По темата: гледахме Across the universe
Moderator: Moridin
И толкова се повлияхме от набиваното с чук 150мин. хипарско послание, че Гаро почна да ме прегръща на задната седалка на Роумър докато се прибирахме после в два среднощ.Bat Garo Still Rots wrote:По темата: гледахме Across the universe
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Шайхири кво си му направил.shayhiri wrote:И толкова се повлияхме от набиваното с чук 150мин. хипарско послание, че Гаро почна да ме прегръща на задната седалка на Роумър докато се прибирахме после в два среднощ.Bat Garo Still Rots wrote:По темата: гледахме Across the universe![]()
All you need is love!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Прожекции 06 Ноември, Дом на Киното
18:30
09 Ноември, НДК -ЗАЛА 1
21:00
16 Ноември, Дом на Киното
23:00
18 Ноември, Лъки синема - гр. Пловдив
20:45
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests