Така както аз не мога да си представя кьопоолу ... с майонеза.Елица wrote:И как така слагате олио в кьопоолото, хич не мога да си го представя?!?

Moderator: Moridin
Така както аз не мога да си представя кьопоолу ... с майонеза.Елица wrote:И как така слагате олио в кьопоолото, хич не мога да си го представя?!?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Е, аз съм от старата школа, но пробвай с пасатор.Чудя се дали това може да стане с пасатор или непременно трябва да се режат на правини късове нещата.
Бтв, според мен би трябвало да има ударение на разглезеността, защото човек, който просто обича удоволствията се нарича хедонист...passer-by wrote:Според речника на чуждите думи сибарит е човек, който е изнежен от разкош и разпуснат живот![]()
(От името на древногръцкия град Sybaris, колония в южната част на Апенинския полуостров)
Човек, който обича да си угажда, един вид
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests