Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Feb 13, 2010 6:47 pm

Женени сме, да, и всеки е с неговата повреда. Аз няма как да се сърдя на АлДим, че не ми обръща внимание, понеже си кибича на моя комп и си гледам анимето и не забелязвам, че не ми е обърнато вниманието. А у нас игрите, блу рейките и аниметата са най-популярния подарък - винаги им се радваме и никога не ни писват. Та основно това си подаряваме. :lol:

Големи сме гийкзори верно.
Иначе лъжат, не съм хубава, но това няма значение вече, щото някой се прееба да ме вземе. :lol:

Официално поканвам целия форум на смудита у нас. Тогава ще ви направим цяло представление с гъбонене, така както ние го правим. Щото ние сме нема такива лигльовци, ама се КРИЕМ да не ни видят - имаме да пазим форумен имидж все пак.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Feb 13, 2010 7:05 pm

Внимавай, ще взема да се отзова на поканата ;)
And you can't dance with a devil on your back...

Mother
Misting

Post by Mother » Sat Feb 13, 2010 7:30 pm

Nice, явно сте намерили симбиозата която убягва на доста народ. Еми живи, здрави и щастливи тогава. И повече като вас да има :P

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Feb 13, 2010 9:19 pm

Mother wrote:Nice, явно сте намерили симбиозата която убягва на доста народ. Еми живи, здрави и щастливи тогава. И повече като вас да има :P
Еми чакаме ги да се размножат са :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Mother
Misting

Post by Mother » Sat Feb 13, 2010 9:27 pm

Xellos wrote:
Mother wrote:Nice, явно сте намерили симбиозата която убягва на доста народ. Еми живи, здрави и щастливи тогава. И повече като вас да има :P
Еми чакаме ги да се размножат са :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Добре е викаш за популацията на форума :D

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sun Feb 14, 2010 2:08 am

Хахаха. Любимата ми двойка са Амелията и Алдима ;)

Аз открих, апропо, рецептата за щастливия и безбурен брак (апарт от тази на серж. Колън и жена му де ;) ) - зарибяваш жената с УоУ. Тя си цъка, ти си правиш каквото там.... Идилия!

Mother
Misting

Post by Mother » Sun Feb 14, 2010 3:59 am

Maledictus wrote:Хахаха. Любимата ми двойка са Амелията и Алдима ;)

Аз открих, апропо, рецептата за щастливия и безбурен брак (апарт от тази на серж. Колън и жена му де ;) ) - зарибяваш жената с УоУ. Тя си цъка, ти си правиш каквото там.... Идилия!
Това обаче е нож с две остриета. Ще се стигне до мометна в който ще се наложи ти самия да почнеш Уоу за да можеш да говориш с нея въобще :ПППП но да не отваряме болната тема :)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Feb 14, 2010 5:22 am

Хм... Майката си пада по аниме, таткото геймър. Познавам една друга таква двойка.(тук изпращам силната си завист към един от най-добрите ми приятели) Не веднъж ми е минавало през акъла какви ултимативни дечица ще имат. :mrgreen:

But thats maybe just the dreamy lone gamer in me speaking. :roll:

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Sun Feb 14, 2010 10:35 am

Амиии, ние сме баш такава двойка, с две деца при това вече - баткото зяпа аниме и цъка игри, засега само във Фейсбук, после и по-сериозни :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Feb 14, 2010 10:56 am

Е то "цъкането" вече е неотменна част от битието. :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Tue Feb 16, 2010 3:36 pm

Ах. колко обичам да превеждам словоизлиянията на шефа си!!! :mrgreen:
За осигуряване на връзка на участъка финансиран от ОП”Транспорт” с депото в кв.Обеля, където се обслужват и ремонтират влаковете и на бърз и ефективен транспорт на ж.к.Надежда, ж.к.Свобода, ж.к.Толстой и кв.Връбница с общо население над 120 хил.души, със заем от ЕИБ и местно съфинансиране през 2010г започва строителството на участъка „ж.к.Обеля-ж.к.Надежда-Пътен възел Надежда”
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

bsb
Paragon

Post by bsb » Tue Feb 16, 2010 7:17 pm

На какъв език трябва да се превежда? Ако е на български, мога само да съчувствам. Ако е на английски, току-що го пуснах през преводача на Google. Резултатите са смущаващо добри. Единствено трябва да се добави един спомагателен глагол във формата "are", да се оправят собствените имена и да се смени един квадрат (като такова е възприето съкращението "кв").
И на английски изречението е същият бълвоч като на български, но garbage in, garbage out. Разликата е там, че с автоматичния превод човек няма нужда да си измъчва мозъка в опит да докара нещо, годно за консумация.

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Tue Feb 16, 2010 8:35 pm

Е, добре че на английски ни трябва, но... е желателно и да е разбираемо. :)
Оправи се като го разделих на 3 изречения. Проблемът е, че те повечето са такива!
Бтв, наистина резултатите на Google са доста приемливи. Понякога се възползвам и само ги редактирам малко. :roll:

П.С. Точно на това изречение превода на Google е ужасяващ! То буквално трябва да се пренапише. :shock:
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Tue Feb 16, 2010 10:01 pm

Никак не ми харесва да получавам настойчиво анонимни имейли... :neutral:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Feb 16, 2010 10:50 pm

Vivian wrote:Никак не ми харесва да получавам настойчиво анонимни имейли... :neutral:
Какво имаш предвид? Щото това прозвуча много creepy. :neutral: