WoW:Следващото поколение
Moderator: Moridin
Добре де, печелиш. Паладина може да пребие всяко маге, което се прави на танк и стои мирно насреща, върху консекрейшъна, липсва му свестен гиър, докато паладина си използва целия арсенал върху него.
Желателно е магето да не ползва блинк, спеллстеал, тринкет, айс блок, полиморф, мана шилд и айс бариера, за да не развали на палата рахатлъка. Ако може и дмг да не му прави, за да не го принуди да се хийлне, че токувиж се изкушило и каунтърспел да удари.
То и мен ме пребиват паладини понякога. Най-голяма успеваемост имат засега срещу един от алтовете ми - хънтър който го размотавам все още с лвл 60 ПвП ранк 12 и 13 гиъра отпреди ТВС-то. Срещу доста по-добре облечените ми шаман, друид и уорлок не могат дума да обелят, освен ако не са с наистина убер гиър. Шадоуприйста ми не се справя толкова добре срещу ретри паладините ама той и свестен гиър си няма.
Ама както каза ти всичко е въпрос на подготовка, майсторство и естествено гиър. Вариантите винаги са много и определено няма смисъл да си ги обсъждаме повече на раздумка.
Желателно е магето да не ползва блинк, спеллстеал, тринкет, айс блок, полиморф, мана шилд и айс бариера, за да не развали на палата рахатлъка. Ако може и дмг да не му прави, за да не го принуди да се хийлне, че токувиж се изкушило и каунтърспел да удари.
То и мен ме пребиват паладини понякога. Най-голяма успеваемост имат засега срещу един от алтовете ми - хънтър който го размотавам все още с лвл 60 ПвП ранк 12 и 13 гиъра отпреди ТВС-то. Срещу доста по-добре облечените ми шаман, друид и уорлок не могат дума да обелят, освен ако не са с наистина убер гиър. Шадоуприйста ми не се справя толкова добре срещу ретри паладините ама той и свестен гиър си няма.
Ама както каза ти всичко е въпрос на подготовка, майсторство и естествено гиър. Вариантите винаги са много и определено няма смисъл да си ги обсъждаме повече на раздумка.
Не мое да мъмриш, брат!
мисля, че Кселос тегли от страницата последната част, ама нека той да си каже..
RRSunknown, много трогателни постове имаш
играла съм срещу добре облечени паладини, ама 6 000+ крит върху себе си не съм видяла от пала
(Едит: оппа, съжалявам, не видях, че вече крита е за 10 000 дмж)...
вероятно ти имаш блек-темпълска екипировка, кой знае
или както казва Шами - магето отсреща е било я голичко, я зелено, милото
само да добавя към горното, дето е споменал Дзвера...
елементъла на фрост магето няма как да изчезне с Екзорсизъм, пиле
ни е ъндед, ни е демон
ще си стои там и ще ти мята уотър-болтове 20 сек., после ще последва Колд Снап и ще те подпука за още толкова
а палата не е лок, че да го баниш-не или фиърне или какъвто и да е друг СС
но иначе ентусиазма ти радва
моя мъж му стана драго като четеше постовете ти
той е стара-кримка пала, дето почти само пвп играеше, а откак дойде ТВС - само арена.. само дето той рогета и уориъри хрускаше на закуска, а клотърите му създаваха сериозен проблем... ама явно ти и на екипировка, и на скилове си го подминал за колко каза там време игра - 50-сетина дена?..
ама не ме разбирай погрешно, аз много обичам паладините
блестящи хилъри са, хубави блесинги и аура дават, полезен клас.. е, досадно бавно мрът на бойното поле, ама не са дмж-дилърите в гейма, в това мноооооооого трудно ще ни убедиш 
RRSunknown, много трогателни постове имаш

вероятно ти имаш блек-темпълска екипировка, кой знае

елементъла на фрост магето няма как да изчезне с Екзорсизъм, пиле

ни е ъндед, ни е демон

но иначе ентусиазма ти радва

ама не ме разбирай погрешно, аз много обичам паладините

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- RRSunknown
- Elder God
Никога не съм говорил за убер екипировки- за мене играта не започва от 70 левел- а напротив гледа се цялата игра. И ако говорим за екипировки какво излиза- предметите правят играча а на скиловте- в такъв случай да. Аз нямах каквито и да било ценни предмети- само енусиазъм и късмет. Не съм се бил и срещу нагрухани на макс - няма смисъл. И батълграунда не е направен да си сам. Почти винаги съм играл с един роудж и един шаман така че съзнанието ми за дем май е изкривено от Windfury dem
.
Да наистина мене лично друидите и огнените омитаха пода с мене, фростовте също са ме разбивали но както казаха преди от всеки 10 фроста 7 са калитковци играещи с класа защото са чели по форумите че така е най- елементарно- майсторите са по рядко срещани.

Да наистина мене лично друидите и огнените омитаха пода с мене, фростовте също са ме разбивали но както казаха преди от всеки 10 фроста 7 са калитковци играещи с класа защото са чели по форумите че така е най- елементарно- майсторите са по рядко срещани.
Кое му е пиратското след като се точат от официалния им сайт инсталациите?
Свалих ги от сайта им дисковете, (към 1.3гб) даже са по-малки архивите от цд-тата където на мене ма 80-тия процент умираше. Не забравяй да извадиш диска на играта, щото скапаната инсталация дори го ползва някак дори и от нета кат се пусен сваленото и пак ще даде грешка. Бати скапаните медии са турили тия, язък за хубавките кутии.

Свалих ги от сайта им дисковете, (към 1.3гб) даже са по-малки архивите от цд-тата където на мене ма 80-тия процент умираше. Не забравяй да извадиш диска на играта, щото скапаната инсталация дори го ползва някак дори и от нета кат се пусен сваленото и пак ще даде грешка. Бати скапаните медии са турили тия, язък за хубавките кутии.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Няма безплатно време в експанда
Пък ако знаете аз през какви перипетии минах - поръчах си от Пулсар WoW Battlechest-а по-миналия четвъртък, получих го миналия понеделник, отварям го и в него липсва WoW диска плюс ключа за него, изтеглих го от Замундата след което се опитах да инсталирам експанда, обаче и при двата опита ми даде грешка на 98мия %. Тъй че се наложи и него да тегля и работата заспа. И в крайна сметка в петък от Пулсар ми дадоха оригинален WoW ключ и всичко приключи 

- RRSunknown
- Elder God
мани мани
е поне само ни трябва кода другото се сваля
и кутийката е красивичка 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Е то не знам дали е от пулсар проблема с евтините медии, щом близард официално поддържат инсталация на играта и експанжъна на сайта си за сваляне, не ще да е само маркетингов трик за улесняване на зарибявка с трайъли
Ма времеотнемащите ъпдейти си висят винаги май само да се тътрят от нета? Бе заделя си човек 10 гиги и 2-3 часа и валерианче и се почва. Иначе така и не намерих неква бележка освен серииния номер за играта в цялата купчинка хартии. И понеже вкарах двата месеца от припей картата не знам дали важи 1 от купената игра.
Има ли от къде да се види колко дена остават до спиране на акаунта пореди леко неплащане?

Има ли от къде да се види колко дена остават до спиране на акаунта пореди леко неплащане?

О да, не бих отказъл съвети, линкове и описание за бъдеща употреба. Ше изваждам тях в първи пост от темата да не се губат, че споровете влекат леко.
Така и така ше преинсталирам новата машина ако открия къде са ми затрили в офиса целия калъф с дисковете, та и да се омаже нещо от тех да не ме е яд.

Така и така ше преинсталирам новата машина ако открия къде са ми затрили в офиса целия калъф с дисковете, та и да се омаже нещо от тех да не ме е яд.

Браги, пази си оригиналната игра и кутията със серийния номер - с него доказваш оунършип пред Близард, ако не дай боже някой хакне акаунта ти... иначе периода, за който си платил винаги можеш да го видиш през официалния сайт за Европа на Близард в секцията Manage Account.. когато плащаш от карта на Пулсар, там трябва да въвеждаш номера й..
за адоните вече май говорихме.. на етап левълване и то под 50 лвл не ви трябват много адони.. само евентуално за куестите (макар за мен да не е нужен особено) и най-вече за координатите по картата - това улеснява... за координатите има различни аддони... масата народ, аз включително ползваме Cartographer-a... при Шами пък същия аддон създаде хюдж проблем, та не зная...
на по-високите лвл-и вече ще са ви нужни аддони, някои от които наистина зависят от класа, който ще играете... в тази връзка, Браги, ти с Бубето или с Флъфи ще играеш?
бтв, Елейн, ти избрала ли си си вече клас, че гадаем?
за аддоните, дето ще ви трябват от 50 лвл нагоре, викам да говорим по-късно, че ще се позагубят постовете сред страниците, докато да дойде врмее да са ви нужни... та като станете поне 45 лвл, готови за Зул'Фарак - тогава ще говорим :Р
иначе аддоните аз си ги тегля от тук основно (да ги поразгледате):
http://wow.curse.com/downloads/addons/
за адоните вече май говорихме.. на етап левълване и то под 50 лвл не ви трябват много адони.. само евентуално за куестите (макар за мен да не е нужен особено) и най-вече за координатите по картата - това улеснява... за координатите има различни аддони... масата народ, аз включително ползваме Cartographer-a... при Шами пък същия аддон създаде хюдж проблем, та не зная...
на по-високите лвл-и вече ще са ви нужни аддони, някои от които наистина зависят от класа, който ще играете... в тази връзка, Браги, ти с Бубето или с Флъфи ще играеш?
бтв, Елейн, ти избрала ли си си вече клас, че гадаем?

за аддоните, дето ще ви трябват от 50 лвл нагоре, викам да говорим по-късно, че ще се позагубят постовете сред страниците, докато да дойде врмее да са ви нужни... та като станете поне 45 лвл, готови за Зул'Фарак - тогава ще говорим :Р
иначе аддоните аз си ги тегля от тук основно (да ги поразгледате):
http://wow.curse.com/downloads/addons/
Tais - 80 lvl, human mage
Ми като гледам за да е тая година до 50ти ше е с Магето. за навигация и с уоуплотъра ми е предостатъчно само района прибилизително да си видя та аддон не е чак толкоз важен за нищо са.
Е пазим си сичко, въпроса беше заедно с играта има ли и карта за 1 месец да се вкарва или с серииния номер нов акаунт си ги слага. са ше вида на сайта.
Е пазим си сичко, въпроса беше заедно с играта има ли и карта за 1 месец да се вкарва или с серииния номер нов акаунт си ги слага. са ше вида на сайта.