Търся...
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Райко, две неща. Първо, имаме си подфорум "Give Me Five" за такива неща
А после... кои точно "книги за Warhammer"?
Те... всъщност... ммм... поне според сайта на издателите - според ето този списък - са към петдесетина 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Maledictus
- Warmage
Ммммммм в електронен вариант мога да ти набавя само книгите с правилата за игра (Rules Book-а и отделните Army Book-ове и кодекси) но не и романите. Иначе има кой да ти ги даде да попрочиташ това онова (аз примерно имам само две три ама имо хора с по повече). Пиши ако искаш ПМ-ка или ми пиши на айсикюто.
Ето тук има една купчина книги, включително и Warhammer. Регистрацията е безплатна, и няма изискване за коефициент:
http://cw.enlightning.de:6969/index.html
http://cw.enlightning.de:6969/index.html
This signature is not yet rated
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
За пореден път: през 2008 година почивни дни са 2.V., 5.V и 31.XII, като те се отработват съответно на 10.V, 17.V и 20.XII.
За повече информация просто питай Google за почивни дни 2008 - има достатъчно цитирания на правителственото решение от началото на януари
За повече информация просто питай Google за почивни дни 2008 - има достатъчно цитирания на правителственото решение от началото на януари

- Roamer
- Ascendent
Ми... таковата... пак Google?
България официални празници
Вторият резултат е http://www.parliament.bg/?page=history&lng=bg&hid=11 и там са си изброени 
Добавено: Но, в интерес на истината, най-добре подпитай колегите си във фирмата кой кога защо ще почива... В нашата фирма си има много добра практика всеки път покрай такива всенародни празници и особено покрай съзвездия от почивни дни секретарката на големия шеф да праща съобщение до пощенския списък на всички служители с текст "Напомням, че почивните дни покрай Великден ще са..." и така

Добавено: Но, в интерес на истината, най-добре подпитай колегите си във фирмата кой кога защо ще почива... В нашата фирма си има много добра практика всеки път покрай такива всенародни празници и особено покрай съзвездия от почивни дни секретарката на големия шеф да праща съобщение до пощенския списък на всички служители с текст "Напомням, че почивните дни покрай Великден ще са..." и така

Аз пък трее казвам на шефката кога са, че те руснаците малко наще дати ги пропускат. Ама фирмата е вързана и с докторите та не е да нема празници
Уф, адвам ше изтрая тая седмица са кат знам че ше има почивка най-сетне
Хубаво, че вторник и сряда се бачка начи, че с тия отработваници после...
ТЪРСЯ бтв приличен модел Скенер за А4.

Хубаво, че вторник и сряда се бачка начи, че с тия отработваници после...
ТЪРСЯ бтв приличен модел Скенер за А4.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God