Skins - The Official Topic (SPOILERS)
Як е епизодът, хареса ми, както и очаквах. Малко се дразня, че повечето герои са в абсолютната периферия, а новичката не че не е хубав герой, просто не ми се гледа толкова за нея
Но тва ще се оправи със следващите епизоди, така че сичко е окей. Освен тва искам Каси да се връща по-скоро, че много ми липсва усмивката й. И повече Ефи, също така 

Сгодничък си бе епизодът, Авнар мина в общи линии към силно отрицателните персонажи в тоя сериал, заедно с новото си гадже.
Тъкмо се чудех как точно подобен изрод (оная, не Авнар) въобще би могъл да просъществува повече от епизод, и то зе, че стана още по-зле.
Мюзикълът, като се замисля, едва ли би имал успех сред американската публика....тая гавра си беше на границата на нецензурното...
Тъкмо се чудех как точно подобен изрод (оная, не Авнар) въобще би могъл да просъществува повече от епизод, и то зе, че стана още по-зле.
Мюзикълът, като се замисля, едва ли би имал успех сред американската публика....тая гавра си беше на границата на нецензурното...
Току що видях втори епизод и го намирам за много добър. И доста, доста болен.
Макси ме кефи повече когато е жесток, даже бих рекла, че доста ми се издигна в очите. Скеч е ОМГ, чакам да видя накъде ще избие.
Ануар обаче е по-зле и от нея. Не тфа е доста много зле неговото...
А мюзикълът е брилиантен и се надяавам искрено да има някоя уеб екстра, която да се занимава с него.
Макси ме кефи повече когато е жесток, даже бих рекла, че доста ми се издигна в очите. Скеч е ОМГ, чакам да видя накъде ще избие.
Ануар обаче е по-зле и от нея. Не тфа е доста много зле неговото...
А мюзикълът е брилиантен и се надяавам искрено да има някоя уеб екстра, която да се занимава с него.

Начи, и трите песни от мюзикъла (Today, Boogie Woogie Bagle и Then Came the Day) са правени от някъв пич на име Джулиан Рони специално за сериала. От него е и The Dog Dance от първи епизод, ма нито едно от тия го няма все още в нета
Надявам се да ги пуснат на ост-то.
Обаче толкова да не могат да пеят тия деца
Иначе да, време беше Макси да покаже малко гръбнак, освен всеобхватна добродушност...

Обаче толкова да не могат да пеят тия деца

Иначе да, време беше Макси да покаже малко гръбнак, освен всеобхватна добродушност...
And you can't dance with a devil on your back...
Баси, третият епизод мисля, че удари тавана по драматичност
Малко... гол обаче. Някакси липсваха му сякаш некви важни елементи. А и по-голямата част е в две стаи... Но пак имаше няколко адски силни сцени. Изобщо за момента този сезон ми води класацията по най-много на брой гениално заснети сцени - по минимум една в епизод:

- Spoiler: show
And you can't dance with a devil on your back...