"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Apr 30, 2007 12:55 pm

Amelia wrote:
Xellos wrote:А по пичйове в униформа не си ли падате бе ееей, женскитеее.
:twisted: :twisted: http://www.admedicine-bg.com/nick/army4.jpg
Аз между другото ОСТРО си падам, но това не е правилната снимка. Трябваше да пуснеш оная по гащите...
:shock:
Аз имам сериозни проблеми с уважаване (взимане на сериозно) на компетентните власти по принцип! А уноформите ме напушват на смях! Ама определено да видя тая с гащите (т.е. снимката де) искам и аз! :twisted: Амелиа, ти си последна на опашката, нали?!?!!! :lol:
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Apr 30, 2007 2:36 pm

Има разлика между униформа и камуфлажни дрешки ;р Снимките с Шинела бял свят НЯМА да видят. :twisted: :twisted: Ше постите ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Apr 30, 2007 4:36 pm

Е аз съм я виждала вече, така че мога и да чакам - не е зор. Нареждай се пред мен.
Бтв, не само властите имат униформа - аз говоря най-вече за военните, щото при тях го има това загатване за леталност, което толкова ми харесва. Иначе там разни пожарникари, пилоти, моряци, полицаи - сичкото влиза в кюпа.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Apr 30, 2007 5:27 pm

Оу, много благодаря, Amelia! Пререждам те! :wink: А аз си имах предвид точно "властните" униформи, като например военните! Тук например Военното Разузнаване се казва Военна Интелигенция и си е установен лаф че това е "антитеза" (в случай че не е правилно или не съществува на бг - литературна фигура в която първата дума в конструкцията, противоречи на или отрича втората. :twisted: )

Ааа, съгурна ли си за пожарникарите?!?!?! Я погледни барцелонските!!! :shock:

Killua
Ascendent

Post by Killua » Mon Apr 30, 2007 5:36 pm

може би оксиморон?
на мен от постнатите снимки на мъже (така де - същества от мъжки пол) май най ми харесва... аватарът на Ники :D
shadow dance nikoga ne luje

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 30, 2007 5:41 pm

BaYa wrote:Ааа, съгурна ли си за пожарникарите?!?!?! Я погледни барцелонските!!! :shock:
:lol: Ми освен да направим и един Шедоуденски календар. Ксел вече постави началото. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Apr 30, 2007 6:22 pm

BaYa wrote: Ааа, съгурна ли си за пожарникарите?!?!?! Я погледни барцелонските!!! :shock:
Aaaaaa, разкошни сааааааа!!! Мале как обичам мъжете от южноевропейските народи! Верно че тия конкретно са без униформа, ма и така стават. Леле, ако са ви такива пожарникарите, одма се пренасям в Барса и се самозапалвам :lol:

Oui. Je suis garbage.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Apr 30, 2007 6:29 pm

Amelia wrote:
BaYa wrote: Ааа, съгурна ли си за пожарникарите?!?!?! Я погледни барцелонските!!! :shock:
Aaaaaa, разкошни сааааааа!!! Мале как обичам мъжете от южноевропейските народи! Верно че тия конкретно са без униформа, ма и така стават. Леле, ако са ви такива пожарникарите, одма се пренасям в Барса и се самозапалвам :lol:
:lol: :lol: :lol: Ся ако не и признаеш, че черно-бялата фотография си е свършила работата. Хващат окото бомбейросите иначе :P.

За календара - :) мани, ние щяхме женски да правим, ама няма да стане, мързелани сме всички, особено фотошопецът.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 30, 2007 6:40 pm

Никъф фотошоп. :) Неподправена красота. И тези, които сте летните месеци, трябва да се поразфъчкате сериозно - не като Ксел с тоз шинел. :roll: :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Apr 30, 2007 6:42 pm

Идеята беше всички да се поразфъчкаме и предвид факта как изглеждаме "неподправени" ще ни е нужно направо да ни сменят телата изцяло на картинките :lol: :lol: :lol:
Та фотошопец си требе.

Oui. Je suis garbage.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Apr 30, 2007 6:45 pm

Мда, ако не разчитаме на Фотошопа :) само 3-4 ще влязат успешно в календар :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Apr 30, 2007 6:48 pm

:roll:
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 30, 2007 6:56 pm

Заинтригува ме. :)

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Apr 30, 2007 7:06 pm

Хахаха...
Повярвай ми....
Ти не искаш да видиш....
:twisted: :mrgreen:
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Apr 30, 2007 8:37 pm

Amelia wrote:
:shock: :shock: :shock:
Амелио, я веднага да си пиеш лекарството! Че не искам бондзо-изпълнения в къщи! Май ще ти съкратя и водката! Да не вземеш да я пропилееш!!! Буахахахахаха!
Спокойно бе жена, съседи са ми! Не знам дали тея от календара точно, но ако намеря един специално ще ти го взема през лятото! :wink: Ще има да се посмееме - и тогава ще разбереш защо!!
:idea:
А мога ли да знам кой ви пита за календари и прочие та всички развързахте тук езика катоооооо ... ми не намирам достатъчно строга, но необидна дума! :-Р Много дъра бъра, ама накрая май само аз ще пратя снимки през октомври/ноември!!! :evil: