Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Пробвай и ще разбереш от (неприятен) личен опит.RRSunknown wrote:Кво лошо има да бягаш с 15 кг в ръцете?Pugsley wrote:Значи току що те визуализирах как те прибират от спешното след като си направил 500 метра тичане с в 15 ки в ръцете.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Именно от личен опит говоря- да не мислиш че в казармата сме бягали без пълно бойно снаряжение- само автомата с пълнители тежи 10 кг, а каската, мешката и противогаза са още 15.passer-by wrote:Пробвай и ще разбереш от (неприятен) личен опит.RRSunknown wrote:Кво лошо има да бягаш с 15 кг в ръцете?Pugsley wrote:Значи току що те визуализирах как те прибират от спешното след като си направил 500 метра тичане с в 15 ки в ръцете.![]()
А и Шайха за две по 15 кг говореше - демек направо 30 кг и си тичкаш, няма глезотии тука.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
на 27 и половина съмPugsley wrote:Значи сега в казармата е едно, като си на 30 и си провесил 20 кила само бойлер отпред - друго.
Ние имахме един луд генерал- бягаше ЗАД джипа в който би трябвало да се вози за да дава личен пример- всички офицери го мразеха адскиLudmila76 wrote:имах един треньор дето като сгавехме ни пускаше да търчим из баирите с раници пълни с чакъл. За каляване на духа разправяше. Той разбира се ни прудружаваше без раница за не се отклоним от Пътя. Но аз никога не съм виждала особено голям смисъл в подобни издевателства.
А с дъмбели брат ми по едно време тренираше цялото тяло - клякаше, буташе, гребереше и доста добре се натоварваше...много са функционални.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests