Music Idol 2.0

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
Super M
Warmage

Post by Super M » Thu Mar 13, 2008 3:04 pm

"Хитро подбрана песен - като убийство на дете!" :D - като изцепи нещо такова и после всички го гледат гръмнато по 10 секунди.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Mar 13, 2008 3:17 pm

Ебаси,много ме е яд за Елена :evil: При момчетата нямаше кой знае каква разлика,макар че можеха да оставят адвоката.А за тоя Иван немам думи просто :evil: :evil: :evil: Добре поне,че металягата оцеля засега :mrgreen:
Image

Super M
Warmage

Post by Super M » Thu Mar 13, 2008 4:42 pm

Метълът много добре се справи :) И мен ме зарадва доста!
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Thu Mar 13, 2008 8:21 pm

Валентина Хасан е омъжена с дете... А аз плача...

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Thu Mar 13, 2008 8:45 pm

Деницата как можа да нарече Иван Лечев г-н Лечков??
уффф Днешната младеж!! :)

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Thu Mar 13, 2008 9:07 pm

А пък [лицето] е реално...

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Mar 13, 2008 9:42 pm

Троен пост?

Между другото, по-безлично изпълнение на "Кен Лий" от днешното не можеше да се направи. Та изпълнителката дори не си знаеше текста!!! :D :D :D
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Mar 13, 2008 11:03 pm

Тази вечер пак добър концерт. Но...

Шанел тоя път не ми хареса. Очевидно беше защо. Говорих с даскалицата й, жената обясни, че тази песничка и я избрал Дони. Била много момичешка, много хубаво щяла да й паснела, не знам какво... Глупости. Първо, че в самата песен нямаше никакво предизвикателство, второ, че малката... Ами поизложи се, няма какво да си кривя душата :( Е, ще й пратя смс-че, се пак ми е аверче.

Другите, които не ми харесаха бяха за съжаление Соня и Мария. За съжаление Соня, щото нея по принцип я харесвам. Значи, как виждам аз нещата: на Соня песента й също като на Шанел не й беше добре подбрана. В резултат тя не можа да покаже нищо. Хубав глас, който обаче тук не се чу. Както при Шанел имаше и фалшиви моменти, макар и не толкова ясно изявени, но си имаше. Бе песента просто не беше за нея и това е.

Мария... Това момиче определно има голям проблем в ниския регистър. Недоумявам защо никой от журито не й прави забележка. Например когато Ивайло се яви на кастинга, репликата на Фънки беше "Какво ще правим с това просташко вибрато". Ми сори, ма неговото вибрато на кастинга е недоловимо в сравнение с откровеното клатене на Мария веднага щом слезе до първа октава. А в момента, в който се опита да вземе някой още по-нисък ток и става не клатене, ами... Височините й са ясни, чисти и стабилни. Показва техника, умее да прави динамика. Средният й регистър криво-ляво бива. Веднага обаче от прехода към ниския регистър и почва да лопа. Буквално. Ми не знам, сори, ама мен ме дразни. Ако оправи това ще бъде наистина много, ма много добра.

Ана тоя път ме изненада приятно. Пееше по-затворено, не толкова открито, в резултат кресливият тембър, който толкова ме издразни на "Високо" вече не играеше. В нея като цяло няма нищо необичайно, освен че е много симпатична и артистична. Тази вечер обаче се представи по-добре от Мария и Соня.

Оформи се една представителна дамска тройка. След първия концерт тя беше четворка, щото Шанел наистина показа, че има място сред най-добрите, но неубедителното й представяне тая вечер... Както и да е. Наистина обаче Пламена, Нора и Деница изпъкнаха и взеха преднина. От трите най-много като глас, като тембър ми харесва Деница. Всъщност аз на нея кусур не мога да й вържа друг, освен килограмите. Ако ги посвали само ще спечели. Но тя действително е най-добрата като комплекс. Най-добра техника обаче има Пламена. Баси, това момиче колко бели дроба има?! :shock: Прави фрази, на които могат да й завидят утвърдени оперни певци! Тембър Бог знае какъв няма, но наистина компенсира с техника. Нора пък е много музикална. От трите най-музикална е Деница според мен, но Нора също не е зле. Не ми харесва изкуственото й тубиране. Рядък глас, драматичен сопран (Гена Димитрова беше такава), но тя иска да е алт. Ами не е алт. В резултат пресилва, опитва се да се прави на негър. Ами не е негър, трябва да го приеме. При все това наистина е добра. Изключително силен глас, богат тембър, когато не се пъне излишно... Тая вечер се представи много, много добре.

Като цяло, доволна съм. А Валентина Хасан е ебаси и образа :) Опитала се да поуйдурдиса малко текста, но когато все пак се предаде и запя "туливу диву даудю" публиката умре на място! Изобщо дотук Айдъла е д0бър!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Mar 13, 2008 11:29 pm

Марфе,'псюлютно съм съгласна с теб :roll:
Image

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Mar 13, 2008 11:32 pm

Досега я следях дискусията, ама Марфата с тоя пост ме прати в терминологичната игнорасимусност....
This is it. Ground zero.

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Fri Mar 14, 2008 12:55 am

аз дамите днес за първи път ги гледах и се чудех това ли е оназ Шанел дето...
Но след като и Марфа смята нейното изпълнение днес за слабо може и тъй да е... Пък Марфата ме хвърли в дълбините на собственото ми некомпетентност...
Ще ми се да можех да се съглася с нея, но уви много см бос или по-скоро глух...
Пламената не ми допадна по перхидролизм... На фона на такива пищни брюнетки к'во се прави?

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Mar 14, 2008 9:08 am

И аз като музикален невежа да кажа, че снощи Шанел леко разочарова, но дано продължи все пак, защото според мен това е айдълчето за годината :) А заради оня Иван днес съм се зарекъл да не гледам предаването. Да видят те, ама ха :surly: (Vusla)

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Mar 15, 2008 10:34 am

Момчетата снощи се представиха чудесно, Ивайло и Тома бяха великолепни, а най-лошо пя (освен Майкъл Джексън на кроасаните де) Иван.
Last edited by Marfa on Sat Mar 15, 2008 11:09 am, edited 1 time in total.

Уук.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Mar 15, 2008 10:44 am

Marfa wrote:Момчетата снощи се представиха чудесно, Ивайло и Тома бяха великолепни, а най-лошо пя (освен Майкъл Джексън на кроасаните де) Ивайло.
Иван?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Mar 15, 2008 11:09 am

:oops: Абсолютно си прав. :oops: Оправих го!

Уук.