Споделете
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Мани болките в китката, тази Срамна Част на Атиа още ли не е успяла да прозре, че текст на машина/компютър е високо достъпен за всички които знаят да четат?!
И че така, не е нужно да си графолог, за да разчиташ нечий си шрифт!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Яко, нали? Специално я промениха да е такава.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Maledictus
- Warmage
- BaYa
- Forsaken
Т.е., не разбирам това "раздвояване", освен ако не е направено умишлено. Само за да прецакват хората!!Yan wrote:Яко, нали? Специално я промениха да е такава.

На мен ми се наложи да взимам доста болнични, покрай щитовидно хронично заболяване което ми откриха скоро. И не само, че цялата заплата си ми я изплаща редовно фирмата, ами дори големият шеф беше говорил с моята шефка; и ми дадоха насила пари за частни консултации или за да се обърна към натурист. Макар че това последното е особеност на работното ми място, и на дирекцията!!

А имайки предвид данните които се публикуват из различни европейски проучвания, българите не са от големите кръшкачи, т.е. не виждам нужда от такива "строги" и разубеждаващи мерки!! И не разбирам до кога ще ги търпите тея безочливи говеда политиците ни, които, освен всичко останало, обиждат цялостно хората!?!?!?

Ако на накой тук му хрумне, че може да не плати заплатите - знае че работниците му са във ваканция от следващия ден!!

Забравено: Т.е. първите 2 месеца болнични, никой не може да ми пипне заплатата. Оттдържа се след 2-я месец, при дългосрочни, хронични или професионални болести!
Luxury is a matter of having options!!!