"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Apr 30, 2007 12:55 pm

Amelia wrote:
Xellos wrote:А по пичйове в униформа не си ли падате бе ееей, женскитеее.
:twisted: :twisted: http://www.admedicine-bg.com/nick/army4.jpg
Аз между другото ОСТРО си падам, но това не е правилната снимка. Трябваше да пуснеш оная по гащите...
:shock:
Аз имам сериозни проблеми с уважаване (взимане на сериозно) на компетентните власти по принцип! А уноформите ме напушват на смях! Ама определено да видя тая с гащите (т.е. снимката де) искам и аз! :twisted: Амелиа, ти си последна на опашката, нали?!?!!! :lol:
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Apr 30, 2007 2:36 pm

Има разлика между униформа и камуфлажни дрешки ;р Снимките с Шинела бял свят НЯМА да видят. :twisted: :twisted: Ше постите ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Apr 30, 2007 4:36 pm

Е аз съм я виждала вече, така че мога и да чакам - не е зор. Нареждай се пред мен.
Бтв, не само властите имат униформа - аз говоря най-вече за военните, щото при тях го има това загатване за леталност, което толкова ми харесва. Иначе там разни пожарникари, пилоти, моряци, полицаи - сичкото влиза в кюпа.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Apr 30, 2007 5:27 pm

Оу, много благодаря, Amelia! Пререждам те! :wink: А аз си имах предвид точно "властните" униформи, като например военните! Тук например Военното Разузнаване се казва Военна Интелигенция и си е установен лаф че това е "антитеза" (в случай че не е правилно или не съществува на бг - литературна фигура в която първата дума в конструкцията, противоречи на или отрича втората. :twisted: )

Ааа, съгурна ли си за пожарникарите?!?!?! Я погледни барцелонските!!! :shock:

Killua
Ascendent

Post by Killua » Mon Apr 30, 2007 5:36 pm

може би оксиморон?
на мен от постнатите снимки на мъже (така де - същества от мъжки пол) май най ми харесва... аватарът на Ники :D
shadow dance nikoga ne luje

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 30, 2007 5:41 pm

BaYa wrote:Ааа, съгурна ли си за пожарникарите?!?!?! Я погледни барцелонските!!! :shock:
:lol: Ми освен да направим и един Шедоуденски календар. Ксел вече постави началото. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Apr 30, 2007 6:22 pm

BaYa wrote: Ааа, съгурна ли си за пожарникарите?!?!?! Я погледни барцелонските!!! :shock:
Aaaaaa, разкошни сааааааа!!! Мале как обичам мъжете от южноевропейските народи! Верно че тия конкретно са без униформа, ма и така стават. Леле, ако са ви такива пожарникарите, одма се пренасям в Барса и се самозапалвам :lol:

Oui. Je suis garbage.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Apr 30, 2007 6:29 pm

Amelia wrote:
BaYa wrote: Ааа, съгурна ли си за пожарникарите?!?!?! Я погледни барцелонските!!! :shock:
Aaaaaa, разкошни сааааааа!!! Мале как обичам мъжете от южноевропейските народи! Верно че тия конкретно са без униформа, ма и така стават. Леле, ако са ви такива пожарникарите, одма се пренасям в Барса и се самозапалвам :lol:
:lol: :lol: :lol: Ся ако не и признаеш, че черно-бялата фотография си е свършила работата. Хващат окото бомбейросите иначе :P.

За календара - :) мани, ние щяхме женски да правим, ама няма да стане, мързелани сме всички, особено фотошопецът.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 30, 2007 6:40 pm

Никъф фотошоп. :) Неподправена красота. И тези, които сте летните месеци, трябва да се поразфъчкате сериозно - не като Ксел с тоз шинел. :roll: :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Apr 30, 2007 6:42 pm

Идеята беше всички да се поразфъчкаме и предвид факта как изглеждаме "неподправени" ще ни е нужно направо да ни сменят телата изцяло на картинките :lol: :lol: :lol:
Та фотошопец си требе.

Oui. Je suis garbage.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Apr 30, 2007 6:45 pm

Мда, ако не разчитаме на Фотошопа :) само 3-4 ще влязат успешно в календар :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Apr 30, 2007 6:48 pm

:roll:
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 30, 2007 6:56 pm

Заинтригува ме. :)

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Apr 30, 2007 7:06 pm

Хахаха...
Повярвай ми....
Ти не искаш да видиш....
:twisted: :mrgreen:
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Apr 30, 2007 8:37 pm

Amelia wrote:
:shock: :shock: :shock:
Амелио, я веднага да си пиеш лекарството! Че не искам бондзо-изпълнения в къщи! Май ще ти съкратя и водката! Да не вземеш да я пропилееш!!! Буахахахахаха!
Спокойно бе жена, съседи са ми! Не знам дали тея от календара точно, но ако намеря един специално ще ти го взема през лятото! :wink: Ще има да се посмееме - и тогава ще разбереш защо!!
:idea:
А мога ли да знам кой ви пита за календари и прочие та всички развързахте тук езика катоооооо ... ми не намирам достатъчно строга, но необидна дума! :-Р Много дъра бъра, ама накрая май само аз ще пратя снимки през октомври/ноември!!! :evil: