Beowulf
Тъй като Минувачът влезна в заблуждение, да припомня, че доскоро 12лв. предпремиерно си бяха равни на цели две гледания иначе. А сега като вдигнаха билета на 7лв., предпремиерата излиза само някви си 5лв. по-скъпо.
И си говорим за Bаyouf, нали?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Минувачът отдавна ходи на кино и помни времето, когато билетът на предпремиера беше 6 лв., спокойно.shayhiri wrote:Тъй като Минувачът влезна в заблуждение, да припомня, че доскоро 12лв. предпремиерно си бяха равни на цели две гледания иначе. А сега като вдигнаха билета на 7лв., предпремиерата излиза само някви си 5лв. по-скъпо.И си говорим за Bаyouf, нали?
Аха. Именно. TPB anytime.

Прочети си внимателно собствения пост на предишната страница вместо да се правиш на улав.
"12 лв. вече са само с 5 повече от 7 " - аритметично твърдение, което преобръща из основи десетичната система, защото от това "вече" излиза че доскоро 7 плюс 5 не е било равно на 12

Абе остави го да ходи, след като иска. Според мен този феномен "предпремиера" е изключително местен, и според мен доста абсурден. Адриана ако иска да ме обори, но аз не виждам смисъл цяла седмица филм да се пуска на двойна цена (сега малко по-малко от двойна, но близко), без да има абсолютно никаква добавена стойност. За мен предпремиера би означавало или прожекция в по-голяма зала (да кажем зала 1 на НДК), или някакви екстри (по-дълга версия, някакви специални събития и т.н.). При всички положения, не ми се струва логично "предпремиерата" да продължава пълна седмица - разбирам ако пуснеш филма във вторник или сряда, но цяла седмица - не, благодаря. Разбира се, има хора, които се хващат на този маркетингов трик, както явно Алекс ще направи, но според мен това си е злоупотреба със зрителите.
This signature is not yet rated
- BaYa
- Forsaken
Да бе, точно щях да помоля да ми разясните какво точно е "предпремиера"?! Понеже тук това са предварителни прожекции, само за журналисти и подобни, работещи в бранша. Например, тази на Беовулф мина отдавна и бяхме канени цялата фирма, но се прежалиха само техниците де!
А иначе на премиерата, билетите са малко по-скъпи, но понеже си е страхотно шоу. С актьори от филма и т.н., и т.н. И това, само в някой кина; иначе, просто си е тъпканица.
А иначе на премиерата, билетите са малко по-скъпи, но понеже си е страхотно шоу. С актьори от филма и т.н., и т.н. И това, само в някой кина; иначе, просто си е тъпканица.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Би продължил с двусмислени изказвания като "аритметичното" по-горе.shayhiri wrote:Живик, и аз не ходя на предпремиери (с малки изключения в миналото) - има достатъчно причини.
Офертата е за хора с излишни 5 кинта, които са наясно, че филмът е толкова добър, че не може да чака още цяла седмица.
Никола, наистина добре, че сте вие с Христо.Какво би правил един трол без вас?
Като човек, представящ се за писател, би било добре да внимаваш повече как изразяваш мисълта си в писмен вид. Сегашното ти изказване е доста по-ясно. Първото също го разбрах, де, но не беше добре формулирано.

Last edited by passer-by on Tue Nov 13, 2007 4:13 pm, edited 1 time in total.
Живик, и аз не ходя на предпремиери (с малки изключения в миналото). Нагъл БГ рекет, прицелен в елементарните фукни (мнозинството ходещи на кино тук).
Въпросната оферта обаче е за хора с излишни 5 кинта, които са наясно, че филмът е толкова добър, че не може да чака още цяла седмица.
Не се водете по трейлъри.
Никола, наистина добре, че сте вие с Христо.
Какво би правил един трол без вас?

Въпросната оферта обаче е за хора с излишни 5 кинта, които са наясно, че филмът е толкова добър, че не може да чака още цяла седмица.
Не се водете по трейлъри.

Никола, наистина добре, че сте вие с Христо.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Докато пиша поста си, Алекс доразвил свояshayhiri wrote:Живик, и аз не ходя на предпремиери (с малки изключения в миналото). Нагъл БГ рекет, прицелен в елементарните фукни (мнозинството ходещи на кино тук).![]()
Въпросната офертата обаче е за хора с излишни 5 кинта, които са наясно, че филмът е толкова добър, че не може да чака още цяла седмица.
Не се водете по трейлъри.![]()
Никола, наистина добре, че сте вие с Христо.Какво би правил един трол без вас?

Нима?

Само аз ли виждам леко разминаване в двете подчертани изказвания? Или пак за ясновидство иде реч?

А точно Алекс да призовава да не се водим по трейлъри... Ха.Ха.Ха.
Last edited by passer-by on Tue Nov 13, 2007 4:20 pm, edited 1 time in total.
Уоу, и в коя страна е това, ако не е тайна?А иначе на премиерата, билетите са малко по-скъпи, но понеже си е страхотно шоу. С актьори от филма и т.н., и т.н.

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Накратко, повечето филми са на двойна цена по време на първата седмица от прожекциите си. Обикновено се пише "предпремиера", но всъщност няма абсолютно никаква разлика от нормалните прожекции. Така че колкото и да е добър един филм, аз няма да отида на предпремиера, защото не получавам абсолютно нищо в замяна на по-високата цена, освен че съм гледал филма една седмица по-рано.BaYa wrote:Да бе, точно щях да помоля да ми разясните какво точно е "предпремиера"?!
This signature is not yet rated
Отдавна съм ви казал, че кОла можете да си пиете и вкъщи. Яденето си ядене и няма нищо общо с филма.DELgado wrote:Абе 5 лева отгоре не са много. Въпроса е че 12 лева за едно кино + още 4-5 лева за ядене/пиене в залата излиза към 16 лева. Което ми се вижда малко множко за 2 часа в киносалона.
Бая живее в Испания, предполагам, че за там става дума.Darkling wrote:Уоу, и в коя страна е това, ако не е тайна?А иначе на премиерата, билетите са малко по-скъпи, но понеже си е страхотно шоу. С актьори от филма и т.н., и т.н.
Не мисля, че има филм, който да не мога да изчакам една седмица, а и не смятам, че си струва.
Last edited by Morwen on Tue Nov 13, 2007 4:29 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either