Кажа Му: "Дай малко дъждец" - те пак.
Е няма угодия

Moderator: Moridin
Недочува нещо значи, малко, не много, маалкоInterpreter wrote:Пратя Му ГСМ: "Пусни малко слънчице" - те недоволни.
Кажа Му: "Дай малко дъждец" - те пак.
Е няма угодия
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Винаги можеш да отидеш в Андите или Нова Зеландия през лятото, вместо да се мъчиш с глетчериthunder wrote:Анатема!Morwen wrote:Ми аз пък съм закопняла за топло време, писна ми да мръзна...
аз пък днес от нямане какво да правя си потърсих глетчерОказа се, че има 2-3 места за каране в Алпите, където ски сезона е през лятото, зимата били недостъпни
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests