивъл лок рулз

Там съм! Легално даже със собствени сили и транспорт и зверско псуване на дроп рейта в силитус вчера
Мдаа шадоуклотеца падна нещо от 70 на 4 цената тиа дни ;( Нищо примал маната се харчи добре пък си подропва добре. 

- PrivateRaio
- Misting
E посмених малко екипировката, довечера с малко късмет и бая зор 60ка
А аз пазарувам макар и рядко ако намера нещо твърде яко в АH за екипировка. Ма още се кипря с tigerstrike mantle-а
Пари пари пари
Уви флинтлоке пантса бил плейт ма си го зех де
Taiske - БЕГОМ ТАМ!!!
http://pc.gamespy.com/flintlockes-guide ... 826p1.html
моя фаворит
За друид дет го мързи да хиилва и танква алдор или скрайерс? Мисла вторите, че да ползвам дропа от елфите от алта за сигнети

Уви флинтлоке пантса бил плейт ма си го зех де

Taiske - БЕГОМ ТАМ!!!
http://pc.gamespy.com/flintlockes-guide ... 826p1.html
моя фаворит

- Spoiler: show
За друид дет го мързи да хиилва и танква алдор или скрайерс? Мисла вторите, че да ползвам дропа от елфите от алта за сигнети

утре да си вече 60-тка!! амаха, ще ми слаква!
и какви са тези намеци с гномчето-маге от комикса, а?! А?!
ако ви е любопитно да видите първия ни кил на Илидан, заснет от един от шаманите ни...
http://www.vimeo.com/1670630

и какви са тези намеци с гномчето-маге от комикса, а?! А?!

ако ви е любопитно да видите първия ни кил на Илидан, заснет от един от шаманите ни...
http://www.vimeo.com/1670630
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

хорааааааааааа, ние вече сме в Сънуел!
снощи за първа вечер ни заведоха офицерите там след емоционална форумна дискусия доколко подготвени сме да го отпочваме и с нагласа за нон-стоп уайпове на траша... е, не е като да не търчахме нееднократно към изхода, когато пулвахме по 2 групи накуп, но когато имахме добри пуулове траша се разчистваше гладко
и така, подскачащи по красивите виещи се коридори на блъд-елфските кули, помъкващи се край разкошните градини с фонтани и площадчета със зелени кристали и унищожаващи група след група, неусетно стигнахме до морно полегналия на една тераса във висините син дракон Kalecgos - първия бос в Сънуел
успяхме дори да го пробваме 3 пъти (дори 4-ти път, след повторното разчистване на вдигналия се вече траш), естествено уайпнахме дружно в пълен хаос, но битката е страшно разнообразна и интересна, и слава Богу, цялото мероприятие ни зареди отново с онзи див ентусиазъм и хъс за прогрес, както при покоряването на МН и ВТ!
а и траша ни се отблагодари с 2 епика, 1 майнинг рецепта, много скъпоценни камъка и няколко Сън-чета
та така... от днес до неделя имаме фарм вечери за разчистване на МН и ВТ + евентуално Лейди Ваш и Каел, но дори в най-лошия случай ще имаме 2 вечери за Сънуел, където лично аз нямам търпение да се върна

снощи за първа вечер ни заведоха офицерите там след емоционална форумна дискусия доколко подготвени сме да го отпочваме и с нагласа за нон-стоп уайпове на траша... е, не е като да не търчахме нееднократно към изхода, когато пулвахме по 2 групи накуп, но когато имахме добри пуулове траша се разчистваше гладко

и така, подскачащи по красивите виещи се коридори на блъд-елфските кули, помъкващи се край разкошните градини с фонтани и площадчета със зелени кристали и унищожаващи група след група, неусетно стигнахме до морно полегналия на една тераса във висините син дракон Kalecgos - първия бос в Сънуел

успяхме дори да го пробваме 3 пъти (дори 4-ти път, след повторното разчистване на вдигналия се вече траш), естествено уайпнахме дружно в пълен хаос, но битката е страшно разнообразна и интересна, и слава Богу, цялото мероприятие ни зареди отново с онзи див ентусиазъм и хъс за прогрес, както при покоряването на МН и ВТ!

та така... от днес до неделя имаме фарм вечери за разчистване на МН и ВТ + евентуално Лейди Ваш и Каел, но дори в най-лошия случай ще имаме 2 вечери за Сънуел, където лично аз нямам търпение да се върна

Tais - 80 lvl, human mage
Неам много време аз тия вечери, не мое си дигна и лвл до уикенда. А и ся искам да използвам хубавото време не да седа пред компа ама да видим 

- The Dragon
- Elder God
Добри новини за класа с който играя в момента.
http://www.wowinsider.com/2008/09/10/in ... rnal-joys/
И текста на стандартните искания към близард:
"Paper is fine, please nerf Rock
-Signed Scissors"
http://www.wowinsider.com/2008/09/10/in ... rnal-joys/
И текста на стандартните искания към близард:
"Paper is fine, please nerf Rock
-Signed Scissors"
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.