Beowulf

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 13, 2007 3:32 pm

Тъй като Минувачът влезна в заблуждение, да припомня, че доскоро 12лв. предпремиерно си бяха равни на цели две гледания иначе. А сега като вдигнаха билета на 7лв., предпремиерата излиза само някви си 5лв. по-скъпо. 8-) И си говорим за Bаyouf, нали?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Nov 13, 2007 3:39 pm

shayhiri wrote:Тъй като Минувачът влезна в заблуждение, да припомня, че доскоро 12лв. предпремиерно си бяха равни на цели две гледания иначе. А сега като вдигнаха билета на 7лв., предпремиерата излиза само някви си 5лв. по-скъпо. 8-) И си говорим за Bаyouf, нали?
Минувачът отдавна ходи на кино и помни времето, когато билетът на предпремиера беше 6 лв., спокойно.

Аха. Именно. TPB anytime.:mrgreen:

Прочети си внимателно собствения пост на предишната страница вместо да се правиш на улав.
"12 лв. вече са само с 5 повече от 7 " - аритметично твърдение, което преобръща из основи десетичната система, защото от това "вече" излиза че доскоро 7 плюс 5 не е било равно на 12 :rofl:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Nov 13, 2007 3:59 pm

Хахахахаххаха

Добре, че е Христо да ме замества в системното избърсване на пода с невероятните твърдения на Шушурката.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Nov 13, 2007 3:59 pm

Абе остави го да ходи, след като иска. Според мен този феномен "предпремиера" е изключително местен, и според мен доста абсурден. Адриана ако иска да ме обори, но аз не виждам смисъл цяла седмица филм да се пуска на двойна цена (сега малко по-малко от двойна, но близко), без да има абсолютно никаква добавена стойност. За мен предпремиера би означавало или прожекция в по-голяма зала (да кажем зала 1 на НДК), или някакви екстри (по-дълга версия, някакви специални събития и т.н.). При всички положения, не ми се струва логично "предпремиерата" да продължава пълна седмица - разбирам ако пуснеш филма във вторник или сряда, но цяла седмица - не, благодаря. Разбира се, има хора, които се хващат на този маркетингов трик, както явно Алекс ще направи, но според мен това си е злоупотреба със зрителите.
This signature is not yet rated

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Nov 13, 2007 4:02 pm

Точно за Беоулф - никога. За разлика от 300, този филм дори няма култов трейлър че да харча пари...

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Nov 13, 2007 4:05 pm

Да бе, точно щях да помоля да ми разясните какво точно е "предпремиера"?! Понеже тук това са предварителни прожекции, само за журналисти и подобни, работещи в бранша. Например, тази на Беовулф мина отдавна и бяхме канени цялата фирма, но се прежалиха само техниците де!
А иначе на премиерата, билетите са малко по-скъпи, но понеже си е страхотно шоу. С актьори от филма и т.н., и т.н. И това, само в някой кина; иначе, просто си е тъпканица.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Nov 13, 2007 4:11 pm

shayhiri wrote:Живик, и аз не ходя на предпремиери (с малки изключения в миналото) - има достатъчно причини.

Офертата е за хора с излишни 5 кинта, които са наясно, че филмът е толкова добър, че не може да чака още цяла седмица.

Никола, наистина добре, че сте вие с Христо. :) Какво би правил един трол без вас?
Би продължил с двусмислени изказвания като "аритметичното" по-горе.
Като човек, представящ се за писател, би било добре да внимаваш повече как изразяваш мисълта си в писмен вид. Сегашното ти изказване е доста по-ясно. Първото също го разбрах, де, но не беше добре формулирано. :mrgreen:
Last edited by passer-by on Tue Nov 13, 2007 4:13 pm, edited 1 time in total.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 13, 2007 4:12 pm

Живик, и аз не ходя на предпремиери (с малки изключения в миналото). Нагъл БГ рекет, прицелен в елементарните фукни (мнозинството ходещи на кино тук). :roll:

Въпросната оферта обаче е за хора с излишни 5 кинта, които са наясно, че филмът е толкова добър, че не може да чака още цяла седмица.

Не се водете по трейлъри. :roll:

Никола, наистина добре, че сте вие с Христо. :) Какво би правил един трол без вас?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Nov 13, 2007 4:15 pm

shayhiri wrote:Живик, и аз не ходя на предпремиери (с малки изключения в миналото). Нагъл БГ рекет, прицелен в елементарните фукни (мнозинството ходещи на кино тук). :roll:

Въпросната офертата обаче е за хора с излишни 5 кинта, които са наясно, че филмът е толкова добър, че не може да чака още цяла седмица.

Не се водете по трейлъри. :roll:

Докато пиша поста си, Алекс доразвил своя :mrgreen:

Нима? :roll: Не съм съгласен нито ако "мнозинството" касае хората във форума ни, нито ако се отнася до зрителите в България изобщо.

Само аз ли виждам леко разминаване в двете подчертани изказвания? Или пак за ясновидство иде реч? :mrgreen:

А точно Алекс да призовава да не се водим по трейлъри... Ха.Ха.Ха.
Last edited by passer-by on Tue Nov 13, 2007 4:20 pm, edited 1 time in total.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 13, 2007 4:20 pm

Абе 5 лева отгоре не са много. Въпроса е че 12 лева за едно кино + още 4-5 лева за ядене/пиене в залата излиза към 16 лева. Което ми се вижда малко множко за 2 часа в киносалона. :shock:

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Tue Nov 13, 2007 4:20 pm

А иначе на премиерата, билетите са малко по-скъпи, но понеже си е страхотно шоу. С актьори от филма и т.н., и т.н.
Уоу, и в коя страна е това, ако не е тайна? :?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 13, 2007 4:22 pm

Грешка. :oops:
Last edited by DELgado on Tue Nov 13, 2007 4:28 pm, edited 1 time in total.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Nov 13, 2007 4:22 pm

BaYa wrote:Да бе, точно щях да помоля да ми разясните какво точно е "предпремиера"?!
Накратко, повечето филми са на двойна цена по време на първата седмица от прожекциите си. Обикновено се пише "предпремиера", но всъщност няма абсолютно никаква разлика от нормалните прожекции. Така че колкото и да е добър един филм, аз няма да отида на предпремиера, защото не получавам абсолютно нищо в замяна на по-високата цена, освен че съм гледал филма една седмица по-рано.
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 13, 2007 4:25 pm

DELgado wrote:Абе 5 лева отгоре не са много. Въпроса е че 12 лева за едно кино + още 4-5 лева за ядене/пиене в залата излиза към 16 лева. Което ми се вижда малко множко за 2 часа в киносалона. :shock:
Отдавна съм ви казал, че кОла можете да си пиете и вкъщи. Яденето си ядене и няма нищо общо с филма.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 13, 2007 4:27 pm

Darkling wrote:
А иначе на премиерата, билетите са малко по-скъпи, но понеже си е страхотно шоу. С актьори от филма и т.н., и т.н.
Уоу, и в коя страна е това, ако не е тайна? :?
Бая живее в Испания, предполагам, че за там става дума.

Не мисля, че има филм, който да не мога да изчакам една седмица, а и не смятам, че си струва.
Last edited by Morwen on Tue Nov 13, 2007 4:29 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either