Света Хилари ще бъде канонизирана още жива. Тя няма недостатъци. Всичко което прави е правилно. Най-вероятно ще бъде светица покровителка на онеправданите хорица които Исус без причина и основание изгонил от пред храма.Amelia wrote:Да, убедена бях, че това ще бъде представено като поредната атака към тази горка, ГОРКА, женичка, така подло атакувана от цялата патриархална сволоч на света.
Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Добре бе, сериозно ли подобна редуктивна простотия ти носи какъвто и да било кеф? Човек на почти 40 години си, ебаси 

And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
Като човек който удря 38, постваш не по малко редуктивна простотия
Но ако не ти носи удоволствие - това е тъжно за теб.
Да не говорим че си ебати биготния ейджист.

На мен ми е малко скучно, та си говоря с банда американски идиоти на Facebook група. В нея обикновено се дискутират коли и ъпгрейди по тях, но в случая решиха страстно да обсъдят кой къде си навира патлака (или както му викат галено - "the 2nd amendment" - в колите. Все още не съм сигурен дали е забавно или тъжно...
Роланд, ся Меркел не ходи със сака за 13 хиляди долара, докато изнася речи пред рефюджита и никой не се занимава с грима, прическата и тн. Единствено хората се ебават с колекцията й от цветни сака, но това няма нищо общо с пола й. Щото колкото и да не я харесвам, Меркел има много повече качества от това, че е жена. Никой от критиците на Меркел не е наричан сексист за разлика от случая с Хилари.
А Хилари се опитва да й подражава много бясно като се започне от онова стейджнато видео с момичето, което не искало да го депортират, щото имало мечти и прегръдката след това, което беше едно към едно с видеото с Меркел. Само дето Меркел не се държи като 12 годишна открила туитър.
А иначе всички знаем, че Хилари е богата. И бедният й електорат го знае. Но когато даваш реч за неровнаправие това сако не върви. Защото го затвърждава ощи повече. Мисля, че същото би могла да постигне и със сако за 600 долара..
А Хилари се опитва да й подражава много бясно като се започне от онова стейджнато видео с момичето, което не искало да го депортират, щото имало мечти и прегръдката след това, което беше едно към едно с видеото с Меркел. Само дето Меркел не се държи като 12 годишна открила туитър.
А иначе всички знаем, че Хилари е богата. И бедният й електорат го знае. Но когато даваш реч за неровнаправие това сако не върви. Защото го затвърждава ощи повече. Мисля, че същото би могла да постигне и със сако за 600 долара..
Малко канадски шитни, че ми писна да се занимавам само с вагината на Хилъри, която, иначе, е център на вселените ни.
Покрай пожара във ФортМак вкараха някви Южноафрикански пожарникари, след като отрязаха Русия, САЩ и Израел, които също искаха да пратят хора. Сега се оказва, че на тея южноафриканци им е плащано по 50 долара на ден..... Начи, тук дори на минимална работна заплата правиш над 80 на ден, а гасенето на огън все пак е МНОГО по-опасно от повечето работи на минимална заплата и заслужава много по-високо възнаграждение. И сега въпросът е кое е говедото, което е позволило това? Провинциалното ни правителство ли, дето ги нае (премиерката ни твърди, че не знаела; щяла по-добре да им плаща сега)? Или от южноафриканска страна нещо? То се разшумя това, щото нещастниците вдигнаха стачка. Просто, ебаси безобразието, ебаси експлоатацията и ебаси ебасито е тва.
http://www.cbc.ca/news/canada/edmonton/ ... -1.3625499
А ние в унито от 2 седмици сме в епичен IT катаклизъм. Някъв рансъмуеър плъпна по системите, тея свалиха цялата система, за да го чистят, ние нямахме имейли цяла седмица, нито един календар не работеше, по това време ЕСТЕСТВЕНО се случваше и огромна конференция на територията на кампуса и никой не можеше да направи разписание и да запази съответните помещения, пълен хаос, в болницата към унито некви експерименти спряха, че не можеха да планират и тях, пропуснаха се крайни срокове по договори и сега университета ще плаща неустойки (или хора от унито не можаха да си пуснат проектите за разни там компетишъни). Цялото това удоволствие, според шефа ми, е довело до милиони долари загуба.
Плюс 20000 долара, които са платени на хакера:
http://www.cbc.ca/news/canada/calgary/u ... -1.3620979
Между другото, все още нямам достъп до мейла си на предишния сървър. Отвориха ни имейли на нов сървър, докато оправят стария. Кво ще се загуби като инфо по трасето - ненам... Нетът все още не работи както трябва - не мога да отворя ШД от унито, например.
Покрай пожара във ФортМак вкараха някви Южноафрикански пожарникари, след като отрязаха Русия, САЩ и Израел, които също искаха да пратят хора. Сега се оказва, че на тея южноафриканци им е плащано по 50 долара на ден..... Начи, тук дори на минимална работна заплата правиш над 80 на ден, а гасенето на огън все пак е МНОГО по-опасно от повечето работи на минимална заплата и заслужава много по-високо възнаграждение. И сега въпросът е кое е говедото, което е позволило това? Провинциалното ни правителство ли, дето ги нае (премиерката ни твърди, че не знаела; щяла по-добре да им плаща сега)? Или от южноафриканска страна нещо? То се разшумя това, щото нещастниците вдигнаха стачка. Просто, ебаси безобразието, ебаси експлоатацията и ебаси ебасито е тва.
http://www.cbc.ca/news/canada/edmonton/ ... -1.3625499
А ние в унито от 2 седмици сме в епичен IT катаклизъм. Някъв рансъмуеър плъпна по системите, тея свалиха цялата система, за да го чистят, ние нямахме имейли цяла седмица, нито един календар не работеше, по това време ЕСТЕСТВЕНО се случваше и огромна конференция на територията на кампуса и никой не можеше да направи разписание и да запази съответните помещения, пълен хаос, в болницата към унито некви експерименти спряха, че не можеха да планират и тях, пропуснаха се крайни срокове по договори и сега университета ще плаща неустойки (или хора от унито не можаха да си пуснат проектите за разни там компетишъни). Цялото това удоволствие, според шефа ми, е довело до милиони долари загуба.
Плюс 20000 долара, които са платени на хакера:
http://www.cbc.ca/news/canada/calgary/u ... -1.3620979
Между другото, все още нямам достъп до мейла си на предишния сървър. Отвориха ни имейли на нов сървър, докато оправят стария. Кво ще се загуби като инфо по трасето - ненам... Нетът все още не работи както трябва - не мога да отворя ШД от унито, например.
Аз съм на 30...The Dragon wrote:Като човек който удря 38, постваш не по малко редуктивна простотияНо ако не ти носи удоволствие - това е тъжно за теб.
Мен ми е много през центъра на кой колко му струват саката, само ще вметна, че Германия е 50-тина пъти по-прогресивна от Америка.Litz wrote:Роланд, ся Меркел не ходи със сака за 13 хиляди долара, докато изнася речи пред рефюджита и никой не се занимава с грима, прическата и тн. Единствено хората се ебават с колекцията й от цветни сака, но това няма нищо общо с пола й. Щото колкото и да не я харесвам, Меркел има много повече качества от това, че е жена. Никой от критиците на Меркел не е наричан сексист за разлика от случая с Хилари.
- The Dragon
- Elder God
А изтекъл ти е срока на годност вечеRoland wrote:Аз съм на 30...The Dragon wrote:Като човек който удря 38, постваш не по малко редуктивна простотияНо ако не ти носи удоволствие - това е тъжно за теб.

Тогава що не забягна в Германия като е толкова по-прогресивна?
Е то и света не обръща внимание на прическата/дрехите па Меркел, не е само Германия.
Иначе ако Хилари беше на гала сред милионери/богаташи, ако беше на парти на Армани, да се облича и с тоалет за 20 милиона. В контекста на публиката й в тоя момент и темата на речта, тя НЯМА право да си сложи такова яке. Никой не я кара да носи Праймарк, но стилът не е до даване на много пари за маркови дрехи, а до това да си наясно кои дрехи в къв контекст да си облечеш. По дяволите, когато Ким Кардашиян е сред бедни хора не се облича в Диор. А аз поне бях останала с впечатлението, че Хилари трябва да е с повече мозък от Ким К, но явно не е.
Иначе ако Хилари беше на гала сред милионери/богаташи, ако беше на парти на Армани, да се облича и с тоалет за 20 милиона. В контекста на публиката й в тоя момент и темата на речта, тя НЯМА право да си сложи такова яке. Никой не я кара да носи Праймарк, но стилът не е до даване на много пари за маркови дрехи, а до това да си наясно кои дрехи в къв контекст да си облечеш. По дяволите, когато Ким Кардашиян е сред бедни хора не се облича в Диор. А аз поне бях останала с впечатлението, че Хилари трябва да е с повече мозък от Ким К, но явно не е.
https://www.youtube.com/watch?v=-dY77j6uBHI
Бат Роланде, нещо тука да кажеш? Любимката ти май до съвсем неотдавна много не е била на ваша страна, галиба.
Бат Роланде, нещо тука да кажеш? Любимката ти май до съвсем неотдавна много не е била на ваша страна, галиба.

Какво точно може да ти каже човек, който пуска по 10 про-Хилъри поста на ден на Facebook (без да преувеличавам) и е с Хилъри cover photoAmikae wrote:https://www.youtube.com/watch?v=-dY77j6uBHI

Филмът е пълен и се е влошил значително през последните няколко години, откогато го дропих от фийда си...
А, той знае, но няма проблем с това. Щото така се държат истинските политици - гледните им точки еволюират. И понеже тези истински политици са истински политици, дето знаят как се праи тая ралта, днешните им твърдения важат и със задна дата. Щом Хилъри днес казва, че винаги е съпортвала гей мериджа, значи го е съпортвала и през 2004-а, когато не го е съпортвала. То е такъв един особен квантов феномен, който променя времепространственият континиум и на който само истински политици като Хилъри са способни. Хилъри е Тавирен!!!!!!!!!!
Същото и с НАФТА. А ако е казала, че е бягала под снайперистки огън, значи е бягала. А утре сигурно ще се окаже, че и личен имейл сървър не е имала в къщи.
Освен това мнението ти е сексистко, защото Хилъри е жена и е под непрекъснат обстрел от околните за конците на дрехите си. Нечестно е от нея да се изисква от горе на всичко И консистентност между политическите й постъпки и изказвания. Някой изисква ли от Сандърс такива неща? От Тръмп? А те дори не са заети да се занимават с това косата им да изглежда перфектно, защото никой, никога, никъде не ги е подиграл за косата им. Особено Тръмп.
Същото и с НАФТА. А ако е казала, че е бягала под снайперистки огън, значи е бягала. А утре сигурно ще се окаже, че и личен имейл сървър не е имала в къщи.
Освен това мнението ти е сексистко, защото Хилъри е жена и е под непрекъснат обстрел от околните за конците на дрехите си. Нечестно е от нея да се изисква от горе на всичко И консистентност между политическите й постъпки и изказвания. Някой изисква ли от Сандърс такива неща? От Тръмп? А те дори не са заети да се занимават с това косата им да изглежда перфектно, защото никой, никога, никъде не ги е подиграл за косата им. Особено Тръмп.
От това горното излиза, че Хилари Клинтън е много подобна на Боко Тиквата. Примерно преди няколко дни застреляха Митьо в едно заведение тука, с него 40 човека с бронежилетки и бухалки, но според Боко някакви хора просто са се скарали за парко място. Те такива ми ти. 

На Боко не е подобна, но е все едно гледам Мит Ромни в момента. Само дето е с много по-грозна коса от него, честно не знам как не я е срам да се покаже така.
Ениуей, ето малко позитивни новини за гей движението и мюсюлманите в Канада:
http://www.cbc.ca/news/canada/toronto/u ... -1.3630935
Да, има и такива мюсюлмани - не се занимават само с тероризъм по цял ден. И не са само в Канада - подобни джамии има из целия развит свят.
Ениуей, ето малко позитивни новини за гей движението и мюсюлманите в Канада:
http://www.cbc.ca/news/canada/toronto/u ... -1.3630935
Да, има и такива мюсюлмани - не се занимават само с тероризъм по цял ден. И не са само в Канада - подобни джамии има из целия развит свят.