Beowulf

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Nov 13, 2007 4:27 pm

Darkling wrote:
А иначе на премиерата, билетите са малко по-скъпи, но понеже си е страхотно шоу. С актьори от филма и т.н., и т.н.
Уоу, и в коя страна е това, ако не е тайна? :?
В Барцелона, Испания.
Заповядай и ти с десантчиците, които я се изръсят, я не! :lol: Но не мога да гарантирам, че ще съвпаднеш с някоя премиера.

Мерси Морви! Сега те прочетох! :oops:

Иии, благодаря Живик! Тук винаги има 2 цени: нормалната и намаленията (в зависимост от деня). Нормалният билет е м/у 6 и 7 ?. Но матинетата в неделя и един ден от седмицата (по избор на всяко кино) са около 4 и нещо. Утре, например, съм на РЕ3, за 4,70 ?. Аз доволна!!! :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 13, 2007 5:03 pm

Ето: http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=42760 "Беулф" в Мола от 11:45 сутринта.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 13, 2007 5:08 pm

Някои сме на работа по това време. :cry:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 13, 2007 5:17 pm

В обедната почивка?

Щото аз вечерта пък съм на Лабиринта на Фавна от 20:30 и на През Вселената от 23:00.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 13, 2007 5:20 pm

Предпочитам да ходя на кино вечерно време. По яко е усещането. И много мразя като излезна от залата да е светло навън. :mrgreen:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Nov 13, 2007 8:34 pm

DELgado wrote:Предпочитам да ходя на кино вечерно време. По яко е усещането. И много мразя като излезна от залата да е светло навън. :mrgreen:
Малко замязваш на вманиачен дядка!! :bigtongue: Или бабка. :rofl:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Nov 14, 2007 10:24 am

Еми старост-нерадост. :rofl:

Иначе предлагам за Беоулф в 19:15 петак, 16-ти. Някой да му се ходи?

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Nov 14, 2007 10:27 am

Аз съм пас, имам други филми тогава.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Nov 14, 2007 10:35 am

О и аз трябва да си чекна билетите от киноманията май също преди да предлагам. :oops:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Nov 14, 2007 12:51 pm

Вече има оценка в Rotten Tomatoes - само 9 ревюта досега, но ако се съди по тях, ще става за гледане. Обаче, средният рейтинг до момента е едва 6.4, което е доста далеч от "филмът, който ще промени завинаги анимационното кино".

Между другото, съветвам всички да прочетат FAQ-а на Rotten Tomatoes, защото се оказва, че този Tomatometer далеч не е толкова представителен, колкото изглежда. Всъщност той показва само каква част от критиците препоръчват филма, но не определя до каква степен го препоръчват. С други думи, не се прави разлика между "изключително силен филм, направо класика" и "става за гледане, но не е нищо особено". Така че аз принципно харесвам идеята, но Алекс доста целенасочено вади въпросния Tomatometer, който е далеч по-малко представителен от средния рейтинг, който също е даден.
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Nov 14, 2007 4:11 pm

DELgado wrote:Еми старост-нерадост. :rofl:
Ееееей! Ще те пердаша! Ей!! :mrgreen:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Nov 14, 2007 4:24 pm

zhivik wrote:Вече има оценка в Rotten Tomatoes - само 9 ревюта досега, но ако се съди по тях, ще става за гледане. Обаче, средният рейтинг до момента е едва 6.4, което е доста далеч от "филмът, който ще промени завинаги анимационното кино".

Между другото, съветвам всички да прочетат FAQ-а на Rotten Tomatoes, защото се оказва, че този Tomatometer далеч не е толкова представителен, колкото изглежда. Всъщност той показва само каква част от критиците препоръчват филма, но не определя до каква степен го препоръчват. С други думи, не се прави разлика между "изключително силен филм, направо класика" и "става за гледане, но не е нищо особено". Така че аз принципно харесвам идеята, но Алекс доста целенасочено вади въпросния Tomatometer, който е далеч по-малко представителен от средния рейтинг, който също е даден.
Тоест на практика Tomatometer-ът отразява доколко масово приемлив е филмът? По тази логика сигурно произволна анимация на Дисни ще е близо до максимума.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 14, 2007 4:28 pm

Не слушай Живик, че съвсем ше се объркаш.

Дисни, вероятно знаеш, имат много 10/10. Да не говорим за 3Д-тата с Пиксар.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Nov 14, 2007 4:30 pm

Не точно, конректно това измерва колко от критиците са препоръчали филма, с други думи, дали са положително ревю. Само че тази препоръка може да е както от типа "за нищо не света не пропускайте този филм", така и "няма да е пълна загуба на време и пари, но не очаквайте много". Така че далеч по-смислен е средният рейтинг, който също се дава, намира се вдясно от томатометъра. Иначе по принцип сайтът си е идеен, в крайна сметка и това списание прави нещо подобно, просто точно томатометърът не е по-представителната оценка в случая, а Алекс не пропуска точно нея да ния завре пред очите :)

Добавено: Алекс, в случая не си измислям нищо, така че ето директен линк към FAQ на Rotten Tomatoes, където много ясно си е казано:

http://www.rottentomatoes.com/pages/faq#avgrating

Иначе си е моя вината, че не обърнах внимание на този рейтинг по-рано, затова конкретно никого не обвинявам. Но иначе споделям мнението ти, че този сайт е по-представителен от IMDB, само че що се отнася до рейтинга, не до томатометъра 8-)
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 14, 2007 4:43 pm

Оценките нямат абсолютна стойност, ако не се тълкуват подобаващо. Затова чета и хайлайтите на ревютата. Повече от достатъчно ми е, за да се ориентирам прецизно.

Цитирам оценки само когато съм ги разтълкувал или когато са достатъчно крайни стойности, за да са показателни сами по себе си.