Glee

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Sep 29, 2010 9:39 pm

Roland wrote:Втори епизод беше трагично тъп и откъм сюжет, и откъм песни. Единственото готино нещо беше финалната песен на Рейчъл, всичко друго - пълна помия. И за кво интродюснаха тия двама яки персонажи в първи епизод, ако няма да ги ползват фул тайм?
+1.

Определено най-слабия епизод досега. Много глупав и дразнещ сюжет и диалог, пенсите без последната не само бяха слаби, но и освен тази на Арти и последната нямаха никаква връзка със сюжета и бяха вкарани с най-измсуканото от пръстите и нереалистично обяснение досега. Добре, че беше песента накрая, за да има все пак нещо качествено в целия епизод.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Sep 30, 2010 1:23 pm

А пък въобще не съм съгласен. Може би беше аради настроението или компанията, но втори епизод ми хареса много - не съм фен на Бритни, но песните й бяха супе направени, а и откъм танци епиодът беше доста добре, русата мажоретка (Бритни:)) танцува страхотно и е май най-подвижната от всички заедно с Другия Азиатец:). Песента на края беше черешката на тортата, само ми е супер тъпо, че връщат досадната Тери.....

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Thu Sep 30, 2010 3:46 pm

Е те реално не са я махали истински, по договор Джезалин Гилсиг все още си е series regular и името й се изписва в началото на всяка серия, както си беше в първи сезон. Друг е въпросът, че сигурно и сега ще я има в 10 от 20 епизода...
But goddamn,
you got me in love again

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Sep 30, 2010 3:56 pm

Човече, мислиш ли, че знам как се казва дори един актьор от Глий точно? :lol:

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Thu Sep 30, 2010 7:39 pm

Ахахахахах, valid point :D То в интерес на истината и аз не ги знам много-много - нейното го знам от години заради ролята й в Клъцни/Срежи, а от другите знам още трима-четирима, основно покрай номинациите им за разни награди.
But goddamn,
you got me in love again

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Sep 30, 2010 10:30 pm

Е поне трябва да се знае името на Jane Lynch и то не конкретно с работата и върху Glee въпреки че жената набра популярност именно покрай тоя сериал.

Колко кратка обаче беше сцената с Тери, и как продължава да ме дразни Ема не е истина. Но пък не губя надежда на вкарат малко murder mystery :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Oct 01, 2010 5:04 am

Аз май знам нейде към половината от основния каст... Ужас.
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Oct 02, 2010 2:09 pm

И мен ме издразни вториятe епизод с клипчетата повторени едно към едно. Като е едно е идейно, но така имах чуството, че гледам Бритни Спиърс дей по VH1.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Oct 02, 2010 3:57 pm

Мен по ме потресе нейното участие в епизода. В смисъл, за кво каниш Бритни Спиърс или която и да е звезда, ако няма да я вкараш в сюжета?

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat Oct 02, 2010 4:14 pm

Точно това нямаше как да ме издразни, понеже точно в този епизод сюжета го беше хванала липсата. Звездите се канят с цел вдигане на рейтинга (не че някой се е съмнявал точно в това де) и от тази гледна точна Бритни си е свършила работата - за първи път от 16 години 2рия епизод за сезона на сериал в с повече рейтинг от премиерата.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Oct 04, 2010 1:52 am

Е, на това му се вика ирония...
I don't wanna die

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Oct 07, 2010 5:04 am

Tрети епизод беше доста по-добър от предните два. Имаше акчуъл сюжет и някакво нормално послание, нежели оувърпродюснати музикални номера само. Разбира се, Фин и Рейчъл са ПО-тъпи от нужното дори за тоя сериал, Сам очевидно приключи с участието си в сериала :lol: а Кърт се надявам най-сетне да вземе ТОЙ да се гътне с целия си противен репресд енгър. Но като цяло съм доволен.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Oct 07, 2010 9:14 am

Взе ми думите от устата:) Е, Кърт не ми е чак толкова противен и мисля, че Сам сигурно ще се появи в следващия епизод с превързано рамо и обяснение как не може да играе повече, та ще пее, но това са дребни разминавания.
От друга страна Рейчъл започва да ме дразни твърде много.
I don't wanna die

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Oct 07, 2010 9:36 am

Като цяло става, дори Ема за пръв път от доста време насам ми хареса как изглежда, добре я бяха докарали. Сценария обаче вече пореден епизод е мн зле. Знам че не той е основата, но поне да вложат някакви усилия в тази насока. Също искам да разкарат на Куин Cherios униформата, Диана Аргон е толкова разкошна без нея, а те я напъхаха пак там.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Oct 07, 2010 10:05 am

+1 и за униформата, но предполагам, че няма как, без да я изритат от мажоретките. Бтв, на мен ми се иска и Сантана да има някво развитие...
I don't wanna die