Music Idol 2.0
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
Морвето е права. Всички други момичета се бяха ориентирали на сложни и трудни за изпълнение песни, докато Елена на техния фон изпя някаква общо-взето детински лесна песничка. Да, хубавият й глас се чу, но възможностите й въобще не се разбраха. Много хора тогава я чуха за пръв път и какво разбраха? Нищо. Тя сама си каза, че си е избрала лоша песен.
Иначе съм изненадана от високия резултат на Мария Илиева. Дано не стане някоя втора Невена тая.
За момчетата - като оставиха накрая да стърчат Ивайло и ония двамата, аз също обявих България за Цървуландия и таман вече ми изби пяна на устата, когато се оказа, че са с най-висок резултат. Идеше ми да пречукам Иван и Андрей... Като цяло нищо неочаквано, освен дето се надявах да отпадне Ана вместо Елена, ама какво да се прави. А с този Иван Ангелов, дето го оставиха такова гайле ще си берат... Тоз не е таман и това е. Ама проблемът си е техен
Иначе съм изненадана от високия резултат на Мария Илиева. Дано не стане някоя втора Невена тая.
За момчетата - като оставиха накрая да стърчат Ивайло и ония двамата, аз също обявих България за Цървуландия и таман вече ми изби пяна на устата, когато се оказа, че са с най-висок резултат. Идеше ми да пречукам Иван и Андрей... Като цяло нищо неочаквано, освен дето се надявах да отпадне Ана вместо Елена, ама какво да се прави. А с този Иван Ангелов, дето го оставиха такова гайле ще си берат... Тоз не е таман и това е. Ама проблемът си е техен

- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Мда. Оказва се, че парчето страшно се кльопа от англоговорящите, след като се появи и със субтитри на инглиш:thunder wrote:Чакаме новото парче на Ъпсурт, за да чуем какво ще изпеят за Кен Лий. После някой DJ ще го миксира с оригинала и това ще стане летен хит номер 1 в България, а после и по света
http://www.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI
Както казаха и по БТВ, английският никога повече няма да е същият