Jaime, a какво са ти направили? Понеже аз имам предубеждения, към много видове хора. Но всичките от моя списък са избрали да с такива каквито са. И някои избори са доста гадни! Има крадци, убийци, изнасилвачи, идиотки които си зарязват децата, изобщо - изверги много!!!
Как не ги е срам просто??? Искат точно това което навсякъде се "изкоренява" в момента, да ги покрият някъде!!

И не искат децата им да ги виждат или общуват с тях, като че ли имат нещо заразно!!!
Но какво точно пречат тези деца?? На кого ще навредят и кого ще нападат, имайки предвид че много от тях дори не могат да се движат добре. И макар и да не играят с "нормални" деца, поне духовното им състояние само може да се подобри гледайки ги поне от прозореца
Интересно ми е от кога се пита гражданите за всичко! В България политиците взимат всичко живо за идиот, а тези хора искат изведнъж там да стане Швеция ли?!
Много се извинявам, но ми хрумва само едно: Дано им се връща!
Jaime, в продължение на 6 години съм си карала ваканциите с такива деца и младежи, като монитор, по лагери. Макар и не толкова тежки случаи. И няма по-добри и благодарни човечета от тях. Имат си кусури като всички деца или хора, но в някои аспекти са доста по-свестни от "нормалните".