Еми честито.shayhiri wrote:Направих си 5000 поста и невероятна кастъм-мейд титла, сменила предишната леко обидна, и отивам на зоопарк.

Moderator: Moridin
Неадекватна?Morwen wrote:Абе, Шайх, какъв беше смисълът да се заречеш да не пишеш в абсурдистана, след като същото си го изливаш в напълно неадекватни теми?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
От днешния брой на в. "Сега". Дафи е пуснала отделна тема по въпроса -Депутатите запазват стандартите за езика
Ванина Стоянова
Създаването на стандарти за усвояването на книжовния български език ще се запази като изискване в просветния закон, реши вчера парламентарната комисия по образование, която обсъди на второ четене промени в текстовете. Години наред МОН не е изпълнило задачата си да подготви такива стандарти и това заплашваше провеждането на матурите, тъй като от тях зависи оценяването на работите по български език и литература. Затова министерството искаше изискването да отпадне от закона. Другият мотив беше, че стандартите ще дублират изискванията за учебно съдържание. Предложението предизвика брожение сред учени и интелектуалци в последните седмици. Затова вчера комисията реши да подготви нова формулировка на текста, която не застрашава провеждането на матурите.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests